IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

SCI - мнение?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Evropeec Разгледай мнение
    Това е компанията създадена от господата Петров и Рангелов през 2010г. която иска използвайки МЛМ стратегии работещи в САЩ и др. страни да създаде по своя преценка общост от хора, от които клиентската мрежа да бъде облагодетелствана при консумизма ........Аз не вярвам в Бог, както повечето хора, аз не вярвам дори и на ........
    горното е написано:Днес, 01:39

Господин Черкезов,може да АДМИРИРАТЕ и следното написано от ВАШИЯ ИДОЛ.....Само да не Ви НИЗВЕРГНАТ от групата СЦИ........
    Last edited by driverf1; 07.02.2013, 06:16.
    „Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
    Джеси Ливърмор

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
      Това сравнение с рибата и друг път сте го използвали в закрити лекции и бих казал че много ме вдъхновява. Отново адмирации!!!
      Бебе Черкезов,

никой не отрича мощта на мрежовия маркетинг - използва се от баМките, застрахователите, подкупите за политици по всеки един проект и т.н.

П.П. Проектът е слаб и няма опции за "атака" в чужбина. Не визирам, че се влиза в сегмент на търговските баМки, където държавата ще ги стимулира под формата на отстъпки да се ползва кат' транзакции, предвид борбата със сивата икономика.

Т'ва, че БаМмкоФфф е тъпо парче е ясно, но до 5 години ще стане т'ва, за което шпрехам и тогава ще ви припари съвсем, ако проектът не е фалирал дотогава отдавна.

Справка - чуждия опит в развитите държави! Да, дават се отстъпки навсякъде чрез ползване на баМков дебитен/кредитен продукт.

БГ сте още 3-та глуха за съжаление ... и ви правят на балами за всичко.

Поздрави!

Коментар

Вземете примера на Исус раздаващ хляб и риба на народа в пустинята според историята. Sci не иска да ви даде уж една специална риба с която ще се нахранят 500 000, а да ви научи как сами да ловите риба. Това е една гениална идея за индивидуано израстване и финансово развитие което ще ви направи независими. Който има да каже нещо да го направи, но лично аз съм по-добър човек с по добро и мъдро съзнание, познавам и се запознавам с други такива на бизнес семинари и съм доволен за дадените пари.
        Това сравнение с рибата и друг път сте го използвали в закрити лекции и бих казал че много ме вдъхновява. Отново адмирации!!!
        Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

Здеавейте всички.

От много време наблюдавам разните форуми обсъждащи SCI. Много отзиви прочетох от
          всекиго. Положителни и отрицателни разбирасе. Но нека задам първо един въпрос.
          -Защо всеки отрицателен отговор по темата е изпълнен с всякакъв вид оплюване, присмех, непълноценно изказване при факта, че:
          първо единствените които би трябвало да са напълно запознати с функционалността на компанията са БПартнзьорите а не хора с клиентската програма или външни хора (като коментаторите).
          второ при изразяване на информация, всяко лице трябва да си дава сметка че думите
          му колкото и да продължава да пише "това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции" и др. подобни, всъщност са т.н. скрита реклама или подсъзнателни
          "предупреждения". Всички много добре знаем защо пишем така.
          трето - няма фактология при изказвания от сорта "В криза,няма как всички да не съкращават разходите,ако искат да оцеляват.Схеми,които не продават реален продукт на пазара,а "пласират" отстъпки,не могат да просъществуват в условия на тотална криза." -- този пример показва колко лесно може да се манипулира съзнанието на всеки неопитен читач. Тоест това допълнително добавя гориво в огъна.
          За което тези хора трябва да се замислят до каква степен помагат и ако наистина не са от офанзивата то нека се сетят,че когато се говори с един интелигентен човек по тема която не познава е нормално той да не прибързва със заключенията си. Противен случай т.н. интелигентен човек се оказва един простак от думата прост, който единстено иска като всеки можещ и знаещ да се покаже, тъй като е БЪЛГАРИН. Казвам го понеже живея повече от 10 години в чужбина и съм жидял жсякакъв вид хора, но % хора като нас готови да продадат, измамят, прецакат и каквото ви дойде на акъза от тези български болест, то другаде като нас за радост няма. И ако питате друг българин живеещ в чужбина дали познава сънародници около себе си, то той ще ви каже че познава, но гледа да не дружи с тях.

