IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Saveway / SCI - мнение? (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• sci

Сигурен съм че БП на компанията са останали разочаровани още след 3- тия месец от активната си дейност (или поне 95 % от тях)...
    На презентацията която ми бе направена от подобен мениджър-. след около 20 мин . празни приказки и чертежи на схеми и диаграми (бях си изял вече сладоледа поръчан ми в заведение тип SCI) - та скъсах листата ,на които бе чертал и попитах : "Слушай пич - в момента работя , семеен съм ,имам дете 3-ти клас - изкарвам между 80 и 120 лв. на ден , според деня и продажбите които правя .... - та ...на мен ми трябват средствата за които си говорим - УТРЕ , не вдругиден , не другата седица и не догодина ... Ако бизнесът , който ми предлагаш е такъв - включвам се веднага - иначе ми губиш времето !"
    След тези мои думи БП - то (на който след това платих и сметката) , ми довери че за 5 месеца, в които работи и има вече 7 клиента, от които 1 БП еима постъпления по сметката около 7-8 лв !!!
    Имало таргет - брой клиенти за период за да не си изгубеш бонуса и дъра-дъра - абе с две думи момчето взе да ми се оплаква колко много се е набутал с тази "инвестиция"
    Така че - вие си направете сами извода - и ако сте малко финансово грамотни - дали искате да бъдете БП към SCI ?!
    Иначе поздравления за идеята към тези, които са на върха на пирамидата (и може би нивото под тях) - все още работи !
    Весели празници и успешна нова година !
    Най - голямата загуба е пропуснатата възможност !

Коментар

• Първоначално изпратено от Barona Разгледай мнение
      http://www.youtube.com/watch?v=I-OgO__V3g4 ЗОМБИТАТА НА SCI ТРЪГНАЛИ ЗА ВИЕНА, А КАЦНАЛИ ВЪВ ПУСТИНЯТА СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ ЩЕ КАЦНАТ В ЕГИПЕТ РОДИНАТА НА ПИРАМИДИТЕ И ФАРАОНИТЕ
      Е така се харчат пари на балъци. Пропиляват се бързо и за безсмислици, мръсни пари какво да ги правиш
      Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.

Коментар

• Да обобщим темата в края на годината: ако си овца, вълци все ще се намерят.

Коментар

• ПИРАМИДИ, ФАРАОНИ !

http://www.youtube.com/watch?v=I-OgO__V3g4 ЗОМБИТАТА НА SCI ТРЪГНАЛИ ЗА ВИЕНА, А КАЦНАЛИ ВЪВ ПУСТИНЯТА СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ ЩЕ КАЦНАТ В ЕГИПЕТ РОДИНАТА НА ПИРАМИДИТЕ И ФАРАОНИТЕ
          Да бъде благословен българският Ян Палах (Д-р. Н.Черкезов) - за усмиването на SCI с коментарите си.

Коментар

• Първоначално изпратено от juliany80 Разгледай мнение
            сигурно е така ..аз не отричам че има много аматиори в тази компания все пак понятието мрежов маркетинг както с всички останали неща в България е закъсняло с 20 гд и не всеки знае как да го прави ..аз съдя по това че ме презентираха няколко човека докато разбера напълно за себе си какво е тази компания и,и не всеки от тях можа да ми покаже правилно ...но ти не си малък сигурно и имаш глава на раменете си и ако знаеш как ще разучиш тази компания до основи (включително и вашият форум ) и вдва тогава можеш да кажеш тоз ме ЗАРИБЯВА или това е секта или това е пирамида ..защото никой не ме е карал до сега насила да си дам парите
            "Прекрасен" отговор, който сме чували десетки пъти. "Служител" на компанията е постъпил аматьорски, ако бях попаднал на професионалист, какво ?
            Отговорът ти е в стил черкезов, .........

Коментар

• Оставете го да си дава парите, като иска. Има си една приказка, Чукча писател, Чукча не читател! Като го мързи да прочете какво пише в дебелите книги да за занимава с глупости и после да ни обяснява за експанзии и тнт! Това си е естествен подбор във финансовия свят!

Коментар

• Първоначално изпратено от fefo Разгледай мнение
                Щом не виждаш давай си 3к...

Най-гадното на цялата тая работа не е, че глупаците олекват с 3 бона. И без пирамиди, по-умните все някак ще им ги вземат. Гадното е, че можеш да загубиш приятели, да се изпокараш със семейството, да те забравят познати...
                То трябва да си специален човек, че да стигнеш до там с наглостта си, че да те забравят познатите. Ако си толкова специален човек, толкова по-добре за поазнатите.

