If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не е само SCI. Ако искаш още по-бързо ми пиши на лично, може да ти предложа няколко. Но ти си носиш съдебната отговорност. При вас явно моралната такава ви липсва, за да припечелвате от познати, приятели и роднини, какво ви пречи и да поуморите малко дЯца по тая земя. Пък те и без тва друго освен да си пафкат козове и да вземат амфети с броя на филиите хляб към вечеря, друго не правят...
+1 само за козчето малко не съм съгласен, но там е друга тема на разговор...
Което ми напомня да ви попитам, вас, бизнесмените /не говоря само за SCI, май всички такива схеми използвате един и същ епитет - "успешен".
Я ми обяснете какво означава "успешен".
Ходя на автосервиз - собственик е един голям веселяк. Разбира много от областта си, оправя ми колата при всички случаи. Човека си прави пари, ама по цял ден е в масло. Това явно за вашите стандарти не е "успешен". Какво обаче е "успешен"?
Този човек, който с думи и действия успява да накара заблудените душици по света да се присъединяват към една организация с единствената цел да печели от тях, вмъквайки различни фрази "финансово независим", "да бъдеш успешен", "ще ставаш когато си искаш", "ще имаш свободно време".
И изведнъж ми дойде на акъла, ако целия свят работи в LR, Zepter, SCI и т.н., КОЙ по дя... Ахем, кой ще ми направи пицата в местната пицария, кой ще ми поправя колата, кой ще ми поправи покрива на къщата село. И такива въпроси. Не ви ли се струва, че това е утопия някаква? Разберете, не може всички да са "успешни".
От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.
Мадам Митева, не се ядосвайте на пишещите в този форум. Те също са интелегентни хора като нас, само че са се заблудили и са загубили праведния път в живота. Поздравления за БееМВето на снимката от СКИ профила ви. Предполагам, че е ваше и го карате с огромно удоволствие. Само СКИ дава възможност толкова лесно да станеш собственик на това луксозно возило. Как да не обичаш пастора?
Не е само SCI. Ако искаш още по-бързо ми пиши на лично, може да ти предложа няколко. Но ти си носиш съдебната отговорност. При вас явно моралната такава ви липсва, за да припечелвате от познати, приятели и роднини, какво ви пречи и да поуморите малко дЯца по тая земя. Пък те и без тва друго освен да си пафкат козове и да вземат амфети с броя на филиите хляб към вечеря, друго не правят...
От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.
Мадам Митева, не се ядосвайте на пишещите в този форум. Те също са интелегентни хора като нас, само че са се заблудили и са загубили праведния път в живота. Поздравления за БееМВето на снимката от СКИ профила ви. Предполагам, че е ваше и го карате с огромно удоволствие. Само СКИ дава възможност толкова лесно да станеш собственик на това луксозно возило. Как да не обичаш пастора?
Извинете се и вие, защото ме сравнявате с вашия втори профил.
Омръзна ми от детински постъпки.
Ако щете си направете още профили които да се опитват да подбиват авторитета ни, но едно ще ви кажа, не може да спрете нашето развитие, колкото и да злословите тук.
Просто защото ние имаме една истинка и благродна цел, а вие време за губене и неудачни опити да кандидатствате за работа при нас.
В SCI знаем, че бизнес предложението, от което всеки се нуждае, трябва да бъде семпло, пленяващо и акумулиращо бърза финансова печалба.
Коментар