IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

SCI - мнение?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Между другото, тези хора нямат идея, че с тези баварци ще станат роби на компанията им. Като знам за аудито ми колко давам на година а вече не е и първа младост

Коментар

• Не, това е цитат от нейният фейсбук профил, който е публичен

Тук Бизнес Партньорите от SCI НИКОГА не говорят КОНКРЕТНО за своя успех.
      Винаги цитират някакви луди милионери, някакви техни колеги и чужди успехи, като емоционално застават зад тях.
      До сега никой не е заявил конкретно колко и какво е спечелил, само Салсата каза, че си "избил" инвестицията...

Това е много типично за пирамидален бизнес. Винаги се дават за пример определени хора, които "не са тук, в стаята" и е невъзможно да отговорят на неудобните въпроси.
      Никога не се говори конкретно за личният принос и печалба, само се демонстрира леко преекспонирана "успешност в бизнеса"...
      Търсенето на доказателства за вярата е... безверие...

Коментар

• Първоначално изпратено от thaddeus Разгледай мнение
        Много тролиш бе човек...
        Ми тя тая тема и без това е в цикъл. Ще се махам вече оттука айде.

Коментар

• Първоначално изпратено от navy Разгледай мнение
          Анна Митева: Благодаря, но още трябва да се потрудя, за да го получа

Защо вие пишете от името на Анна Митева? Да не би да е заета да се труди в момента?

Коментар

• Първоначално изпратено от Scientist85 Разгледай мнение
            Второ правило за успешен БП: Уважавай дърводелците.
            Много тролиш бе човек...

Коментар

• Второ правило за успешен БП: Уважавай дърводелците.

Коментар

• Анна Митева: Благодаря, но още трябва да се потрудя, за да го получа

Търсенето на доказателства за вярата е... безверие...

Коментар

Първо правило за успешен БП: Колкото се може по-малко дърводелци в структурата!
                  Първо опорство от моя страна: мога да те запозная с един дърводелец, който има повече свободно време от БП-тата и повече финанси от тях.
                  От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.

Коментар

• Първо правило за успешен БП: Колкото се може по-малко дърводелци в структурата!

Коментар

• Първоначално изпратено от индианеца Разгледай мнение
                      Успешен си, когато другите работят за тебе. Ти не правиш нищо. Класически елитаризъм.
                      Е, то това е най-логичното обяснение. Ама искам да го обясни някой навътре в материята на SCI, LR, AVON /ако те са МЛМ или се бъркам?/ и т.н.

Не за друго, понеже дадох пример за автомонтьора ми, който няма човек под себе си, само един чирак, за да помага, когато са нужни двама души. Целия му работен ден преминава в масло, но взема доста добри пари и ако няма запазени часове си взема по няколко свободни дни. Със сигурност по мое мнение е по-успешен от тези бизнес партньори и бизнесмени в МЛМ компаниите, които всъщност си представят бизнеса само да залъгват хората, но искам да го чуя от тях - те какво мислят по въпроса. Мога да им дам и друг пример. Аз дори съм от тях, но нека не говоря за себе си, че ще излезе, че съм егоцентрик.

Коментар

• Първоначално изпратено от Reptil Разгледай мнение

Я ми обяснете какво означава "успешен".
                        ...
                        Успешен си, когато другите работят за тебе. Ти не правиш нищо. Класически елитаризъм.

Коментар

Естествено, че не всички могат да са успешни. В SCI няма място за дърводелци.
                          То заради такива глупави изказвания, няма да просперираш. Дърводелеца на теб трябва да ти е таргет група... ама защо няма да ти кажа. Нали знаеш, Чукча не читател... Чукча БП в SCI!

Първоначално изпратено от Reptil Разгледай мнение
                          Говоря цялостно, знаеш...
                          Изцяло разбрах за какво им намекваш, още вчера мислих да го казвам ама си затраях...

Коментар

• Първоначално изпратено от thaddeus Разгледай мнение
                            +1 само за козчето малко не съм съгласен, но там е друга тема на разговор...
                            Говоря цялостно, знаеш...

Коментар

• Искаш да кажеш, че дърводелците са по-низши?

Честито! Току-що направи страхотна реклама!

Коментар

• Естествено, че не всички могат да са успешни. В SCI няма място за дърводелци.

Коментар

Working...
                                X