Първоначално изпратено от Черкезов
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Saveway / SCI - мнение? (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеНякой ще ми каже ли дали има смисъл да сезирам адвокат Костов от юридическия отдел на корпорацията, да заведе дело срещу тази обида?
Заслужава ли си за 5000лв. да си правя труда?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеНякой ще ми каже ли дали има смисъл да сезирам адвокат Костов от юридическия отдел на корпорацията, да заведе дело срещу тази обида?
Заслужава ли си за 5000лв. да си правя труда?5000 лева са си 5000 лева.
един пакет от 3000, един от 1800, даже на 2 бизнес дни на пирамидата ще отидеш
Коментар
-
Първоначално изпратено от Etihad Разгледай мнение. С черкеза не сте толкова различни и той за едното е*ане ще продаде сестра си.
Заслужава ли си за 5000лв. да си правя труда?Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Barona Разгледай мнениеКазваш, че "бизнеса" на SCI е франчайз ?Ето ти сайта на всички фирми в БГ които са франчайз http://franchising.bg/bg , SCI не е между тях.
http://www.bdsa-bg.com/index.php?TPL=25000&x25000_ID=4
И тук ги няма, що така? Явно с огромна иновация си имаме работа, "multi-level-direct-air-selling-money-brain-and-friends-losing-franchise". Никъде не фигурират, толкова са иновативни, че бизнеса не може да им насмогне на темпото
П.С. Гледам цялата групичка се е прибрала жива и здрава от Йордания, явно там е нямало презентации. Язък, тъкмо викам експанзията стартира, ей сега вече ще подчиним света
Коментар
-
Първоначално изпратено от mizernik81 Разгледай мнениеСтига вече с това Понзи, повтаряте като развален грамофон едно и също. Ти не разбра ли, че това не е пирамида, а е франчайз, вършиш бизнес за своя сметка по зададени стандарти, каквито са собствениците на сладкарнички Неделя, Глобул, Еврофутбол и много други......получаваш правото да чупиш стойки от името на СЦИ, онлайн платформа с личен маркетингов сайт, щипваш една камара комисионни, да бръмчиш по градовете на презентации и да гледаш лошо, можеш да придърпаш някоя палава кака на дрийм найтовете без проблем, това малки активи ли ти се струват? Стига вече сте подривали имиджа на СЦИ. Да речем, че имам по-прагматичен прочит на идеята, отколкото Д-р Черкезов и мечтателите за световно благоденствие чрез отстъпките
Коментар
-
Първоначално изпратено от Maugli Разгледай мнениеОт известно време задавам един върпос на няколко бизнес партньора на СЦИ и може би трябва да питат падрето и другия фараон, защото все още никой не може да ми отговори, а имено какво точно определя цената на пакетите 600/1800/3000, на база на какво са тези цени, как са образувани, защо точно 3000 а не 3100 или 2900???
Коментар
-
От известно време задавам един върпос на няколко бизнес партньора на СЦИ и може би трябва да питат падрето и другия фараон, защото все още никой не може да ми отговори, а имено какво точно определя цената на пакетите 600/1800/3000, на база на какво са тези цени, как са образувани, защо точно 3000 а не 3100 или 2900???
Коментар
-
Първоначално изпратено от Barona Разгледай мнениеКазваш, че "бизнеса" на SCI е франчайз ?Ето ти сайта на всички фирми в БГ които са франчайз http://franchising.bg/bg , SCI не е между тях.
Коментар
-
ПИРАМИДИ, ФАРАОНИ !
Първоначално изпратено от mizernik81 Разгледай мнениеСтига вече с това Понзи, повтаряте като развален грамофон едно и също. Ти не разбра ли, че това не е пирамида, а е франчайз, вършиш бизнес за своя сметка по зададени стандарти, каквито са собствениците на сладкарнички Неделя, Глобул, Еврофутбол и много други......получаваш правото да чупиш стойки от името на СЦИ, онлайн платформа с личен маркетингов сайт, щипваш една камара комисионни, да бръмчиш по градовете на презентации и да гледаш лошо, можеш да придърпаш някоя палава кака на дрийм найтовете без проблем, това малки активи ли ти се струват? Стига вече сте подривали имиджа на СЦИ. Да речем, че имам по-прагматичен прочит на идеята, отколкото Д-р Черкезов и мечтателите за световно благоденствие чрез отстъпкитеЕто ти сайта на всички фирми в БГ които са франчайз http://franchising.bg/bg , SCI не е между тях.
Да бъде благословен българският Ян Палах (Д-р. Н.Черкезов) - за усмиването на SCI с коментарите си.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнениеТакааа. Митака ама и Падрето го казва, но тънко иронично да се ебава с простотията ви. Относно попската печалба, виж отчета, ако можеш да го разчетеш. В което се съмнявам.
Очевидно си почнал сега. Мечти големи, джоба ще е празен обаче. От моите бакшиши тук, не разнасям пици, но да за бакшиши работя, докарвам между 3к и 4к долара на месец. Пари които са смешни за първите 10- тина в пирамидата, и абсолютна химера за останалите "бизнесмени". Това си в реда на нещата обаче, понеже египтяни много, но фараона е един.
И за финал, уникалната им идея не е ли по модел на Понзи. Мисля той е иноватора, на негово име е все пак.Last edited by mizernik81; 28.12.2013, 18:39.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mizernik81 Разгледай мнениеСега да обясня по ред на номерата
1. Пази боже от такива д-ри като Черкезов и той да те учи на богоугоден начин на живот
2. От 3-те хилки 600 лв веднага ги щипвам аз ( за колкото една сервитьорка сменя пепелници цял месец). Друга част от тях отива за бонусчета по веригата (стар мейкар, ляв крачол, предай нататък и т.н.) Най-голямата част отива за франчайз и текущия масраф на компанията, и накрая остават около 30 % (900 лв) горница в отчета за приходи и разходи. Сметни сега върху тях 10 % корпоративен данък, после като си ги делнат със Станчо на 2 и после данък върху дивидента колко кеш реално смучва Петров, така че пак съм на далаверка (използвайки цялото ноу-хау и материален ресурс на СЦИ си щипвам по 6 Алековки за "Добър ден"). Станчо и Светльо все пак са поели риска да инвестират в тази компания, разработили са идеята и е нормално да получат възнаграждение за това.
П.П. Това за бакшиша го казва Митака в едно промо видео в смисъл, че освен кинтите завързваш контакти, учиш се да говориш на едро, усъвършенстваш личните си качества и други куп нематериални придобивки които са не по-малко важни, капиш ?
П.П.2 Я кажи ти като разнсяш пици по домовете в чужбина не се ли преблизваш за бакшиш ?
Очевидно си почнал сега. Мечти големи, джоба ще е празен обаче. От моите бакшиши тук, не разнасям пици, но да за бакшиши работя, докарвам между 3к и 4к долара на месец. Пари които са смешни за първите 10- тина в пирамидата, и абсолютна химера за останалите "бизнесмени". Това си в реда на нещата обаче, понеже египтяни много, но фараона е един.
И за финал, уникалната им идея не е ли по модел на Понзи. Мисля той е иноватора, на негово име е все пак.Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!
Коментар
-
Първоначално изпратено от dsx500 Разгледай мнениеХванал си лоста на пастора ама ще го осъзнаеш като започне да лепне.
ПП: да разбираме че сега си влезнал, не си изкарал нищо но имаш големи мечти?
Коментар
Коментар