Първоначално изпратено от Наивник
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Възможности за инвестиция в Исторически парк АД
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Meandmyself Разгледай мнениеВождът има нов враг, Кирил Петков, който пък бил свързан с Прокопиев, като и двамата били свързани с Канада. Някакви паранои го гонят този, много здраво. Не знам как такъв човек би могъл да управлява каквото и да било. И вместо да кисне в мрежата и да реве срещу конспирации, да измисли как да си напълни съоражението, че лятото си отидЕ.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Meandmyself Разгледай мнениеВождът има нов враг, Кирил Петков, който пък бил свързан с Прокопиев, като и двамата били свързани с Канада. Някакви паранои го гонят този, много здраво. Не знам как такъв човек би могъл да управлява каквото и да било. И вместо да кисне в мрежата и да реве срещу конспирации, да измисли как да си напълни съоражението, че лятото си отидЕ.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Вождът има нов враг, Кирил Петков, който пък бил свързан с Прокопиев, като и двамата били свързани с Канада. Някакви паранои го гонят този, много здраво. Не знам как такъв човек би могъл да управлява каквото и да било. И вместо да кисне в мрежата и да реве срещу конспирации, да измисли как да си напълни съоражението, че лятото си отидЕ.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
то затова ако се сравнят броя посетители на аквапарка и историческия лунапарк си става ясно кой 'украсява' меко казано...
Има и нещо такова, че ако на обикновения човек му предложиш културно събитие или някакъв тип развлечение - мнозинството ще избере развлечението.
Тук се намесва изпълнението на ИП, както и ценовото позициониране (което никак не е съобразено с българската реалност, а със Западно Европейската, където гладът за култура е много по-висок от в България). Той и затова Ивелин се е настроил за туристи, но май не осъзнава, че трябва да таргетира предимно българите. Нали уж ще въздига българския дух... Това няма как да стане, като повдига духа на туристите.
Всички виждаме какво се случва, когато се таргетират туристи - справка нашето черноморие.
Резултатът до този момент - празен парк. А как смятат да го напълнят...мистерия.
ПП. Тотю, да не се загуби по Монако? Как е апартамента?
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от RimogarDD Разгледай мнение
Да, 162 лева на редовна цена в аквапарка, но май забрави да отбележи, че редовно има разни намаления или ваучери - към 30-35 лева за възрастен и около 15 за 5-6 годишни деца, като за тези пари можеш да си прекараш там целия ден.
В ИП 30 лева струва да разгледаш (2 часа преко сили) и си ходиш - храната се плаща, дейностите в ИП се плащат. Пак говори подвеждащи неща и изкривява реалността.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
ако е бил от дейно продаващите акции на канарчета, които са се оплакали в полицията, а от там е тръгнало разследване - вероятно е, но е изненада.
Явно се знае, че Ивелин има връзки с ГЕРБ и се опитват да пресекат негова намеса в региона.
Ще го почнат (ако не са го почнали вече) съвсем скоро.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Memento Разгледай мнениеТези дни ИМ се жалеше в някакво видео колко скъпо му било в аквапарка в Албена - три деца + възрастен платили 162 лв.
А двама възрастни в ИП плащат 60 лева, и то без забавления - това явно не е проблем.
В ИП 30 лева струва да разгледаш (2 часа преко сили) и си ходиш - храната се плаща, дейностите в ИП се плащат. Пак говори подвеждащи неща и изкривява реалността.Last edited by RimogarDD; 20.08.2021, 11:12.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Meandmyself Разгледай мнениеБлокирани са били сметките на вожда като физическо лице. Така обясни той, а дали е вярно, само той знае , все пак прозвището му е Истината.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от EasyW Разгледай мнение
Явно това реши проблема с достъпа до темата, понеже преди ден-два не можех да я виждам и само някаква грешка. Ако съм логната. Можех да виждам само ако не съм логната.
Пиша и аз така един пост да бутаме страницата да се превърти
А по темата ... Новото видео на Михайлов:
Каква атака към ИП от временното правителство е имало ? Идеи ?
Иначе доколкото знам "атаката" май е била блокирането на сметките на парка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от X_Y Разгледай мнениеНе е бот. Аз ги преместих от новата музикална тема, защото тази се беше бъгнала и трябваше да се избута една цяла страница с мнения.
Когато изпишете страница, ще преместя мненията обратно.
Пиша и аз така един пост да бутаме страницата да се превърти
А по темата ... Новото видео на Михайлов:
Каква атака към ИП от временното правителство е имало ? Идеи ?
Коментар
Коментар