Ето защо ще привърша този пост казвайки,че трябва да се засрамите всички вие добронамерени хорица които искат уж да помогнат на т.н. балъци да не се прецакат.
          Понеже знаем че песимизма не е спечелил нито една война, то вие сте този пример в този момент.
          Защо SCI животопроменящата идея да е по-добра от вашите "добри" намерения ли?
          Защото те са базират на факти свързани със независими хора, изпитали системата. Прозрачност от всяка една гледна точка за да няма съмнения независимо, хора като вас от нищо нещо ще направят. Но това не е изцяло ваша вина. Системата, тоест начина ви на живот който ви е бил предаден от додители, фамилни, приятели и познати е допринесъл. Така както самата държава, която те задължава от 1ви клас до края да се обучаваш по определен начин. Защо? Защото си един ден ще си продукт който доживотно ще буде употребяван от обществото на което се крепи всичко, което всъщност крепи всичко. Тоест хората от малки са отглеждани като лабораторни мишки, които си изпълняват предопределентата задача която е смисъла на живота им. "Ходете на училище, изкарвайте добри оценки и си намерете сигурна работа."

Това го казват хора като вас. Хора които са доволни от уценката в бележника на детето и на успешно намерената след завуршване работа. Това се повтаря постоянно
          във всяка фамилия. Но до каква степен всъщност се интересуваме от децата и будещето им? Самите хора до голяма степен не си дават сметка че "учебният модел"
          е стар. Времената се менят, информацията се мени и увеличава. А какво правим ние? Съветваме децата да вървят по стария пълен с дупки път, който се доизглажда, за да е уж в тон с тенденциите. Или дупката се запълва колкото да не си личи. Само че в целият свят си пролича, и факт е световната криза. Банките с техните Кредит/Дебит карти. Такси, данъци, др. разходи и всичко това е измислено за да ни контролора ТОТАЛНО. На това му се казва измама. Замаскирани правителства и корпорации диктуващи правилата на живота на милярди хора. За което хората дори заемат позиции ( БСП, Герб, и прочие). Тоест ние не стига, че сме лабораторни мишки, но непрестанно искаме още да ни тормозят, присъединявайки се към избраната партия. Браво, Bravo, Good, Bien, и ако знаех и др. щях да ви кажа.

След като прочетете това, не бързайте с отговорите, понеже е нормално егото Ви да се покаже и да не издържи на директната критика, защото малко са хората които могат да си признаят грешката, не толкова пред другите а на себе си. Ето и част от мъдростта на която се опитват в SCI да ви научат, един прост пример както прочетохте. Ако сте ме разбрали, починете си от четенето, накарайте мозъка ви да си почине от дебата, ако трябва изкарайте си нервозизма на една бира или според навика, независимо че няма да е добър в повечето случаи (цигарката). И ако успеете да превъзмогнете себе си то вие сте направили огромна крачка във ваша полза. След това прочетето отново текста имайки предвид че предното действие би трябвало да ви е довело до неутралност, благодарение на която ще прецените интелигентно какво да напишете.

П.С. Да си интелигентен е едно, да се правиш на такъв е друго. Аз не искам по никакъв начин да накарам читателите да ме приемат за интелигентен нито за правещ се. Аз просто казвам моето виждане за правилно и погрешно. Всеки има право на свободно изказване както и факта че от критиката се ражда спор а от него правилният отговор, поради което съм отворен на всякакъв вид съвети.
          +++++++++++++++++
          Преподобни, пиветствам твоя пост, познах те по божественията ти изказ и те поздравявам с една моя любима божествена песен http://www.youtube.com/watch?v=8UVNT4wvIGY наздраве!!!
          Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Първоначално изпратено от MLM in bulgaria Разгледай мнение
            Естествено, че има наситеност на пазара при всички, тва е супер нормално има наситеност и при PTC-тата дори, които са на същия принцип и много ясно, че е по ефективна не само защото Ранди го е казал, а защото това съществува вече повече от 30 години и то с пълна пара. Зависи как работиш и с кого, а линията ти винаги може да се увеличи, просто трябва да си упорит и търпелив. Никой не е казал, че това са бързи пари. Трябва ти просто компания на около 2 - 5 години, за да започнеш нещо и да стигнеш до максимума на линията си, останалите които се включват след 10 години в утвърдена компания са просто консуматори, те не се включват, за да печелят, а заради самия продукт.
            Ще ти отговоря само на този пост, предвид опита за аргументация, което е похвално.

1. 99.9% от ПТЦ индустрията скам-ва до няколко месеца само.
            2. Намесваш други вид мрежов маркетинг - общо са около 6-7 към момента и думата МЛМ е меко казана смешна в наши дни. ( въпросната пирамидка е микс, между 2 вида с опит за 3-ти и до там, като е кофти ситуирана като маркентингов план - писал съм за това.
            3. Едва 3 години е средния "живот" за фирма в ЕС ( Европа ) малък/среден бизнес - под 2% успяват да направят "история" над 10 години в целия ЕС.
            4. 15к абонати са критична точка за БГ-стан при мрежов маркетинг от какъвто и да е било вид ( едва ли ще направите изключение ).
            5. Платформата за и-нет не поддържа експанзия за чужбина - струва не повече от 3к лева - поне аз мога да ви я направя за толкова ( даже ще поддържа и чужбина ). В момента не можете да поддържате.
            6. 20к на час и ще продължа, понеже и юридически сте уязвими дори по смешното БГ-законодателство.

20к на час са смешни пари за мулти-милионери кат' вас предполагам, ще ви издам и фактура. Повече от 2 часа нямам работа с вас - после вие ще имате много работа, ама ми трябват всички отдели от правния, до счетоводния, менижмънт-а и т.н.

П.П. Успех на проекта, но до 6 месеца сте фалирали и не защото го искам, а защото е кофти направен кат' сглобка и ще се провали - аматьорска ви е "сглобката", от където и да го поглеждам, а повярвай ми повече от 10 мин. не съм отделял да ви прегледам маркетинговия план като Общи условия, който дори до преди 2-3 месеца отказваха да ми дадат?

Предполагам, че кат' ви изгаврих, се сетихте да го качите в он-лайн платформата си, който демонстративно отказах да прочета и наистина нямам представа по клаузите, но кат' принцип ми е ясен, колкото и да е нескромно кат' изявление, предвид опита ми с над 10к маркетингови планове.

Прочетена книга демек отдавна.

Поздрави!
            Last edited by marandi; 07.02.2013, 04:00.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
              това с чужбината го забравете...там не са балалайки като тукашния НАП и КФН.
              едва ли ще я има тази схема след 2 години...но да видим...
              А ти не дей така кълна ся че вземат се развалят нещата.

Коментар

Ами да така си е мрежари много и секти и какви ли не само и само да те зарибят. Тук няма хора които от това ще станат Бил Гейтс примерно но пък никъде никой не е казвал че са лестни и бързи пари. Ако аз си набавя 100 клиента за 2 години и те по 2 да добававят то аз вече имам 200 и тея по 2 стават 400 от които по 1 лев на месец да взимам то това са 4800 само за година и моята инвестиция може да е от само 600 лева. Ако искам да печеля от групов бонус, тоест от хората след 3то ниво то заплащам 1800 или 3000 като печеля 0.5% от приятелски бонус до 3то ниво и от групов бонус се добават 0.25% към тези 0.5% и от 4то до края на моята структира която половината се пълни с хора от другите под и над мен също печеля тези 0,25% само от потребление. А когато новите хора в половината ми структура, обща на другите, се позиционират понеже са ги добавили други или аз, то заплатените 600,1800,3000 се натрупват като точки точно в тази обща страна. При което ако тази ми страна има по малко натрупани точки отколкото другата, и ако съм добавил 2 клиента или 1 стар е станал БП или е преминал към по-висока категория до 3000 лв. то аз съм квалифициран да получа тези 0,25% в безкрайна дълбочина на по-слабата ми страна плюс 10% от натрупаните точки от заплатените 50,600-3000 от нови хора. Тоест аз ако намеря 2 клиента или 1 стар реши да стане партньор, то аз получавам този Групов бонус за който за допринесли другите. И ето от 30000 точки аз
                вземам 3000 лева + 0.25% от потребление. Ако единия месец не стане то другия така или иначе хората от 3 те нива потребляват. Затова това не е бърз бизнес и тук няма бързи пари освен, ако човека е голям късметлия и има точните контакти и те също.

