IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Saveway / SCI - мнение? (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mizernik81 Разгледай мнение
    Сега да обясня по ред на номерата
    1. Пази боже от такива д-ри като Черкезов и той да те учи на богоугоден начин на живот
    2. От 3-те хилки 600 лв веднага ги щипвам аз ( за колкото една сервитьорка сменя пепелници цял месец).
    Няма как да взимаш 600лв, тъй като бонус "Предай нататък" е намален от 20% на 15% отпреди година. Така че "щипваш по 6 Алековки за "Добър ден", ама друг път.Освен това тези 450лв минават през данък, така че реално взимаш около 410.

Бинарния модел гарантира, че минимум 50% от парите на излъганите ще останат за Попа и Станчо. Да не говорим, че има вариант структурата ти да прави хиляди левове оборот от продажбите на въздух, а ти въпреки това да не вземеш и 1 лев. И това не е хипотеза, случва се доста често. Супер яко а, хем лъжеш приятелите си, хем не взимаш 1 лев.

Станчо и Пастора са разработили идеята, вЕрно ли? Аз пък си помислих, че са го изкопирали от Лайънес, ама може и да се бъркам...

Коментар

Ако искате да ви обяснявам как стоят нещата, ще се държите прилично. В момента все още дърпам лоста на успеха, той не е никак лек и нещата не се случват така бързо за няколко седмици. Затова Трайчо да ти е името
      Хванал си лоста на пастора ама ще го осъзнаеш като започне да лепне.
      ПП: да разбираме че сега си влезнал, не си изкарал нищо но имаш големи мечти?
      Last edited by dsx500; 28.12.2013, 13:48.
      Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.

Коментар

• Първоначално изпратено от dsx500 Разгледай мнение
        Пхаха, само селски тарикат не беше писал тук!
        Я кажи ти, колко балъка си вкарал и колко вадиш на месец от БП и отстъпки поотделно.
        Ако искате да ви обяснявам как стоят нещата, ще се държите прилично. В момента все още дърпам лоста на успеха, той не е никак лек и нещата не се случват така бързо за няколко седмици. Затова искам Трайчо да ти е името
        Last edited by mizernik81; 28.12.2013, 18:54.

Коментар

• Първоначално изпратено от Eon Разгледай мнение
          Върджин Еъруайнс - въздушни вина?

Черкез - велик си!
          Не, просто е неграмотен........
          Спадът и нормализирането на цените на имотите е неизбежен резултат от спекулативното поскъпване.

Коментар

1. Пази боже от такива д-ри като Черкезов и той да те учи на богоугоден начин на живот
            2. От 3-те хилки 600 лв веднага ги щипвам аз ( за колкото една сервитьорка сменя пепелници цял месец). Друга част от тях отива за бонусчета по веригата (стар мейкар, ляв крачол, предай нататък и т.н.) Най-голямата част отива за франчайз и текущия масраф на компанията, и накрая остават около 30 % (900 лв) горница в отчета за приходи и разходи. Сметни сега върху тях 10 % корпоративен данък, после като си ги делнат със Станчо на 2 и после данък върху дивидента колко кеш реално смучва Петров, така че пак съм на далаверка (използвайки цялото ноу-хау и материален ресурс на СЦИ си щипвам по 6 Алековки за "Добър ден"). Станчо и Светльо все пак са поели риска да инвестират в тази компания, разработили са идеята и е нормално да получат възнаграждение за това.

П.П. Това за бакшиша го казва Митака в едно промо видео в смисъл, че освен кинтите завързваш контакти, учиш се да говориш на едро, усъвършенстваш личните си качества и други куп нематериални придобивки които са не по-малко важни, капиш ?
            П.П.2 Я кажи ти като разнсяш пици по домовете в чужбина не се ли преблизваш за бакшиш ?
            Пхаха, само селски тарикат не беше писал тук!
            Я кажи ти, колко балъка си вкарал и колко вадиш на месец от БП и отстъпки поотделно.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнение
              Гоуем си бате, гоуем. Еуа ми се обади кат станеш гъзе!
              Е такива идиоти ме подтикнаха да емигрирам. И ката Черкенеза.

П. П. Въпрос. Кат си такъв чупещ стойки тарикат, що не караш хората да ти дават по 3 хилки, ами ги караш да дават на Пастора, и после както лично съм го чувал да казва, да ти дава бакшиша на тебе?
              Отговор: той е гъзето, ти глупака.
              2. От 3-те хилки 600 лв веднага ги щипвам аз ( за колкото една сервитьорка сменя пепелници цял месец). Друга част от тях отива за бонусчета по веригата (стар мейкар, ляв крачол, предай нататък и т.н.) Най-голямата част отива за франчайз и текущия масраф на компанията, и накрая остават около 30 % (900 лв) горница в отчета за приходи и разходи. Сметни сега върху тях 10 % корпоративен данък, после като си ги делнат със Станчо на 2 и после данък върху дивидента колко кеш реално смучва Петров, така че пак съм на далаверка (използвайки цялото ноу-хау и материален ресурс на СЦИ си щипвам по 6 Алековки за "Добър ден"). Станчо и Светльо все пак са поели риска да инвестират в тази компания, разработили са идеята и е нормално да получат възнаграждение за това.

