IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Възможности за инвестиция в Исторически парк АД

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Petsov Разгледай мнение

За разлика от теб Тотю, някои хора предпочитат да изкарат пари (че дори и по-малко), но поне да са честни, да си платят данъците и така да дадат своята част на държавата.
    А вие какво правите - всичко е схема.
    Лъсна ви схемата преди 2г и от тогава не спирате с троленето и хвърлянето на лъжлива информация.
    Ти май не разбираш какво е да имаш съвест и да даваш, въпреки всичко нередно, на държавата част от своя дял.
    Не всичко са като вас - да крият данъци, да играят с власт-имащите, да създават лъжовна патриотична аура около всичко свързано с Тугедър.

Не са важни приказките, а резултатите. А Резултатите са видни от всичките ви ивенти - нищожна посещаемост и никакъв интерес.
    Колкото и жалко да звучи - това е истината.
    В Исторически парк няма нищо незаконно - ако беше така, досега щеше да бъде затворен и ръководството му в затвора.
    А резултатите са красноречиви - 81 милиона лева приходи от началото на ковид досега.

нещо май троленето ви не дава никакви резултати.. чудя се само, безработни сте и си губите времето тук или някой ви плаща?

Коментар

• Първоначално изпратено от RimogarDD Разгледай мнение

Щом казваш...
      Релно щях да имам на хартия вашите измислени цени - разни махленски обещания. Пазарната оценка на акциите ви ще се види от ГФО-то и ще излезе, че щях да бъда на минус 100%.
      Тъпа ви е инвестицията в парка - това е факт. Ликвидността не ми я гарантирате ама грам. Питах консултантчетата преди 3 години и те почнаха да заекват неподготвени (щото явно само те си взимат комисионките):
      -"Не е това идеята да се търгува с тия акции и да се печели. Ние искаме дългосрочни инвеститори да взимат дивидент, да се построи парка. Ние не можем да ти помогнем с продажба - ако си намериш купуваш - ок. Ние можем само да ти обещаем изкупуване на началната цена."
      И то ко стана - обещанията ви не струват и 5 с'тинки. Даже не можете едни мижави 36хил. лева пакета да откупите на стартова цена - жалка работа от страна на ИП.

Като цяло сериозни ли сте? Аз ще си играя тук на продавач в илианци да си търся хора да купят някакви шейди акции от мен. Направо се ебавате с хората - финансовите пазари си имат брокери, имотните също - само вие сте тарикати и някой като вземе акции - да се оправя.

Ай, стига, моля ти се говориш пълни безумици. Избщо не ме е яд, че ви пропуснах - като чета какви проблеми създавате - ликвидността ви е тотал щета.
      Продажбата на акции отнема макс една седмица,ако не искаш да си играеш да търсиш и ти излиза 5% комисион, както си е при брокерите на уолстрийт. Яко си преебан с твоята мизерна инвестиция и затова цвърчиш яко по форумите, ясно ми е. а пък ако са вкарани в имот тия 80к дооооста по-бавно от седмица можеш да ги извадиш средно продажбата на имот в сф отнема около 6 месеца, освен ако не клякаш много за цената

Коментар

• Първоначално изпратено от raydalio Разгледай мнение

Хахагхах смешник.. ако тия 80к евро ги беше инвестирал в ИП, сега вместо 135к щеше да имаш 170к.. ясно ти е,че си се преебал и затова сега плюеш по парка да ти олекне поне малко..
        За разлика от теб Тотю, някои хора предпочитат да изкарат пари (че дори и по-малко), но поне да са честни, да си платят данъците и така да дадат своята част на държавата.
        А вие какво правите - всичко е схема.
        Лъсна ви схемата преди 2г и от тогава не спирате с троленето и хвърлянето на лъжлива информация.
        Ти май не разбираш какво е да имаш съвест и да даваш, въпреки всичко нередно, на държавата част от своя дял.
        Не всичко са като вас - да крият данъци, да играят с власт-имащите, да създават лъжовна патриотична аура около всичко свързано с Тугедър.

Не са важни приказките, а резултатите. А Резултатите са видни от всичките ви ивенти - нищожна посещаемост и никакъв интерес.
        Колкото и жалко да звучи - това е истината.

