Както и очаквахме - първите снимки вече са налице (в профила на парка във фейсбук) - и те разказват една много тъжна история...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Възможности за инвестиция в Исторически парк АД
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от EasyW Разгледай мнение
По-трагични от предното събитие. Затова и се съмнявам много снимки да излезнат в интернет, освен на продукти по шатрите. Иначе наоколо е било мъртвило. Само група от Тугедърците (редовните заподозрени) и страшно малко странични хора тук-там. А и малко от редовните пенсионери (не знам дали пак някаква организация или са били случайни) вчера. Ама на тях ако разчитат за оборот ...
Звънели са и канили мъжа ми отново. Звъняха му преди 5-6 дена, вчера пак са му звънели да го канят да побърза да не изпусне последният ден. Ест той няма да се грабне да прекоси цялата страна за да види на живо трагедията.
Буквално вече се усеща как много хора (патета и "инвеститори") започват да си задават правилните въпроси. В същото време сезонът почти приключи и скоро ще видим катастрофата, наречена ГФО.
Не знам за вас, но Ивелин криселдата и тотендалио започват да ми липсват...Last edited by Jorkata; 29.08.2021, 20:06.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от hitman47 Разгледай мнениеНякаква информация за посещаемостта на събитието тази събота и неделя? Отново ли са трагични резултатите? Дъжд има ли пак?
Звънели са и канили мъжа ми отново. Звъняха му преди 5-6 дена, вчера пак са му звънели да го канят да побърза да не изпусне последният ден. Ест той няма да се грабне да прекоси цялата страна за да види на живо трагедията.Last edited by EasyW; 29.08.2021, 16:08.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Мисля че е грехота думите "инвестиция" и "Исторически Парк" да се съдържат в едно изречение, освен ако съществителното "инвестиция" не се предхожда от "не е" или прилагателно от типа на "неразумна", "безумна", "откачена" или нещо подобно.Last edited by Kildirim_Bei; 29.08.2021, 06:02.Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
~ Enfant Sanssouci de Monde ~
- 5 Харесвания
Коментар
-
Мисля, че на всички ни е ясно какво точно ще се случи - парка пак няма да има посещаемост и хора, няма да има никаква печалба, в ГФОто пак ще има яки заеми (даже може да са се увеличили), гуруто пак ще мрънка наляво-надясно как Вселената, прокопиев и още цяла тубма знайни и незнайни антигерои ще са виновни вулкана на българщината да не изригне и тая година. Патетата и балъкционерите ще го зяпат в устата в захлас и ще попиват всяка негова дума, вярвайки, че има световен и вселенски заговор парка да пропадне. И така...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jorkata Разгледай мнение
Според мен затова паркаджийските тролчета си затраяха и вече не пишат - защото Видовден идва и не могат нищо да направят - цифрите не лъжат. Иначе цяла година се плюнчеха и се пънеха да обясняват как ей сега всеки момент вулкана на българщината ще изригне и ще залее със злато, пари и благодат вярващите и патетата и ще затвори устите на всички проклети Ивелинохулници и паркохулници като нас
и какво?
каква посещаемост, какви резултати, каква печалба (шегувам се) за акционерите ?това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jorkata Разгледай мнение
Според мен затова паркаджийските тролчета си затраяха и вече не пишат - защото Видовден идва и не могат нищо да направят - цифрите не лъжат. Иначе цяла година се плюнчеха и се пънеха да обясняват как ей сега всеки момент вулкана на българщината ще изригне и ще залее със злато, пари и благодат вярващите и патетата и ще затвори устите на всички проклети Ивелинохулници и паркохулници като насNICE
Коментар
-
Първоначално изпратено от hitman47 Разгледай мнениеДругият месец ще го имаме и подпечатано в ГФО-то. Аз се чудя, кога започва процедура по фалит?Last edited by Jorkata; 25.08.2021, 08:50.
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар