IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

SCI - мнение?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• На ултра якото мега събитие SCI представиха и ултра невероятните лични бизнес сайтове...

Уж сериозна компания, пък...:

http://mitevi.sci.sc/page/company/vision - снимката е открадната от: http://telestogroup.com/about/credo

http://mitevi.sci.sc/page/company/mission - снимката е открадната от:
    http://catalystonline.tv/

http://mitevi.sci.sc/page/company/principles - снимката е открадната от:
    http://admiralmovers.com/about-us/ad...nagement-team/

Уж сериозна компания, толкова ли нямат 30 долара за да си купят снимки с авторски права от някой сайт за stock photos )))

Коментар

• Първоначално изпратено от Scientist85 Разгледай мнение
      Хора, моля кажете къде има снимки от събитието или ако са частна и недостъпна за простолюдието собственост качете няколко тук да ги разгледаме. Велико ще да е било.
      https://www.facebook.com/media/set/?...4975842&type=1

Пастора иска да си платя за да ме учи, как да му вадя повече пари
      Това беше казано по най-точния начин!
      От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.

Коментар

• Хора, моля кажете къде има снимки от събитието или ако са частна и недостъпна за простолюдието собственост качете няколко тук да ги разгледаме. Велико ще да е било.

Коментар

• Ето го и новото мега гига ултра уникално мега надъхващо сци събитие )

" [Description]

Уважаеми Бизнес партньори,

Каним Ви да вземете участие в SCI Бизнес ден, на който ще бъде подробно разяснен Компенсационният план на компанията. Ще получите важна информация, свързана с изграждането и разрастването на Вашия бизнес в SCI.

Мероприятието ще се проведе на 07.07.2013г /неделя/ в Международен панаир Пловдив, Палата 2.

Програма на мероприятието:

08.15 – 10.00 ч. – Регистрация и закуска
          10.00 – 11.00 ч. – Сесия 1
          11.00 – 11.30 ч. – Кафе пауза
          11.30 – 12.15 ч. – Сесия 2
          12.15 – 12.30 ч. – Пауза
          12.30 – 13.15 ч. – Сесия 3
          13.15 – 14.15 ч. – Обяд
          14.15 – 16.00 ч. – Сесия 4

Регистрацията ще се извърши на касите на централния вход.

Заявка за участие: Чрез закупуване на онлайн билет от меню Моите онлайн поръчки. Онлайн билетът ще бъде активен от 30.06.2013 до 03.07.2013г. включително.

Такса за участие: 50лв.

С уважение,
          Вашият SCI екип"

Тиина вчера твърдеше, че това била единствената "пирамида", която влагала стотици хиляди в обучения, но СЦИ нищо не влагат защото обученията си ги плащаш, а от там дали ще са в пет звезден хотел или на космически кораб е въпрос на заплащане. Изречението "Бизнес ден, на който ще бъде подробно разяснен Компенсационният план на компанията. Ще получите важна информация, свързана с изграждането и разрастването на Вашия бизнес в SCI." ми звучи като промивка за не много умни . Пастора иска да си платя за да ме учи, как да му вадя повече пари ).

Коментар

• Първоначално изпратено от Krisana Разгледай мнение
            Аз два месеца слушам за "5 звездния сървис", заради който цените на билетите са 200 и 300 лева и нямах търпение да видя снимките Значи, светли братя, да знаете- видите ли пластмасови бутилки по масите, веднага сваляйте звездите на сървиса и си искайте парите обратно Петзвездните бутилки Мезек, пльоснати върху масата, се правя, че не ги виждам, макар че за салатата тип "гръцка" щеше да е по-удачно да се разлеят едни мастики и узо в "анасон" с високия сървис и да излезе една Кичка Бодурова да им покаже що е то дрийм найт
            1000+ Ма не смея да коментирам салсата, щот ме трият мноу яку!
            Спадът и нормализирането на цените на имотите е неизбежен резултат от спекулативното поскъпване.

Коментар

• Първоначално изпратено от Krisana Разгледай мнение
              Най ми е драга снимката с пастора, който слиза от небето...да се свети името му!
              Амин! ...Салса акбар!.......Во истина акбар!
              Спадът и нормализирането на цените на имотите е неизбежен резултат от спекулативното поскъпване.

Коментар

• Аз два месеца слушам за "5 звездния сървис", заради който цените на билетите са 200 и 300 лева и нямах търпение да видя снимките Значи, светли братя, да знаете- видите ли пластмасови бутилки по масите, веднага сваляйте звездите на сървиса и си искайте парите обратно Петзвездните бутилки Мезек, пльоснати върху масата, се правя, че не ги виждам, макар че за салатата тип "гръцка" щеше да е по-удачно да се разлеят едни мастики и узо в "анасон" с високия сървис и да излезе една Кичка Бодурова да им покаже що е то дрийм найт

Изобщо...стига бе, хора, сериозни ли сте?
                Иначе откъм програма са го докарали, не можем да отречем, че циркаджилъкът много го могат Най ми е драга снимката с пастора, който слиза от небето...да се свети името му!
                Last edited by Krisana; 01.07.2013, 17:01.