Коментар

Хахагхах смешник.. ако тия 80к евро ги беше инвестирал в ИП, сега вместо 135к щеше да имаш 170к.. ясно ти е,че си се преебал и затова сега плюеш по парка да ти олекне поне малко..
          Щом казваш...
          Релно щях да имам на хартия вашите измислени цени - разни махленски обещания. Пазарната оценка на акциите ви ще се види от ГФО-то и ще излезе, че щях да бъда на минус 100%.
          Тъпа ви е инвестицията в парка - това е факт. Ликвидността не ми я гарантирате ама грам. Питах консултантчетата преди 3 години и те почнаха да заекват неподготвени (щото явно само те си взимат комисионките):
          -"Не е това идеята да се търгува с тия акции и да се печели. Ние искаме дългосрочни инвеститори да взимат дивидент, да се построи парка. Ние не можем да ти помогнем с продажба - ако си намериш купуваш - ок. Ние можем само да ти обещаем изкупуване на началната цена."
          И то ко стана - обещанията ви не струват и 5 с'тинки. Даже не можете едни мижави 36хил. лева пакета да откупите на стартова цена - жалка работа от страна на ИП.

Като цяло сериозни ли сте? Аз ще си играя тук на продавач в илианци да си търся хора да купят някакви шейди акции от мен. Направо се ебавате с хората - финансовите пазари си имат брокери, имотните също - само вие сте тарикати и някой като вземе акции - да се оправя.

Ай, стига, моля ти се говориш пълни безумици. Избщо не ме е яд, че ви пропуснах - като чета какви проблеми създавате - ликвидността ви е тотал щета.

Коментар

• Първоначално изпратено от RimogarDD Разгледай мнение

За разлика от теб мога да смятам, знам какво говоря и правя разлика между приход и печалба. Аз говоря за печалба в случая - реагираш много яростно - сякаш те е яд, а после обясняваш, че не завиждаме...
            Инвестирал съм 80к евро и излизам със 135к - за 3 години може да го сметнеш както искаш с инфлацията. Ликвидността е безпроблемна и не се занимавам с необразовани селяндури от тугедър, които да ми обясняват, че съм родоотстъпник.

Ти пак показваш ниското си ниво и започна да вадиш квалификации към хората - изобщо показваш доста ниско ниво. Пениш се и се биеш в гърдите, а не си на интелектуалното ниво на никого от форума.

Може да се обзаложим, че не е единствената фирма - пак пропагандираш неверни твърдения. Тия приказки ми на помнят на боко половин милиард магистрали... хвалебствени (но неверни) твърдения всеки може да сипе. Като покажете ГФО и като видим изплатени 5к+ дивидент на всички акционери - тогава може да си говорим. До тогава ти си лаеш и си фонов шум.

Коментар

• Първоначално изпратено от Meandmyself Разгледай мнение
              Осъзнаваш ли каква антиреклама правиш на Слави и как никой от тук четящите няма да гласува за него?
              Това е без значение софтуерът вече сме го нагласили са спечели Има такъв народ

Коментар

а ти кво си инвестирал 80к и си направил 100к и се хвалиш тука как си напред със 100к ахахах смешник..
                За разлика от теб мога да смятам, знам какво говоря и правя разлика между приход и печалба. Аз говоря за печалба в случая - реагираш много яростно - сякаш те е яд, а после обясняваш, че ние тук завиждаме...
                Инвестирал съм 80к евро и излизам със 135к - за 3 години може да го сметнеш както искаш с инфлацията. Ликвидността е в рамките на няколко месеца и не се занимавам с необразовани селяндури от тугедър, които да ми обясняват, че съм родоотстъпник.

Ти пак показваш ниското си ниво и започна да вадиш квалификации към хората - изобщо това поведение не блести с нищо положително. Пениш се и се биеш в гърдите, а не си на интелектуалното ниво на никого от форума.

Първоначално изпратено от raydalio Разгледай мнение
                няма нито една фирма в България, която да инвестира толкова много в образованието и развитието на своите кадри

Ми то по твоята логика значи като сметнем инфлацията твоята печалба е нула.. колкото си вкарал толкова имаш и сега..
                Може да се обзаложим, че не е единствената фирма - пак пропагандираш неверни твърдения. Тези приказки ми напомнят на боко половин милиард магистрали... хвалебствени (но неверни) твърдения всеки може да сипе. Като покажете ГФО и като видим изплатени 5к+ дивидент на всички акционери - тогава може да си говорим. До тогава ти си лаеш и си фонов шум.
                Last edited by RimogarDD; 11.07.2021, 11:15.