П.П. Това за бакшиша го казва Митака в едно промо видео в смисъл, че освен кинтите завързваш контакти, учиш се да говориш на едро, усъвършенстваш личните си качества и други куп нематериални придобивки които са не по-малко важни, капиш ?
              П.П.2 Я кажи ти като разнсяш пици по домовете в чужбина не се ли преблизваш за бакшиш ?
              Last edited by mizernik81; 28.12.2013, 10:45.

Коментар

Само да те светна, че нямам нищо общо с онзи психопат. Той е провокатор и постовете му са тотално неадекватни и лишени от трезва мисъл. Язък че се пише БП. На всеки три дни току що се връща от Китай и въвличането на Исус в бизнеса е много левашки поднесено. Аз Ви казвам нещата тет-а-тет без заобиколки и без светото прозрение. Моя личен таргет е да чупя стойки и фасони и да съм финансово независим. И, ДА, ОБЛЪЧЕН СЪМ от идеята да успея и да съм гъзе. Тези които са отдолу сигурно ще мрънкотят и неконкурентноспособните БП ще отидат на боклука. В кой бизнес неконкурентноспособните оцеляват, че не мога да се сетя ? Това драги читатели се нарича: Естествен подбор и е неотменим природен закон, силния изяжда по-слабия, Вашите работодатели ви изяждат труда за жълти стотинки, така че няма за какво да се сърдите на Г-н Петров и Г-н Рангелов, че вместо да слагат дограма за 600 лв ходят с костюмчета и ги одумвате по форумите.
                Айде лягайте да спите, че батко ви отива на имен ден
                Гоуем си бате, гоуем. Еуа ми се обади кат станеш гъзе!
                Е такива идиоти ме подтикнаха да емигрирам. И ката Черкенеза.

П. П. Въпрос. Кат си такъв чупещ стойки тарикат, що не караш хората да ти дават по 3 хилки, ами ги караш да дават на Пастора, и после както лично съм го чувал да казва, да ти дава бакшиша на тебе?
                Отговор: той е гъзето, ти глупака.
                Last edited by Jason_Thorn; 28.12.2013, 08:36.
                Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• [QUOTE=Черкезов;1059554410]Нямам нищо общо с онзи упадъчен материалист. Надявам се скоро П-р Петров да вземе мерки и подобни бизнес партньори да ги уволнява за уронване престижа на корпорацията. Идеята е всички българи да са богати, в бизнес плана няма и една дума за естествен подбор както онзи мизерник казва.[/QUOT

Добре ве, дано си изкарал левове от цялото това писане
                  http://www.youtube.com/watch?v=vRlU5xY0HTw

Коментар

• Първоначално изпратено от Barona Разгледай мнение
                    Черкезов, колко профила мислиш още да си регистрираш ?
                    Нямам нищо общо с онзи упадъчен материалист. Надявам се скоро П-р Петров да вземе мерки и подобни бизнес партньори да ги уволнява за уронване престижа на корпорацията. Идеята е всички българи да са богати, в бизнес плана няма и една дума за естествен подбор както онзи мизерник казва.
                    Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Първоначално изпратено от Barona Разгледай мнение
                      Само да те светна, че нямам нищо общо с онзи психопат. Той е провокатор и постовете му са тотално неадекватни и лишени от трезва мисъл. Язък че се пише БП. На всеки три дни току що се връща от Китай и въвличането на Исус в бизнеса е много левашки поднесено. Аз Ви казвам нещата тет-а-тет без заобиколки и без светото прозрение. Моя личен таргет е да чупя стойки и фасони и да съм финансово независим. И, ДА, ОБЛЪЧЕН СЪМ от идеята да успея и да съм гъзе. Тези които са отдолу сигурно ще мрънкотят и неконкурентноспособните БП ще отидат на боклука. В кой бизнес неконкурентноспособните оцеляват, че не мога да се сетя ? Това драги читатели се нарича: Естествен подбор и е неотменим природен закон, силния изяжда по-слабия, Вашите работодатели ви изяждат труда за жълти стотинки, така че няма за какво да се сърдите на Г-н Петров и Г-н Рангелов, че вместо да слагат дограма за 600 лв ходят с костюмчета и ги одумвате по форумите.
                      Айде лягайте да спите, че батко ви отива на имен ден

Коментар

Абе Вие сте невежи и не можете да схванете умопомрачителната бизнес идея. Това което се плаща от БП не се брои за такса, а си е чист франчайз, за да ползваш интелектуалната собственост, личен маркетингов сайт и стандарти на компанията. Дали ще продавате сейв карти, продавате фаянс за баня или сте дилър на Мерцедес подхода е един и същ с чупене на стойки и говорене на едро. Целта е като се усвои пазара на потенциалните бизнес партньори минаваме в следващата фаза, а именно таргета е картодържателите да са толкова внушително число, че най-апетитните търговски вериги да дойдат да ни се молят и после вече балъци не ми трябват, онези само ще си харчат в нашите обекти и аз ще си наглеждам паричките, вместо да бия дебитната карта като вас с надеждата да пусне нещо.
                        Драги ми смехурко, алчен и мързелив г*з едновременно не е добра комбинация
                        Ти не си схванал умопомрачителната бизнес идея на пастора да ви събере стотинките и да се радва на старините си

Коментар

• ПИРАМИДИ, ФАРАОНИ !