Коментар

... а сега искам да ме накарате да не продължа с тях...
                  ...но за сега не мога да видя нищо смислено за да не го направя...
                  Щом не виждаш давай си 3к...

Най-гадното на цялата тая работа не е, че глупаците олекват с 3 бона. И без пирамиди, по-умните все някак ще им ги вземат. Гадното е, че можеш да загубиш приятели, да се изпокараш със семейството, да те забравят познати...
                  "Там, където глупостта е образец, разумът е безумие."

Коментар

• Хубави въпроси, Rocksolid, ако не отговори египтянина, може ли да пробвам да отговоря аз в стил пирамидален, та да се повеселим поне
                    Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• Първоначално изпратено от Eon Разгледай мнение
                      Чета от време на време тази тема като ми доскучае.

Предполагам като фалира компанията след време, участниците в нея, които не са могли да си избият парите ще почнат да обвиняват за неуспеха негативното отношение на останалите хора към нея и ще кажат: "да, това беше една гениална компания с гениална идея, не беше в никакъв случай пирамида, но заради хейтърите в интернет не успяхме да се реализираме."

Даже ако не забравя, след време може да се цитирам сам себе си, като ми излезе прогнозата вярна.
                      Разбира се, а и това вече се е случвало още по времето на първите варненски пирамиди. Хората, които са склонни да повярват в пирамида, рядко са достатъчно силни след края й да потърсят вината за загубата на собствените си финанси у себе си - при по-слабохарактерните това си е защитен механизъм, който пести разочарования.

Коментар

Щом не си инвестирал пари и време свързано с СЦИ ти кой си че да даваш акъл на другите ,като ти самият не си запознат достатъчно ..и защо се опитваш да попречиш на нещо което не е твоя работа ..не вярвам да е защото си много добър човек и по цял ден нямаш какво да правиш ами помагаш на хората да не би случайно да се заблудят като теб ЛИ?
                        Първо, аз съм БП на компанийката ви от две години почти, така че ми е пределно ясно за какво става въпрос. Ти говориш по абсолютно същия начин, както са обучавани да говорят и повечето БП-та. Без факти, винаги в бъдеще време, винаги оплюващи останалите хора с аргументирано мнение. Значи всеки който не е инвестирал 3 бона и не е набутал приятелите си, за да ги избие, автоматично е мързелив и невеж? Вие не сте МЛМ компания, отиди да презентираш "бизнеса" на някой истински успял мрежар и виж какво ще ти каже. Вземи и попрочети литература от авторите, които самите вие препоръчвате. SCI е 100%-ова пирамида според техните критерии и западното законодателство. Хайде да ми отговориш на няколко въпроса, да видим ти колко разбираш от бизнеса, който толкова пламенно защитаваш:

1.Защо лъжете, че подарявате БМВ-та, като колите са лизингови, не са на името на съответното БП, въпреки че той е обвързан с таргети, които ако не изпълни сам ще си плаща вноските?

2.Защо лъжете, че ще излизате в Европа, като европейското законодателство категорично забранява подобни финансови схеми като вашата?

3.Защо лъжете, че ще ходите и в Турция, като там има осъдени на по 70 години затвор за дейност като вашата?

4.Защо не казвате на презентациите, че "спечелването" на БМВ-то е свързано САМО И ЕДИНСТВЕНО с вкарване на хора по 600/1800/3000 лева, а не е свързано по никакъв начин с оборота от пазаруване?

5.Защо лъжете, че сте първата такава компания в света, като дори и на българския пазар има поне 3-4 други, работещи на вашия принцип?

6.Защо лъжете, че картата за отстъпка струва 50 лева ЕДНОКРАТНО, а всъщност трябва да се подновява на всеки 2 години срещу 24 лева?

7.Защо парадирате с това, че сте комисионери на пазара на потребление, като само 5-10% от комисионните ви идват от това?

8.Като давате за пример хора с комисионни по 30-40.000 защо не уточнявате, че това са пари от новопривлечените БП-та? Парите на приятелите и познатите ви?

9.Защо израстването ви в ранг не е свързано с оборота от потребление направен от структурата ви, а само с оборота от новопривлечените БП-та?

10.Защо експанзията ви се отлага вече три пъти?

11.Защо когато обект преустанови партньорството си с вас заради неизгодните ви условия, вие го представяте като изключен ОТ ВАС заради нелояни практики?