А ако е още по късметлия то някой от тях отива в чужбина и си развива средата там както аз ще направя и ще му допронесе на него и тези над него доста финанси. За хората и страната. Ако щеш вярвай.
                това с чужбината го забравете...там не са балалайки като тукашния НАП и КФН.
                едва ли ще я има тази схема след 2 години...но да видим...
                това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Opredeleno

Ами да така си е мрежари много и секти и какви ли не само и само да те зарибят. Тук няма хора които от това ще станат Бил Гейтс примерно но пък никъде никой не е казвал че са лестни и бързи пари. Ако аз си набавя 100 клиента за 2 години и те по 2 да добававят то аз вече имам 200 и тея по 2 стават 400 от които по 1 лев на месец да взимам то това са 4800 само за година и моята инвестиция може да е от само 600 лева. Ако искам да печеля от групов бонус, тоест от хората след 3то ниво то заплащам 1800 или 3000 като печеля 0.5% от приятелски бонус до 3то ниво и от групов бонус се добават 0.25% към тези 0.5% и от 4то до края на моята структира която половината се пълни с хора от другите под и над мен също печеля тези 0,25% само от потребление. А когато новите хора в половината ми структура, обща на другите, се позиционират понеже са ги добавили други или аз, то заплатените 600,1800,3000 се натрупват като точки точно в тази обща страна. При което ако тази ми страна има по малко натрупани точки отколкото другата, и ако съм добавил 2 клиента или 1 стар е станал БП или е преминал към по-висока категория до 3000 лв. то аз съм квалифициран да получа тези 0,25% в безкрайна дълбочина на по-слабата ми страна плюс 10% от натрупаните точки от заплатените 50,600-3000 от нови хора. Тоест аз ако намеря 2 клиента или 1 стар реши да стане партньор, то аз получавам този Групов бонус за който са допринесли другите. И ето от 30000 точки аз
                  вземам 3000 лева + 0.25% от потребление. Ако единия месец не стане то другия така или иначе хората от 3 те нива потребляват. Затова това не е бърз бизнес и тук няма бързи пари освен, ако човека е голям късметлия и има точните контакти и те също.

А ако е още по късметлия то някой от тях отива в чужбина и си развива средата там както аз ще направя и ще му допронесе на него и на тези над него със доста финанси. За хората и страната. Ако щеш вярвай.
                  Last edited by Evropeec; 07.02.2013, 03:05.

Коментар

• Българското общество е общество в преход...вече 23г и не е ясно докога. Това се дължи на смяната на системата, което малко или много си е шок. Точно в такива моменти ни налазват секти, пирамиди, врачки и тн простотии, които в развитият свят са ги преболедували в началото на миналия век.

Неслучайно ти казвам законодателството на ЕС и САЩ, защото на тамошния НАП не му трябват повече то 5 дни да разбере това пирамида ли е или не...

В България няма такова развитие все още и затова доста хора плакаха и ще плачат измамени и зарибени от подобни схеми.

НЯМА ЛЕСНИ ПАРИ!!! Тия приказки как ако си повярваш ще станеш бъфет или роджърс или бил гейтс....са хран за масата докато и вадят последните парички от джобчето.

лека

Коментар

• Конспирация

Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                      Пак ти казвам - прочети законодателството на САЩ и ЕС по линия що е то пирамида...и после ни зарибявай с притчи.
                      Значи аз със сигурност не съм наясно с законодателството на САЩ и ЕС не го отричам, но и мога да кажа че не се опитвам да зарибя никой. Абсолтно. Какт оказах това е лично мое мнение при което аз се опитвам да изясня някои факти. Всеки сам решава какво да приема за достоверно.
                      От друга страна част от САЩ и ЕС за изградени от нормални хора като теб и мен, които имат задължения и отговорности. Тъй като винаги е имало хитрици те са имали задължението да се изпълнят дълга като забранят или обявят определените дейсности като незаконни, опасни или според насоката им.
                      От една страна трябва да се следват правилата на играта за обществото противен случай се губи вярата и системата се обезмисля следователно обществото я затрива от лицето на земята. Пример е да не се поддържа страната, да не се спазват законите и да не се следва това което е в защита и за доброто на човека.
                      От друга страна, има намеса на куклеводи на които определени дейности не харесват понеже променят курса на историята. Пазят си територияата.
                      Така че това какво били казвали законите то аз ще ги прочета където си ги постнал от
                      любопитсвто но не очаквам да прочета нищо ново, имайки предвид че живея в една голяма конспирация.

