If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Между другото, тези хора нямат идея, че с тези баварци ще станат роби на компанията им. Като знам за аудито ми колко давам на година а вече не е и първа младост
Не, това е цитат от нейният фейсбук профил, който е публичен
Тук Бизнес Партньорите от SCI НИКОГА не говорят КОНКРЕТНО за своя успех.
Винаги цитират някакви луди милионери, някакви техни колеги и чужди успехи, като емоционално застават зад тях.
До сега никой не е заявил конкретно колко и какво е спечелил, само Салсата каза, че си "избил" инвестицията...
Това е много типично за пирамидален бизнес. Винаги се дават за пример определени хора, които "не са тук, в стаята" и е невъзможно да отговорят на неудобните въпроси.
Никога не се говори конкретно за личният принос и печалба, само се демонстрира леко преекспонирана "успешност в бизнеса"...
Търсенето на доказателства за вярата е... безверие...
Успешен си, когато другите работят за тебе. Ти не правиш нищо. Класически елитаризъм.
Е, то това е най-логичното обяснение. Ама искам да го обясни някой навътре в материята на SCI, LR, AVON /ако те са МЛМ или се бъркам?/ и т.н.
Не за друго, понеже дадох пример за автомонтьора ми, който няма човек под себе си, само един чирак, за да помага, когато са нужни двама души. Целия му работен ден преминава в масло, но взема доста добри пари и ако няма запазени часове си взема по няколко свободни дни. Със сигурност по мое мнение е по-успешен от тези бизнес партньори и бизнесмени в МЛМ компаниите, които всъщност си представят бизнеса само да залъгват хората, но искам да го чуя от тях - те какво мислят по въпроса. Мога да им дам и друг пример. Аз дори съм от тях, но нека не говоря за себе си, че ще излезе, че съм егоцентрик.
От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.
Естествено, че не всички могат да са успешни. В SCI няма място за дърводелци.
То заради такива глупави изказвания, няма да просперираш. Дърводелеца на теб трябва да ти е таргет група... ама защо няма да ти кажа. Нали знаеш, Чукча не читател... Чукча БП в SCI!
Коментар