Първоначално изпратено от bota156
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Възможности за инвестиция в Исторически парк АД
Collapse
X
-
Last edited by Pyramid; 21.07.2024, 22:47.
-
Първоначално изпратено от Minaiivan Разгледай мнениеЕ как ще обвиняваш хората, че са ти съсипали бизнеса, след като винаги си бил на загуба, това не мога да си обясня. Значи то цялото нещо е в киреча още преди да е създадено, генерирало милиони задължения за данъци, милиони минуси по облигации още преди години, по събитията имаше само участници патета и никой не стъпваше там и сега за един месец бам-симо тека е виновен. Липсва ми тотенхов, тази звезда на патешката мисъл, какво ли би казал сега . Много обичаше да се хвали, че паркаджиите подкупвали съдии прокурори и нападжии.
Тоз шум така изплаши шараните че нищо не кълвеНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от corner Разгледай мнение
браво на момчето , дано още ги последват
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Радвам се че, някой се хвана да учи БГ "инвеститорите" на ум и разум а това, както знаем, е задача за наистина умели.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jorkata Разгледай мнение
Когато парка се издъни, Ивелин ще започне някаква друга схема (ако още е на свобода, което много ме съмнява). Много от неговите хора, след като са опитали сладките и лесни плодове на схемите и измамите, ще станат инфлуенсъри, коучове или някакви други такива вредни паразити и ще продължат да ловят наивници. Школата на Тугедър ще народи много такива търтеи - даже вече има едни бивши патета, които са крипто схемаджии. Веднъж бил ли си измамник - трудно ще се откъснеш от това амплоа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kpendashev Разгледай мнение
Здравей,не знаеш повече от мен нямаш никакви наблюдения така че можем само да разсъждаваш като мен по оскъдни слухове
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Ох. Измама е, ТОВА е важното. Мисля, разказвах ти преди седмица или две, ама си забравил.Last edited by kpendashev; 21.07.2024, 21:36.
Коментар
-
Е как ще обвиняваш хората, че са ти съсипали бизнеса, след като винаги си бил на загуба, това не мога да си обясня. Значи то цялото нещо е в киреча още преди да е създадено, генерирало милиони задължения за данъци, милиони минуси по облигации още преди години, по събитията имаше само участници патета и никой не стъпваше там и сега за един месец бам-симо тека е виновен. Липсва ми тотенхов, тази звезда на патешката мисъл, какво ли би казал сега . Много обичаше да се хвали, че паркаджиите подкупвали съдии прокурори и нападжии.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jorkata Разгледай мнение
Когато парка се издъни, Ивелин ще започне някаква друга схема (ако още е на свобода, което много ме съмнява). Много от неговите хора, след като са опитали сладките и лесни плодове на схемите и измамите, ще станат инфлуенсъри, коучове или някакви други такива вредни паразити и ще продължат да ловят наивници. Школата на Тугедър ще народи много такива търтеи - даже вече има едни бивши патета, които са крипто схемаджии. Веднъж бил ли си измамник - трудно ще се откъснеш от това амплоа.
За другото си прав - много от хората му с времето натурално ще забегнат към други схеми. Шон Иса неуспешно се позанимава с други схеми и ИП е далечен спомен за него. Те реално като погледнеш в екипа си в момента имат млади патета - които си ги възпитават, както искат и по-опитни партньори, като Данчо Шорта и Киро Брейка, които са си изпечени схемаджий. Т.е. реално около тях се завъртат сами такива хора.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от notinvesting Разгледай мнениеОтносно Понци-тата, сигурно си гледа че дори и в силни държави, има хора, които цял живот скачат от едно Понци в други. Дори по някаква случайност кранчето да секне тук, Ивелин просто ще измисли няк'ва друга схема. Отделно то ИП е само част от 30-те му фирми и кой знае колко други, за които не знаем.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от kpendashev Разгледай мнениеЗдравейте,не е точно ясно какво представлява ИП За клиентите възможност за инвестиция ли е с гарантирани дивиденти или възможност да се построи жилище вила на интересно място и колко ще е зависим клиента за къщата от ИП
Просто не съм запознат с нещата
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
защото понзито рухва
явно доста хора не могат да си плащат кредитите, които да теглили, че да ги дават на фараона и питат ако не за дивиденти поне да им дават, за да не ги подгонят банките, но за да се случи това са нужни нови и нови канарчета, а те явно започват да се ослишват.
това е причината да реве за дарения...че да може да крепи понзито поне до следващите избори, но там вече не ги виждам как ще минат и 2% тези
Относно Понци-тата, сигурно си гледа че дори и в силни държави, има хора, които цял живот скачат от едно Понци в други. Дори по някаква случайност кранчето да секне тук, Ивелин просто ще измисли няк'ва друга схема. Отделно то ИП е само част от 30-те му фирми и кой знае колко други, за които не знаем.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terminator2 Разгледай мнение
Това като го написа се сетих за едни видеа на Тогедър, които гледах.
https://www.youtube.com/watch?v=KrgMggygzEA
Историята се развива в рамките на 8 видеа. Опитват се да увъртат и не казват важните неща директно, но с малко четене между редовете се разбират.
1. Хващат едно обикновено, не много интелигентно момче. Живяло бедно и си мечтае за Шевролет Камаро и хубав живот.
2. Започва да продава застраховки за тях. В рамките на няколко месеца осъзнава, че това въобще не е доходоносно, защото изкарва максимум 1000лв на месец.
3. Преминава към обучението на новите момчета застрахователни консултанти. Все пак има епохалния опит от 3 месеца работа и 3000лв комисиони.
4. Мистериозно на 4.5 месеца вече е изкарал над 20 000лв кеш + 800лв/месец "пасивен" доход.
Обясняват го чрез 4000лв от застраховки + 16 000лв от "инвестиции" (малоумните инвестиции на Тогедър и Парка очевидно, ако изобщо е вярно), а "пасивния" доход 800лв е от инвестиционна възможност която бил заслужил чрез поемане на отговорност и работа. Тука според мен има елемент на MLM, обучава новите консултанти и взима процент от тях.
Иначе е интересно, че схемата там не се е раздухала повече - откъде идват реално тея "големи" пари, защото наистина от застраховки е ясно, че няма как това да стане. Трябвя да правят неща, които после да ги е срам да разправят и явно там идва Понци/MLM-a, за който говориш. Имаше и един друг младеж при тях, деот на 19 години (или нещо такова) беше направил първия и милион според тях.И той едни мотори разкарваше.
Интересно е, че голям част от контингента им е от млади момченца. Май най-лесно ги хващат и после задържат и манипулират.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеивелин си беше измамник и преди да се включи в политиката...
А те(измамените) въобще къде са? Така и не ги видяхме.
Много ми е интересно има ли измамени от"пирамидата" Исторически Парк, тук в темата?
До тук обвиненията, към
Исторически Парк, че е "пирамида" са само на твърденията на 2-3 души - единият е психично-болен наркоман, другият е пишман-анаболно журналистче на хранилка при политиците...
Вчера им гледахме комисията в парламента - няма такава глупост! Един дебел полковник се изцепи и заяви, че Исторически Парк било пирамида, ама тоя същия си призна, че прибрал 40 хилядарки дивиденти от Исторически Парк... Хем пирамида, хем прибрал дивиденти...Last edited by Frosty; 21.07.2024, 16:32.( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
- 1 like
Коментар
Коментар