Първоначално изпратено от megathrone
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Възможности за инвестиция в Исторически парк АД
Collapse
X
-
- 1 like
-
Първоначално изпратено от Plameniva_d Разгледай мнение
Отново влизате в догадки. Мислете за това - Биодит само на загуба, фонда на Александър Дяков, който ще инвестира в малки сбити кутийки в следкоронавирусна паника. Градус, които инвестираха парите в МОЛ, Капитал, които рекламират, който има даде пари, вие, които пишете и нищо не правите.
Второ Биодит е на загуба от 3-4 години, не от 7 и това е така, защото продуктът е бил в тестов период. Самият Ивелин говори някви филми за Биодит пак напълно неподготвен, че пръстовият отпечатък можело да ти го откраднат, да те набедят за някво престъпление и подобни простотии.
Отпечатъкът не се снима, а се взимат точки от него, на базата на които се генерира хеш код, който се запазва и служи за идентификацията.
Ама простите ви тугедърски тикви не могат да го разберат това, защото нямате грам инженерна мисъл пък и от инвестиции не разбирате много.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Aleo Разгледай мнение
Вече съм напълно сигурен, че зад този женски ник е Ивелин Михайлов.
Тъй като се радвам, че най-накрая тръгнахте да пишете по форумите, нека да върнем темата от Стойне Василев, Биодит и т.н. към простичкият въпрос: Колко процента от парите на акционерите влизат в парка и колко остават в джобовете на вашите консултанти, адв. Савов и разбира се на вас и вашето семейство?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
А Сигурни ли сме и колко артии тук са продали консултантите-продавци?! Да не се окаже като при ГеймСтоп 140% oт бумагите били дадени на късоТам поне мечкадарите плащат лихва след продажбата и трябва да купят обратно папирите в някакъв критичен момент
- 2 Харесвания
Коментар
-
Биодит е компания, която не може да изкара пари и собствениците и искат да си изтеглят капитала, а някой друг да плати сметката. Не могат да изкарат печалба досега, а парите ще отидат да се погасят парите на фонда, който излиза на стойността на вложението, което е равно на голяма загуба. Може да си направите оценка на актива Исторически парк и да ви е по-лесно. Може да си построите една къщичка за пиленца и да се научите на разходи. Или пък може да инвестирате във фонда на Александър Дяков със скрит съдружник Стойне Василев и други двама и да строите котийкинв София. Чудното е след като Стойне се затрудни с персонал от една продавачка как ще управлява “мащабен” бизнес или пък разчита на съдружниците. Може да ми казвате и г-н Шукри, все ми е тая. Не виждам аргументи в хора, които само искат отчети.
Тъй като се радвам, че най-накрая тръгнахте да пишете по форумите, нека да върнем темата от Стойне Василев, Биодит и т.н. към простичкият въпрос: Колко процента от парите на акционерите влизат в парка и колко остават в джобовете на вашите консултанти, адв. Савов и разбира се на вас и вашето семейство?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от RimogarDD Разгледай мнение
Много жалки аргументи започнахте да вадите, наистина. На мен (и на много други хора) никой никога не е казвал "инвестирай в имот за 10хил тук и ще вземеш 100 хил. след 3 години". На мен ми се каза - "вкарай 40 хиляди и ще вземеш първите си 5 хиляди дивидент след 8 години". Някак си нещата се разминават - та това с "Имотите в селото" си го запазете само като аргумент за форумите.
Пък ние "дребните инвеститори, дето не могат да си пълнят паницата" просто ще чакаме ГФО-тата, както и да чуем за първия дивидент изплатен на инвеститорите в ИП.
Има достатъчно достъпни инструменти, които могат да предложат 10-15% сложна лихва годишно... Не видях нищо атрактивно в "0% лихва за 8 години"
След тези аргументи да се смеем ли, да плачем ли.... Или да идем за риба?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Plameniva_d Разгледай мнениеИмотите в София са се качили с 30%, а в Неофит Рилски с 1000%. Явно нещо се случва там и има търсене от цял свят. Не се правете на големи инвеститори, защото, ако бяхте такива вместо да гледате в чуждата паница, щяхте да си пълните вашата.