Коментар

Е все пак защо да се изменят навиците на хората. Че да не би да измислят топлата вода с БМВто.
                        Както и аз лично не претендирам да съм просперирал.
                        Това което те показват, е това което другите не знаят. И когато им се каже или ТИЕ тези са мошеници понеже ние на собствената си сянка не вярваме та камоли на друг човек или човека ще остане наистина очарован и при споделянето с други то тези ще
                        реагират точно така:
                        С притчи трудно ще спечелиш някой в този форум. Доста неща сме изписали. По-долу бях пуснал един линк със законодателството в САЩ и определението за пирамида. Това, че пастора е взаимствал от МЛМ, Мотивационното говоре, Евангелската църква ...не значи, че в крайна сметка крайният продукт не е пирамида. Всъщност ако представяната за американско ноу-хау схема се беше реализирала там..двамата герои вече щяха да са с повдигнати обвинения и на топло (ама не бахамите)...

пак ти казвам - прочети законодателството на САЩ и ЕС по линия що е то пирамида...и после ни зарибявай с притчи.

Коментар

• Както казах 1 месец!

ами 'честито'
                          че не си от 1 месец в схемата се вижда от самолет...изказът ти е точно като на братята водачи (духовни и бизнес)...

ако си върнеш парите...ще трябва да лъжеш...ако не си ще излезеш с достойнство и3000лв -...което не е страшно, а си е безценен урок.
                          Не искам да коментирам недоверието ти, повод периопа ми като БП в компанията но все пак както каза не е страшно, а си е безценен урок. Но имайки предвид че се смятам за много различен от стандартните хора човек, не мисля че ще достигна до такъв момент.

Коментар

• Дали си прав?

Е все пак защо да се изменят навиците на хората. Че да не би да измислят топлата вода с БМВто.
                            Както и аз лично не претендирам да съм просперирал.
                            Това което те показват, е това което другите не знаят. И когато им се каже или ТИЕ тези са мошеници понеже ние на собствената си сянка не вярваме та камоли на друг човек или човека ще остане наистина очарован и при споделянето с други то тези ще
                            реагират точно така:
                            Първо правило на измамника е да 'изглежда просперирал' и с висок стандарт.
                            Да може да омайва и лъже. Това важи със страшна сила за схемите тип пирамида. Там всички парадират и това се насърчава. Реално не се мисли финансово отговорно, а се изхвърлят хората облечени като за сватба и надути като за световно...само и само да успеят да подлъжат няколко балъка повече.

жалко , но е така....

а тази простотия с лизинговите БМВ-та е толкова плоска, че чак вдлъбната, но в крайна сметка такъв е и човешкият материал , който таргетират и привличат в схемата....затова е обречен на провал.

Коментар

Аз лично не говоря от името на никой а само от собственото. Партньор съм от месец и ми е пределно ястно развитието. Чул съм, видял съм и съм разбрал всичко. Ако вземем
                              листата на едно дърво то те укапват рано или къстно, но ако си представим че капят от долу на горе то всеки следващ ред преминава на долу към първото или за останалите предните нива. При една хармонична кръгова система се получава това. И понеже има хора след нас, ние мислим и за тях не само за нас, поради което автоматично се обезмисля идеята за прекратяване на дейността.
                              Никой не може да предскаже бъдещето поради което и няма безгранични гаранции. В нито една насока, но ако самият живот не е единствената и най-сигурна гаранзия наразвитие то тогава имате право. Ако утре настъпи катаклизъм или каквото и да е да за съжаление може и да не сполучим.
                              ами 'честито'
                              че не си от 1 месец в схемата се вижда от самолет...изказът ти е точно като на братята водачи (духовни и бизнес)...

ако си върнеш парите...ще трябва да лъжеш...ако не си ще излезеш с достойнство и3000лв -...което не е страшно, а си е безценен урок.

Коментар

• хмм

Аз лично не говоря от името на никой а само от собственото. Партньор съм от месец и ми е пределно ястно развитието. Чул съм, видял съм и съм разбрал всичко. Ако вземем
                                листата на едно дърво то те укапват рано или къстно, но ако си представим че капят от долу на горе то всеки следващ ред преминава на долу към първото или за останалите предните нива. При една хармонична кръгова система се получава това. И понеже има хора след нас, ние мислим и за тях не само за нас, поради което автоматично се обезмисля идеята за прекратяване на дейността.
                                Никой не може да предскаже бъдещето поради което и няма безгранични гаранции. В нито една насока, но ако самият живот не е единствената и най-сигурна гаранзия наразвитие то тогава имате право. Ако утре настъпи катаклизъм или каквото и да е да за съжаление може и да не сполучим.

Коментар

Working...
                                X