Коментар

• Осъзнаваш ли каква антиреклама правиш на Слави и как никой от тук четящите няма да гласува за него?

Коментар

• Първоначално изпратено от Jorkata Разгледай мнение

Скоро ще се разбере кой какви връзки има или няма... вече има разни слухове... да видим дали са верни и кога ще се окажат верни А и тугедърчетата охотно си отварят клюнчетата при всеки полъх нещо финансово да ги огрее
                    мхм има слухове, че Трифонов също е купил къща в Неофит Рилски и смята от там да управлява държавата като се държи на дистанция от София за да не го виждат, че е с инвалидна количка

Така, че можем да наречем Исторически парк - новата столица на България

Коментар

вие тука верно немате връзка с главния мозък... то такъв май изобщо няма
                      Скоро ще се разбере кой какви връзки има или няма... вече има разни слухове... да видим дали са верни и кога ще се окажат верни А и тугедърчетата охотно си отварят клюнчетата при всеки полъх нещо финансово да ги огрее

Коментар

Тоте всичко е видно от видеата и снимките от всички ваши ивенти - дали ще е автошоу, дали ще е средновековен фестивал.
                        За жалост никой не идва. Дори явно сте се принудили да организирате пенсионери само и само да има някой в парка.
                        Който не вярва - https://forum.investor.bg/forum/%D0%...0%D0%B4/page39 - ето ги 12 000 посетителя на Тотю.

Всичките приказки от форумния шут Тотю са също толкова истина, колкото и приказките му за сенатор Ранд Пол, закупил къща в ИП

Между другото - тук не мога да те виня теб, защото това дойде лично от Ивелин. Само че Ивелин говореше, че е бил бивш сенатор и не уточняваше кой конкретен.
                        Така е - приказки за грандиозни събития и посещаемости, сенатори, родолюбие...а всъщност само лъжи с цел вдигане стойността на продукта, който се продава.

Гласувайте по съвест. А последствията за ИП са ясни - падне ли ГЕРБ, пада и ИП.
                        искаш да кажеш, че Михайлов е наредил на всички тогедърци да гласуват под строй за Има такъв народ, защото иска да му падне паркът ли? Или пък, че аз искам ИП да бъде унищожен и затова агитирам целия форум във всички теми да гласуват за итн ли? вие тука верно немате връзка с главния мозък... то такъв май изобщо няма

Коментар

Тоте всичко е видно от видеата и снимките от всички ваши ивенти - дали ще е автошоу, дали ще е средновековен фестивал.
                          За жалост никой не идва. Дори явно сте се принудили да организирате пенсионери само и само да има някой в парка.
                          Който не вярва - https://forum.investor.bg/forum/%D0%...0%D0%B4/page39 - ето ги 12 000 посетителя на Тотю.

Всичките приказки от форумния шут Тотю са също толкова истина, колкото и приказките му за сенатор Ранд Пол, закупил къща в ИП

Между другото - тук не мога да те виня теб, защото това дойде лично от Ивелин. Само че Ивелин говореше, че е бил бивш сенатор и не уточняваше кой конкретен.
                          Така е - приказки за грандиозни събития и посещаемости, сенатори, родолюбие...а всъщност само лъжи с цел вдигане стойността на продукта, който се продава.

Спечели ли ИМА ТАКЪВ НАРОД - Исторически парк ще бъде завършен предсрочно, заради държавните субсидии.

СПЕЧЕЛИ ЛИ ИМА ТАКЪВ НАРОД - ПЕЧЕЛИ ИСТОРИЧЕСКИ ПАРК - ВСИЧКИ БЮЛЕТИНА НОМЕР 22

Коментар

на 12 000 туристи за 3 дена нулева посещаемост ли му викаш ахахах

Last edited by Petsov; 11.07.2021, 09:55.