Пък ние "дребните инвеститори, дето не могат да си пълнят паницата" просто ще чакаме ГФО-тата, както и да чуем за първия дивидент изплатен на инвеститорите в ИП.
Има достатъчно достъпни инструменти, които могат да предложат 10-15% сложна лихва годишно... Не видях нищо атрактивно в "0% лихва за 8 години"
Първоначално изпратено от Plameniva_d Разгледай мнениеЧудно е защо никой не си е поискал облигациите, които са падежирали 2016 година, а 2021 губят давност? Странно, но може да се каже, че Авълайн се е погрижил за тях, както е обещал. Питайте някой юрист какво става с заем, който 5 години не е потърсен?Last edited by RimogarDD; 02.02.2021, 21:45.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
парка се построи с парите на инвеститорите (пишман инвеститорите), а съвсем скоро ще се окаже собственост на облигационерите или банката.... все едно да направим с теб фирма, да купим или построим НИ и аз да ида да взема от лихвари заем с убийствена лихва 40% като срещу него да заложа активите на фирмата , които са главно с твои пари, а аз съм управител и идеен деец....
това се казва
- 1 like
Коментар
-
Не бе, не се шашкай, не сме от данъчните, а като видяхме цифрите, позагубихме интерес и към отчетите
- 1 like
Коментар
-
Можеш ли, да гарантираш, че някой консултант не се е увлякъл с продажбите, за да преизпълни плана и да напълни касичка
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от RimogarDDАз също не разбрах нещо.
Преди 3-4 години един от видните Тугедър консултанти (мога да дам и имена) ми обяснява как имотния пазар в столицата бил обречена инвестиция. Едва ли не - от нея ще съм на 0-та, ако не и на загуба. Няма кой да купува, демографска криза и други такива филми.
В момента фактите сочат съвсем друго - има имоти с 30% ръст за този период, гаражите още по-голям.
В следващия момент питам следния въпрос. "Добре ако взема акции в ИП днес на 40хил. лева, а догодина ми обяснявате, че ВИЕ ще ги търгувате на 60хил. - може ли да ви ги продам на 50 на вас, пък вие да си ги давате на 60"
Отговор: "ООоо не, ние нямаме за цел такъв тип търговия, ние не го правим за печалба, можем да ги изкупим обратно на началната цена"
Начеее - хем сме идеолози, хем не целим печалба, хем цената след година е с 50% нагоре, ама само Консултантите могат да продават на тази цена. Ами ебаси офертата, няма що.
- 1 like
Коментар
-
Биодит е компания, която не може да изкара пари и собствениците и искат да си изтеглят капитала, а някой друг да плати сметката. Не могат да изкарат печалба досега, а парите ще отидат да се погасят парите на фонда, който излиза на стойността на вложението, което е равно на голяма загуба. Може да си направите оценка на актива Исторически парк и да ви е по-лесно. Може да си построите една къщичка за пиленца и да се научите на разходи. Или пък може да инвестирате във фонда на Александър Дяков със скрит съдружник Стойне Василев и други двама и да строите котийкинв София. Чудното е след като Стойне се затрудни с персонал от една продавачка как ще управлява “мащабен” бизнес или пък разчита на съдружниците. Може да ми казвате и г-н Шукри, все ми е тая. Не виждам аргументи в хора, които само искат отчети.
Коментар
-
Отново влизате в догадки. Мислете за това - Биодит само на загуба, фонда на Александър Дяков, който ще инвестира в малки сбити кутийки в следкоронавирусна паника. Градус, които инвестираха парите в МОЛ, Капитал, които рекламират, който има даде пари, вие, които пишете и нищо не правите.
Коментар
Коментар