IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

SCI - мнение?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Evropeec Разгледай мнение
    Много добре виждам че ти по никакъв начин не гледаш на SCI като еволюционен момент на духовно развитие на тази общност. Ти просто ми говориш за пари понеже си обременен от трудностите в живота и единственото което ти помага да излезеш от там са парите. Ами дано от тотото да спечелиш или от някой да наследиш и ако си найстина добър финансист и да не ги загубиш, понеже при МНОГО норамлни хорица точно това става. Жаждата за пари и власт винаги ги погубва. Ти като си ослепен от парите и не виждаш друго продължавай в тоя дух. Аз лично никога не съм искал да забогатявам и напротив съм давал месечна заплата която съм си спестил за наистина стойностни неща като да помогнеш на човек без работа или имащ нужда, а не да ги похарча за модни простотии или ненужни ми неща които след време като всяко нещо си губят интереса у мен. По скоро предпочитъм да помогна на някого отколкото цял живот да си тъпча ненаситеното его с боклуци.
    Evropeec, ти си поредния некачествен екземпляр дето се опитва да защитава СЦИ-а....Моля Ви, СЦИ, на презентациите си, отделяйте по 5-6 мин. за да съветвате бъдещите и настоящите си " бизнес" патньори да спрат да се излагат по форумите, или поне им отделяйте повечко време за подготовка...
    За какви еволюционни моменти говориш ,бе, сектант....ти ли не си искал да забогатяваш...какво правиш в СЦИ...с какво те привлече идеята, щом не с бързите и лесните пари и, разбира се, лизинговите бмв-та..понеже те само за това говорят..та, Вие, всички отивате там от лакомия и липса на морал...защото пробутвате този псевдо продукт на уж най-близките си....айде отивай в някой фитнес или козметичен салон да зарибяваш с подобни изказвания......

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
      Хорицата им е съвестно да прецакат близки и търсят балъци в нета
      Като се замисли човек - Ей така се работи. Фрасссс една обява в БГзеле и...... - як бизнес

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
        Има сделка Само да не се окаже, че в Пловдив робините са от Столипиново...
        Емииии, който може да пали печки...

Здръствате духовната чистота с глупустите си за е.ане. Пасторе forgive them.

Аз пък чакам доктора , да направи бардака и да си ползвам картата за отстъпки най накрая
        Не е препоръка. Който взима инвестиционно решение на базата на писания във форум , е идиот!

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
          Колегите не спят!
          http://www.bgzele.com/view.php?id=309930
          Хорицата им е съвестно да прецакат близки и търсят балъци в нета

Коментар

• Първоначално изпратено от vajvaj Разгледай мнение
            Човече, ако доведат ЕДНА нубийска робиня, започвам агитация в сайта за тях. При ДВЕ - купувам ваучер за намаление. ТРИ не ми трябват, щото не знам кво да ги правя, но ако я доведат третата, ще я делкаме на лизинг, а тя ще ни отвръща с духинг. Съгласен?
            Има сделка Само да не се окаже, че в Пловдив робините са от Столипиново...
            Custodite sortem vestram

Коментар

Много добре виждам че ти по никакъв начин не гледаш на SCI като еволюционен момент на духовно развитие на тази общност. Ти просто ми говориш за пари понеже си обременен от трудностите в живота и единственото което ти помага да излезеш от там са парите. Ами дано от тотото да спечелиш или от някой да наследиш и ако си найстина добър финансист и да не ги загубиш, понеже при МНОГО норамлни хорица точно това става. Жаждата за пари и власт винаги ги погубва. Ти като си ослепен от парите и не виждаш друго продължавай в тоя дух. Аз лично никога не съм искал да забогатявам и напротив съм давал месечна заплата която съм си спестил за наистина стойностни неща като да помогнеш на човек без работа или имащ нужда, а не да ги похарча за модни простотии или ненужни ми неща които след време като всяко нещо си губят интереса у мен. По скоро предпочитъм да помогна на някого отколкото цял живот да си тъпча ненаситеното его с боклуци.
              Трах, трах глупостите ти ама не мога повече. Кат сте толкоз духовни що искате по 3000 а? що не искате по 100. Нали картата е продукта. Що въртите едни пари от пусто в празно. Стига с тез сектантски добродетели!
              Или си прост или нас правиш на прости
              Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• Колегите не спят!
                http://www.bgzele.com/view.php?id=309930
                Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Първоначално изпратено от Etihad Разгледай мнение
                  Мдаа, значи като свършат икономическите и финансови аргументи, започваме с духовните. Големи филантропи са SCI.
                  Не те знам къде си бил последните 10 години от възвишения си живот, но от грешките в правописа ти(поситивно, омишлено, обурот и т.н.) става ясно какви хора са целевата група на тази НЕпирамида

Ааа,Etihad,недей така,че е много тънкообиден..........
                  Виж,наистина има малко разлика в изказването му:струвала си е забележката за граматиката.....,има градация.....
                  „Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
                  Джеси Ливърмор

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
                    Дори и ако се облечени като фараони и водят ескорт от млади нубийски робини?
                    Човече, ако доведат ЕДНА нубийска робиня, започвам агитация в сайта за тях. При ДВЕ - купувам ваучер за намаление. ТРИ не ми трябват, щото не знам кво да ги правя, но ако я доведат третата, ще я делкаме на лизинг, а тя ще ни отвръща с духинг. Съгласен?
                    При главоболие не се дава Но-Шпа, въпреки че при много хора главата е кух орган с гладка мускулатура

Коментар

• Бегайте ПИРАМИДАААААААААААААААААААААААААА

Коментар

• BMV-програма-необходимо е квалифицирането на определения ранг в три от общо четири месеца.При квалифицирането в BMV програмата SCI компанията поема изплащането на ВАШИЯ АВТОМОБИЛ за период от една година от датата на вашата квалификация.След тази година SCI ще ревизира Вашите постижения.Броят на месеците в които сте поддържали достигнатия ранг през изминалата година определят участието Ви в BMV-програмата на SCI през следващата.
                        10 месеца-компанията продължава изплащането на лизинга Ви ипрез следващата година.
                        7-9 месеца-Вие заплащате 500 лв.от лизинговата вноска. 4-6 месеца-Вие заплащате 1000лв.от лизинговата вноска.3 месеца-вие заплащате 1500лв. от лизинговата вноска. И ТАКА да Ви е честито BъMъVъ-то ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА

Коментар

ne samo go kopirah ot edin drug forum
                          Значи, дай да уточним.... Пасторът ли си или обикновен измамник???

Коментар

Мдаа, значи като свършат икономическите и финансови аргументи, започваме с духовните. Големи филантропи са SCI.
                            Не те знам къде си бил последните 10 години от възвишения си живот, но от грешките в правописа ти(поситивно, омишлено, обурот и т.н.) става ясно какви хора са целевата група на тази НЕпирамида

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                              Нали ти казах, че тук сме прости. Не правим догадки. Не си ли Антон Русенов
                              ne samo go kopirah ot edin drug forum

Коментар

Това как го отсъди така лестно? Понеже си промених начина на изказване ли?
                                Интересно ми е ако Петров трябваше да ви напише два реда без да знаете че е той и без да се опитва да ви омайва, какво щяхте да кажете.
                                Нали ти казах, че тук сме прости. Не правим догадки. Не си ли Антон Русенов

Коментар

Working...
                                X