Коментар

• Преди четири години, когато едни приятели си правиха ремонт на апартамента и отидох на гости останах изумен. Казах си - "много яки плочки в банята", "уааау, каква холна гарнитура и какъв як телевизор". След това се наложи да обикалям малко магазините и разбрах, че всъщност има наистина много красиви и здрави мебели, които нямат нищо общо с тези, които бях видял.

Та по същия начин, заблудените душици, които не са видяли много от живота е нормално да се радват на "скъпа вечеря" с 3 вилици и 3 лъжици пред себе си, както и като чуят Jack Daniels да се сещат за онази нова година, когато техен далечен роднина направил пари през мътните години на прехода, бе докарал един скъп Jack Daniels да ги почерпи. О, чудо.

Но реалността, драги, е друго. Във форум за инвеститори да залъгваш хора с опит /не считам себе си, аз съм пеленаче в тази област/ и да им говориш за "бизнес идеи", а в същото време да си с костюма от бала си и чорапите на баща си, някак си е тъпо. Смешно. И плачебно.

Идеята в началото ми се стори страхотна, дори много се чудих дали да си купя карта. Но като чета наистина добре аргументираните отговори на потребителите тук се убеждавам, че съм постъпил доста правилно отказвайки офертата. От не знам си колко време следя темата, изчел съм и почти всички мнения, защо така и не успяха от SCI да убедят един неутрален до преди няколко дни човек /мен/, а по-скоро ме отблъснаха с глупостите, които правят и вече дори съм настроен анти? Защо? Кой е виновен?

Коментар

• Като гледам присъстващите... средна възраст 23 години

П.п. Изисканото вино всъщност е Мезек на Катарджина, не лошо вино, но във никакъв случай немога да кажа че е изискано

Коментар

• Няма къде и как да се съберат толкова много хора на "вечеря" и парти... освен да се наеме някой голям хангар. До тук с официалността...

Ако аз организирах такова парти, щях да махна масите, да сложа кетъринг, да освободя голям дансинг за танци и шоу и да разкарам глупавите презентации...
                      Да има поне едно събиране, в което да не се говори за пари, милионери, зарибяване и светло бъдеще, а да е само купон...

Но след като виждам, че има презентационен характер и много ораторство се убеждавам, че за успеха на този бизнес постоянното надъхване и зомбиране просто е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!

Иначе пчеличките няма да носят...
                      Търсенето на доказателства за вярата е... безверие...

Коментар

• Е, да не бъдем толкова критични все пак, постарали са се хората. Залата наистина не изглежда създадена специално за такива събития, но са й придали доколкото е възможно приятен вид.

Коментар

• На прост език да си го кажем - SCI не били пирамидална структура, ами с илюминатски корени.

РЕДАКЦИЯ:

https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.n...95259444_n.jpg

Е, НЕ! ТРЯБВА ДА ХОДЯ ДО ТЪРГОВСКИЯ РЕГИСТЪР, НО ЩЕ ПРОПУСНА, ПОНЕЖЕ МИ ТРЯБВАТ ОКОЛО 20ИНА МИНУТИ ДА СЕ НАСМЕЯ!

Коментар

• Първоначално изпратено от thaddeus Разгледай мнение
                            Къде го гледате тези снимки, дайте и аз да видя, поне ще видя дали Хуан Салсата е бил прав, че съм се набутал със 130лв. билет за Depeche
                            http://www.facebook.com/media/set/?s...4975842&type=1

ПП: Това като го видят будалите не осъзнават ли че са техните пари???

Last edited by dsx500; 01.07.2013, 13:22.
                            Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.

Коментар

• Къде го гледате тези снимки, дайте и аз да видя, поне ще видя дали Хуан Салсата е бил прав, че съм се набутал със 130лв. билет за Depeche

Коментар

• Гледайки какво има по масите /няма да коментирам пластмасата, като пример за евтин вариант за безалкохолни/, мога да споделя, че куверта за една средно статистическа сватба от 35 лева в никакъв случай не е по зле! И тук говорим за куверт при бройка 80-100 човека...
                                За 700 например... ще има на масата от пиле мляко.
                                Мисля си, че на организаторите хапката и пийката им е излязла по 25-30 лева на калпак, виждайки, че бутилка уиски се пада на маса от 10 човека.

Ами Честито!

П.П.
                                Сега разгледах и другите 160 снимки от партито...
                                Хора, това не е лукс, това е хангар с наблъскани на гъсто като в столова народ.
                                Малко евтини спец ефекти и изключително смотано осветление.
                                Колко силно трябва да е зомбирането, не знам... обаче Евала на Водачите!

П.П.П.
                                Вижте колко светещи ПИРАМИДИ има над главите им
                                Last edited by navy; 01.07.2013, 13:10.
                                Търсенето на доказателства за вярата е... безверие...

Коментар

Working...
                                X