Първоначално изпратено от mizernik81 Разгледай мнение
                          Абе Вие сте невежи и не можете да схванете умопомрачителната бизнес идея. Това което се плаща от БП не се брои за такса, а си е чист франчайз, за да ползваш интелектуалната собственост, личен маркетингов сайт и стандарти на компанията. Дали ще продавате сейв карти, продавате фаянс за баня или сте дилър на Мерцедес подхода е един и същ с чупене на стойки и говорене на едро. Целта е като се усвои пазара на потенциалните бизнес партньори минаваме в следващата фаза, а именно таргета е картодържателите да са толкова внушително число, че най-апетитните търговски вериги да дойдат да ни се молят и после вече балъци не ми трябват, онези само ще си харчат в нашите обекти и аз ще си наглеждам паричките, вместо да бия дебитната карта като вас с надеждата да пусне нещо.
                          Да бъде благословен българският Ян Палах (Д-р. Н.Черкезов) - за усмиването на SCI с коментарите си.

Коментар

КЕФ!!!
                            Ей така се правят мангизи!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от RockSolid Разгледай мнение
                              Министерство на икономиката и енергетиката
                              Дирекция "Защита на потребителите"

НЕЛОЯЛНИ ТЪРГОВСКИ ПРАКТИКИ

Кой търговски практики са винаги заблуждаващи?

Освен посочените хипотези, Законът за защита на потребителите съдържа
                              списък от търговски практики, които при всички случаи се разглеждат като
                              заблуждаващи без да е необходима допълнителна преценка. Съдържанието
                              на списъка е нормативно-установено и може да бъде променяно единствено
                              на общностно ниво, чрез изменение на Директива 2005/29/ЕО за нелоялните
                              търговски практики на търговци спрямо потребители.

"Пирамидални продажби"

Създаване, използване или насърчаване на пирамидални продажби, чиято основна
                              цел не е продажбата или потреблението на стоки и услуги, а включването на
                              други потребители в системата за продажба, при която потребителят плаща,
                              за да участва, като получава възможност да си възстанови заплатената от
                              него сума чрез привличането на други потребители в системата;

Я някой от "светлите БП-та" да разясни как се отнася дейността на SCI към написаното по-горе? Колкото в Европа ще сте легални, толкова сте и тук. Въпроса е, че някой трябва да си свърши работата и да ви удари катинара преди Станчо и Попа да са духнали към Дубай или Сейшелите с мечтите и паричките на "европейските комисионери" под ръка. Не мисля, че компанията се ползва с нечия протекция, просто не са попаднали в полезрението на компетентните органи, нито се е събрала достатъчно голяма маса недоволни, които да си потърсят правата. А маса недоволни има, въпрос на време е да им писне да мълчат.

П.С. Успешните БП-та хубаво да прочетат, че в закона е включено и използването, не само създаването на подобни пирамидални схеми. Да няма после неразбрали

Коментар

• Министерство на икономиката и енергетиката
                                Дирекция "Защита на потребителите"

НЕЛОЯЛНИ ТЪРГОВСКИ ПРАКТИКИ

Кой търговски практики са винаги заблуждаващи?

Освен посочените хипотези, Законът за защита на потребителите съдържа
                                списък от търговски практики, които при всички случаи се разглеждат като
                                заблуждаващи без да е необходима допълнителна преценка. Съдържанието
                                на списъка е нормативно-установено и може да бъде променяно единствено
                                на общностно ниво, чрез изменение на Директива 2005/29/ЕО за нелоялните
                                търговски практики на търговци спрямо потребители.

"Пирамидални продажби"

Създаване, използване или насърчаване на пирамидални продажби, чиято основна
                                цел не е продажбата или потреблението на стоки и услуги, а включването на
                                други потребители в системата за продажба, при която потребителят плаща,
                                за да участва, като получава възможност да си възстанови заплатената от
                                него сума чрез привличането на други потребители в системата;

Я някой от "светлите БП-та" да разясни как се отнася дейността на SCI към написаното по-горе? Колкото в Европа ще сте легални, толкова сте и тук. Въпроса е, че някой трябва да си свърши работата и да ви удари катинара преди Станчо и Попа да са духнали към Дубай или Сейшелите с мечтите и паричките на "европейските комисионери" под ръка. Не мисля, че компанията се ползва с нечия протекция, просто не са попаднали в полезрението на компетентните органи, нито се е събрала достатъчно голяма маса недоволни, които да си потърсят правата. А маса недоволни има, въпрос на време е да им писне да мълчат.

П.С. Успешните БП-та хубаво да прочетат, че в закона е включено и използването, не само създаването на подобни пирамидални схеми. Да няма после неразбрали

Коментар

Working...
                                X