Първоначално изпратено от Aleo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Възможности за инвестиция в Исторически парк АД
Collapse
X
-
Plameniva_d г-н Михайлов, няколко пъти пропускате моя въпрос, нека да върнем темата към финансирането на парка:
Защо пред интервю на Капитал от 2019 казахте, че в Историческия Парк са инвестирани 70 милиона лева, а по отчет за 2019 година няма и 11.5 милиона лева в актива, къде е разликата? Все пак има пряк сблъсък между вашите думи в Капитал и ГФО за 2019 подписано от вас.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Очевидно е, че схемата не е изгърмяла поради силен гръб във властта. Говорим за пране на пари, измама на дребни баламурници, власт, измама в управлението на общината, собственост в сянка. И всичко това скрито зад патриотизъм и възраждане на българското. Явно добра рецепта, но е въпрос на време всичко да гръмне.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Ще коментирате ли факта, че за местните избори за кмет, сектантите бяха накарани да си сменят адресите в селото и под чин да гласуват за кмета на ГЕРБ? Това не е ли далавера? Пак ще питам чии пари се перат и на кого е паркът. Някой виждал ли е въпросния адвокат? Всъщност разследването за пране на пари от прокуратурата не е приключило.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от monopola Разгледай мнение
Прав си разбира се, естествено, че не е редно да мълчим за измамите и именно даването на гласност може да предпази все пак някакъв процент хора. Но нашето общество е едва в началото на пазарната икономика и хорат нямат придобит с времето рефлекс или знания за да се пазят от такива измами. И няма как да предпазиш всички. И ако някой след като прочете тази тема реши да даде пари на тия идиоти, то просто си заслужава да ги загуби.
- 1 like
Коментар
-
Пфу, много ви е сложен форума за прости душици като моята. Не мога да се справя с качването на снимките тук. Ще ме прощавате.
Затова, за търсещите ще публикувам връзки към снимките, за да видят отблизо какво споделя вашия гуру, тук:
https://ibb.co/qj96XjG
https://ibb.co/dD1wLLc
Коментар
-
Първоначално изпратено от hitman47 Разгледай мнениеЩе ни кажете ли кои са собствениците на парка и къщите в селото? С какви пари се строят и защо дружеството се ограбва с облигационни заеми? Конкретни въпроси задавам!
Коментар
-
Първоначално изпратено от megathrone Разгледай мнение
Ооо, това звучи силно - дай го да го видя, ако можеш лесно да го намериш, моля.
Иначе това е много класически подход тип американска пирамида. Взимат един Гошко и се почва: Гошко няма образование/никога не му е пукало за образованието, Гошко няма богати родители, Гошко винаги е знаел, че има потенциал, но не е знаел как да го реализира и тн. и тн..
https://youtu.be/aOYXK0QISzY
https://youtu.be/cO_4CXEfA9Y
Тези видеа намерих на първо четене, но имаше сигурно 10-тина епизода. Коментираха се доста назад в тази тема и в другия фору също от там си ги спомням, реших да си спестя времето да ги гледам
Коментар
-
Първоначално изпратено от megathrone Разгледай мнение
И аз това се чудих - къде ли са повече рибоците? В Сейвауей като че ли наистина бяха повече.Там тук-таме се сещам за някой познат или познат на познат, който беше набил кинти там.
Аз реално човек, не мога да се сетя за човек, дето дори да е обмислял инвестиция в Истерически Парк. Предполагам, че дори да имам някакъв такъв познат, като е видял накъде отива работата и го е досрамяло да си каже.
Иначе верно нещата изсплеснаха тук - тя госпожата не знае да подмята ли лъжи, с парите ли да си се хвали, със скромостта ли, да продължава ли да обижда или да го играе пък блага християнка. Ясно, че провокира за някаква реакция, ама на няк'во много ниско ниво.
Коментар
-
Първоначално изпратено от monopola Разгледай мнение
ако консултанти, дето не могат 5 лева да завъртят от крадените пари разберат колко взима тойЩе си трае и още как. Аз наистина имам високо мнение за тоя човек, верно като обигран селски тарикат, ама то и такива много, но не всеки е успял да завлече десетки милиони от балъците.
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
ХАХАХАХ,
Темата все повече заприлича на Saveway, което е и забавното.
Само че там рибите на амбразурата бяха повече.
Аз реално човек, не мога да се сетя за човек, дето дори да е обмислял инвестиция в Истерически Парк. Предполагам, че дори да имам някакъв такъв познат, като е видял накъде отива работата и го е досрамяло да си каже.
Иначе верно нещата изсплеснаха тук - тя госпожата не знае да подмята ли лъжи, с парите ли да си се хвали, със скромостта ли, да продължава ли да обижда или да го играе пък блага християнка. Ясно, че провокира за някаква реакция, ама на няк'во много ниско ниво.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Plameniva_d Разгледай мнениеИ какво ше види тук един търсещ? Хора с ниво на интелигентност под средното, които използват обиди, а се възмущават, когато са използвани срещу тях. Хора, които нямат елементарни познания по предприемачество и управление на дейност. Хора, които искат хазартно да вземат пари сега, а не познават процеса на създаването им. Хора, които сляпо подкрепят медии, които служат на наркомани, пияници, корумпирани политици, чужди интереси, изнасилвачи, насилници на жени, побойници и унищожаващи природата хора. Ще прочетат писанията на жалка паплач, която по-скоро прилича непораснали деца, които са си останали загубеняците в училище и не са продължили напред. Колкото повече пишете, толкова повече се издавате. Сами казахте, че пишете, за да е жива темата, с не, защото имате благородни намерения. Сами наричате инвеститорите и посетителите в парка “шарани”, сами ги гаврите и обиждате. На кого интереса защитавате тогава? Май само вашето желание да сте прави и да кажете - “Аз казах ли”. Гледайте мачове и си изберете силен отбор, и си мислете, че заради вас бият. Инвестициите не са за вас.
Нали тук само седим, хейтваме и нищо не правим. Ами вие 3-ти ден седите по цял ден тук и го играете мъченица. Що не сте на поляната на бутафорията да строите? Уж бяхте различни, позитивни, градители....пък то к'во се оказа...
За 10 страници с вашите провокации, не можахте да отговорите на базови въпроси за парка и е това е абсолютен факт. От там нататък вие си ги въртете и сучете както искате конспиративните теории - това няма да промени фактите, че лъжите са видими с просто око
- 1 like
Коментар
Коментар