If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
100% е платена - в същата медия има и оплюващи парка статии, така че е ясно, че е поръчкова. Отделно - само някакви такива утрепани сайтове пускат реклами за парка. Сериозна медия никога няма да се навие на такова нещо, защото разследващите им журналисти отлично знаят що за стока са патетата и бутафорното им творение.
Къкво поскапване окачвате ан акцийте ан Истерически парк ? 2020 не от говори ан окачванийата ама 2021 беше силна и за орлетатат ште има прийатна изнена да Всиаку орле ад се обади ан фиансовият си консолтант аз изне нада. Рашков, Цевтан Цфетанов, Прокопиев, пратовчет му Прокопий Колтуристът, Хамрацомиан омират от иат че Апостолът пред ложи доста пна инвестициа смного дубра вазвраштаемос ан фонът ан ноле ви банкови лихви. Неофит Рилски над мина Лозенец пожелаешти адживеат с Апостла, Хоривимчето мелионер, Али Баба и Канчев, Мътилда
Къкво поскапване окачвате ан акцийте ан Истерически парк ? 2020 не от говори ан окачванийата ама 2021 беше силна и за орлетатат ште има прийатна изнена да Всиаку орле ад се обади ан фиансовият си консолтант аз изне нада. Рашков, Цевтан Цфетанов, Прокопиев, пратовчет му Прокопий Колтуристът, Хамрацомиан омират от иат че Апостолът пред ложи доста пна инвестициа смного дубра вазвраштаемос ан фонът ан ноле ви банкови лихви. Неофит Рилски над мина Лозенец пожелаешти адживеат с Апостла, Хоривимчето мелионер, Али Баба и Канчев, Мътилда
Е как бе, казва си Ивелинката, за 2019-та не бяха още готови, 2020-та пандемия, 2021-ва пост пандемия, към всяка от годините трябва да добавим атака от Капитал, Прокопиев, Америка за България, Световната Конспирация, а сега вече и Кирил Петков.
На мен ми е чудно как така нито един “акционер” не задава въпрос като “Защо така вече 2-3г няма посещаемост, известност?”… Не се ли интересуват какво се случва с проекта…не мога да си обясня.
Знам едно - че ако решиш да инвестираш с Тугедър (“за да се пенсионираш след 10г”), инвестицията в “акции” на ИП е едно от перата - инвестиция в средносрочен хоризонт. Но…като се сетя какво предлагат като краткосрочно и дългосрочно - ми то всичкото е свързано с бизнеси около парка - дали ще е розариум, дали къща, дали страноприемницата, конюшната… ( не коментирам здравната застраховка - тя ти се вкарва като норматив).
А то проблемът не са те, а самият ИП - обектът не се менажира добре и резултатите са видни!
Не разбирам, наистина, как не се усещат инвестиралите!
Единственият отговор, който виждам е, че Ивелин ЛИЧНО омайва всеки един и вестирал (и желаещ да инвестира) и поддържа схемата. Така държи личния контакт, а всички в схемата казват точно това - че имат пълно доверие на Ивелин.
Имат доверие, ама нещо вече 2-3г резултатите не идват….
Докога това доверие…?
ПП. Междувременно - все нови и нови “бизнес възможности” около ИП с все по-високи доходности от предишните…
Голямо затишие покрай пирамидата. Нищо не казва мениджмънтът за двете години пълен провал в проекта.
Е как бе, казва си Ивелинката, за 2019-та не бяха още готови, 2020-та пандемия, 2021-ва пост пандемия, към всяка от годините трябва да добавим атака от Капитал, Прокопиев, Америка за България, Световната Конспирация, а сега вече и Кирил Петков.
Коментар