12. Защо в обученята си наричате хората, които не харесват "бизнеса" ви, невежи, глупави и мързеливи?

13.Защо в общите условия пише, че дейността ви може да бъде прекратена след спиране поддръжката на сайта? Коя голяма компания поставя такова нелепо условие на партньорите си?

14.Защо лъжете, че водите преговори с мобилен оператор и ЕРП? Трябва да сте абсолютни аматьори ако мислите, че монополист ще предложи отстъпка на хора, които така или иначе са му клиенти.

Чакам отговор, точка по точка, аргументиран, а не в бъдеще време и с условности като по презентациите. И ако може без заучените уклончиви отговори на Станчо и Пастора, слушал съм ги достатъчно пъти. Със свои думи, факти и цифри. Поздрави.
                        Last edited by RockSolid; 23.12.2013, 17:45.

Коментар

Щом не си инвестирал пари и време свързано с СЦИ ти кой си че да даваш акъл на другите ,като ти самият не си запознат достатъчно ..и защо се опитваш да попречиш на нещо което не е твоя работа ..не вярвам да е защото си много добър човек и по цял ден нямаш какво да правиш ами помагаш на хората да не би случайно да се заблудят като теб ЛИ?
                          Спазването на закона е работа на всички
                          Уж сте големи граждани и европейци, но като ви чета - май не съвсем.

Коментар

Или по скоро са умишлено изтривани за да не можеш нормално ако искаш да подучиш нещо от форумът ви да лъха само негативизма .По този начин вие давате още по лош пример за това което се опитвате неуспешно да уборите .Ако един нормален човек следи форума ви той няма да намери нито едно опровержение нито един спор ,а само разговори наполовина .Аз за да отговоря не съм свързан с тази компания а само разучвам за нея но ако трябва да преценя кои са зомбитата повече клоня към хейтърите понеже само едни и същи неща се повтарят тук .Идеята която (падрето ) или както го наричате там е измислил е наистина брилиантна но с хатери като вас няма как да се осъществи и тогава човек започва да мисли наистина ще успее ли нещо такова в Бг и ви питам помагате ли на тези хора или им пречите и ако нямате нищо общо с тази компания защо искате да помагате на някой ваобще .Защо отнемате от собственото си време за да злобеете срещу нещо което не ви засяга ами например не злобеете срещу замрсяването на планините или да помагате на някои гладуващ
                            Сега, прочети си целия пост! Виж колко правописни грешки имаш! И после ходи ми говори, че в СКИ не са само неграмотници!
                            Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

Или по скоро са умишлено изтривани за да не можеш нормално ако искаш да подучиш нещо от форумът ви да лъха само негативизма .По този начин вие давате още по лош пример за това което се опитвате неуспешно да уборите .Ако един нормален човек следи форума ви той няма да намери нито едно опровержение нито един спор ,а само разговори наполовина .Аз за да отговоря не съм свързан с тази компания а само разучвам за нея но ако трябва да преценя кои са зомбитата повече клоня към хейтърите понеже само едни и същи неща се повтарят тук .Идеята която (падрето ) или както го наричате там е измислил е наистина брилиантна но с хатери като вас няма как да се осъществи и тогава човек започва да мисли наистина ще успее ли нещо такова в Бг и ви питам помагате ли на тези хора или им пречите и ако нямате нищо общо с тази компания защо искате да помагате на някой ваобще .Защо отнемате от собственото си време за да злобеете срещу нещо което не ви засяга ами например не злобеете срещу замрсяването на планините или да помагате на някои гладуващ
                              Ако разгледаш темата докрай, и най вече първата част на темата която вече е архивирана ще видиш че много се опитаха да защитят СЦИ и да убедят хората че нещата са чисти, но не успяха, по простата причина че не бяха прави. След това изчезнаха защото видяха че само губят пари от СЦИ или послушаха пастора който им каза да не се занимават с "енергийни вампири".

Ние не си злобеем тука, аргументираме се. Може би щеше да злобем ако имахме финансов интерес, но такива са само хората от СЦИ, само те имат финансов интерес да не се говори по темата.
                              И очевидно си от СЦИ, говориш като тях, дори и да не си купил пакет си облъчен.
                              Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.

Коментар

следи внимателно дискусията преди малко отговорих на колегата ти ..
                                Аз дискусиите си ги водя сам. (освен това не разпознавам ник на някой от колегите ми, който да е писал тук)

Аз отговори на моите въпроси не видях. Ако ще увърташ още, по-добре не пиши

Коментар

Working...
                                X