Коментар

Истината е много видна какво се случва с ИП:
                              - непрозрачно инвестиране на средствата в ИП (парите буквално се дават на доверие)
                              - никаква отчетност какво и къде се влагат парите
                              - никаква ликвидност и опции за изтегляне от схемата (който е опитал да го направи - знае на какъв тормоз се подлага човек)
                              - приказва се едно, върши се друго (само един пример: https://btvnovinite.bg/predavania/ta...iblioteka.html)
                              - приходи, планирани на база на 600к посетители, а разходи - планирани на база 57 600 посетителя (това автоматически означава, че дори и да има 600к посетителя, дивидентът няма как да е 5к, както се обещава). Справка - Бизнес план: https://www.docdroid.net/uBNtBt0/biznes-plan-ip-pdf

Ето и едно четиво (всеки, който се е докосвал до ИП може да потвърди, че всичко в тази статия е точно така):
                              https://www.capital.bg/biznes/kompan...sitelni_okolo/

Резултатите след всички инвестирани десетки милиони в ИП:
                              - нулева посещаемост на какъв да е ивент, оранизиран в ИП
                              - никаква посещаемост от туристи въпреки факта, че сезонът е открит и без ограничителни мерки
                              - с цел да не се разпадне схемата и хората да не почнат да си искат парите, се предлагат все по-обещаващи инвестиции
                              Пример: Юртен лагер, посроен за последния средновековен ивент (пълен провал между другото) с обещания за над 20% възвръщаемост.
                              Как ще си върне човек парите от тези юрти...

Днес са избори и скоро ще дойде смяна на властта. А с това ще дойде и голямата промяна за ИП - досега Ивелин беше силно подкрепян от ГЕРБ, но това скоро ще се промени. А какво ще се случи след промяната - може да се види вече - жената на кмета на Пазарджик (от ГЕРБ), която беше основен акционер в ИП вече не фигурира като такъв.
                              Който не е напуснал - напуска.
                              Защо ли?
                              на 12 000 туристи за 3 дена нулева посещаемост ли му викаш ахахах

ПРИЗОВАВАМ ВСИЧКИ ФОРУМЦИ И ТРОЛОВЕ ДНЕС ДА ПОДКРЕПЯТ ИСТОРИЧЕСКИ ПАРК С БЮЛЕТИНА НОМЕР 22!

Коментар

• Истината е много видна какво се случва с ИП:
                                - непрозрачно инвестиране на средствата в ИП (парите буквално се дават на доверие)
                                - никаква отчетност какво и къде се влагат парите
                                - никаква ликвидност и опции за изтегляне от схемата (който е опитал да го направи - знае на какъв тормоз се подлага човек)
                                - приказва се едно, върши се друго (само един пример: https://btvnovinite.bg/predavania/ta...iblioteka.html)
                                - приходи, планирани на база на 600к посетители, а разходи - планирани на база 57 600 посетителя (това автоматически означава, че дори и да има 600к посетителя, дивидентът няма как да е 5к, както се обещава). Справка - Бизнес план: https://www.docdroid.net/uBNtBt0/biznes-plan-ip-pdf

Ето и едно четиво (всеки, който се е докосвал до ИП може да потвърди, че всичко в тази статия е точно така):
                                https://www.capital.bg/biznes/kompan...sitelni_okolo/

Резултатите след всички инвестирани десетки милиони в ИП:
                                - нулева посещаемост на какъв да е ивент, оранизиран в ИП
                                - никаква посещаемост от туристи въпреки факта, че сезонът е открит и без ограничителни мерки
                                - с цел да не се разпадне схемата и хората да не почнат да си искат парите, се предлагат все по-обещаващи инвестиции
                                Пример: Юртен лагер, посроен за последния средновековен ивент (пълен провал между другото) с обещания за над 20% възвръщаемост.
                                Как ще си върне човек парите от тези юрти...

Днес са избори и скоро ще дойде смяна на властта. А с това ще дойде и голямата промяна за ИП - досега Ивелин беше силно подкрепян от ГЕРБ, но това скоро ще се промени. А какво ще се случи след промяната - може да се види вече - жената на кмета на Пазарджик (от ГЕРБ), която беше основен акционер в ИП вече не фигурира като такъв.
                                Който не е напуснал - напуска.
                                Защо ли?

Коментар

Working...
                                X