IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

SCI - мнение?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от индианеца Разгледай мнение
    Сега - капитализъм. Смятам, че всеки може да загуби парите си както намери за добре

Ами да ви кажя ако не сте се усетили повечето тук говорят еднакво така че май вие сте сектантите. Айде лек ден.

Lyoness still in the world.

Коментар

• Сега - капитализъм. Смятам, че всеки може да загуби парите си както намери за добре

Коментар

• Първоначално изпратено от Evropeec Разгледай мнение
        То и губенето на време с многознайковци като теб от който по-добри няма също е загуба на време но въпреки това с радост пиша тези редове за да ти покажя че не съм на твоето ниво и че не търся сглобени мисли за да изразя недоверието си към тези хора (това което са написали) и поредна целенасочена изява.

Да си жив и здрав и цял живот да се радваш на парите които печелиш и харчиш по обекти и на данъците които си длъжен да плащаш за които и дума не казваш.
        Надъхания сектант да напусне терена моля! Ти наистина не си на това ниво и не си за тук, тази пирамида в подобен форум не може да пусне корени.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
          Малееей Черкезов... Този е обикновен дихател бре.... Не е оня велик измамник пастора.
          Това как го отсъди така лестно? Понеже си промених начина на изказване ли?
          Интересно ми е ако Петров трябваше да ви напише два реда без да знаете че е той и без да се опитва да ви омайва, какво щяхте да кажете.

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
            Не се дръж фамилиарно с боса ми!
            Много се радвам за труда който сте положили
            за да напишете всички тези безмислици за нас но седнете и ги прочетете
            пак.Това е един мащабен проект който вашето неригиозно
            съзнание не може да разбере.ТОЗИ ПРОЕКТ Е СЪЗДАДЕН ЗА ХОРА ТЪРСЕЩИ
            ПРОМЯНА,ТЪРСЕЩИ ЛИЧНОСТНО ИЗРАСТВАНЕ,ХОРА
            ВИЗИОНЕРИ,ХОРА КОЙТО ИСКАТ ДА ПРОМЕНЯТ СВОЕТО
            СТОТУКВО.МОГА САМО ДА ВИ БЛАГОДАРЯ И ДА ВИ ПРАТЯ
            ПОЗДРАВИ ОТ 20000 ДУШИ.
            Малееей Черкезов... Този е обикновен дихател бре.... Не е оня велик измамник пастора.
            Казва се Антон и се чуди от къде да избие парите, които е набутал.

Коментар

• Благодаря и приемам. Докато севръщах от магазина ми дойде на ум.
              CartaBene всъщност има точно тези конкурентни условия според закона имайки предвид веригите с които са обвързани.

Коментар

Глей ся Антоне. Тук сме малко тъпички и повечко трябва да ни обясняваш.
                Не се дръж фамилиарно с боса ми!
                Много се радвам за труда който сте положили
                за да напишете всички тези безмислици за нас но седнете и ги прочетете
                пак.Това е един мащабен проект който вашето неригиозно
                съзнание не може да разбере.ТОЗИ ПРОЕКТ Е СЪЗДАДЕН ЗА ХОРА ТЪРСЕЩИ
                ПРОМЯНА,ТЪРСЕЩИ ЛИЧНОСТНО ИЗРАСТВАНЕ,ХОРА
                ВИЗИОНЕРИ,ХОРА КОЙТО ИСКАТ ДА ПРОМЕНЯТ СВОЕТО
                СТОТУКВО.МОГА САМО ДА ВИ БЛАГОДАРЯ И ДА ВИ ПРАТЯ
                ПОЗДРАВИ ОТ 20000 ДУШИ.
                Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Първоначално изпратено от ggnore13 Разгледай мнение
                  Виждам, че не мога да те убедя, че няма да се получи. Нека опитам тогава друг подход - наясно ли си, че в своята цялост и пълнота системата е в противоречие със Закона за защита на конкуренцията? Това означава, че в момента, в който (ако) добавите към общността си голяма верига идва съдебно дело и срутване на пирамидата. Причината това да не се е случило е, че все още компанията не застрашава значителни икономически интереси на фирми, разполагащи с юристи.

Ако и сега не съм успял да те убедя, ще оставя времето да го стори.

Успех!
                  изкрено се надявам това да не стане, но ме мъчи въпросът от къде на къде тогава големите магазини които са истински съперници на малките обекти не са осъдени. Как може една бензиностанция която е на 300 метра от друга да има свой цени, карти и продукти с които зарибява клиентите конкурирайки другата и все още да е на крак?

Коментар

• Виждам, че не мога да те убедя, че няма да се получи. Нека опитам тогава друг подход - наясно ли си, че в своята цялост и пълнота системата е в противоречие със Закона за защита на конкуренцията? Това означава, че в момента, в който (ако) добавите към общността си голяма верига идва съдебно дело и срутване на пирамидата. Причината това да не се е случило е, че все още компанията не застрашава значителни икономически интереси на фирми, разполагащи с юристи.

Ако и сега не съм успял да те убедя, ще оставя времето да го стори.

Успех!
                    Last edited by ggnore13; 07.02.2013, 14:24.

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
                      Отче, алилуя!!! Ще се разплача от кеф!
                      Ако бях женица щях да се подмокря

Коментар

Няма смисъл да отвръщам. Така или иначе освен българина по-велик няма.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evropeec Разгледай мнение
                          Много добре виждам че ти по никакъв начин не гледаш на SCI като еволюционен момент на духовно развитие на тази общност. Ти просто ми говориш за пари понеже си обременен от трудностите в живота и единственото което ти помага да излезеш от там са парите. Ами дано от тотото да спечелиш или от някой да наследиш и ако си найстина добър финансист и да не ги загубиш, понеже при МНОГО норамлни хорица точно това става. Жаждата за пари и власт винаги ги погубва. Ти като си ослепен от парите и не виждаш друго продължавай в тоя дух. Аз лично никога не съм искал да забогатявам и напротив съм давал месечна заплата която съм си спестил за наистина стойностни неща като да помогнеш на човек без работа или имащ нужда, а не да ги похарча за модни простотии или ненужни ми неща които след време като всяко нещо си губят интереса у мен. По скоро предпочитъм да помогна на някого отколкото цял живот да си тъпча ненаситеното его с боклуци.
                          Custodite sortem vestram

Коментар

Глей сега Антоне, ти ми говориш за общество, аз ти говоря за пари.
                            Много добре виждам че ти по никакъв начин не гледаш на SCI като еволюционен момент на духовно развитие на тази общност. Ти просто ми говориш за пари понеже си обременен от трудностите в живота и единственото което ти помага да излезеш от там са парите. Ами дано от тотото да спечелиш или от някой да наследиш и ако си найстина добър финансист и да не ги загубиш, понеже при МНОГО норамлни хорица точно това става. Жаждата за пари и власт винаги ги погубва. Ти като си ослепен от парите и не виждаш друго продължавай в тоя дух. Аз лично никога не съм искал да забогатявам и напротив съм давал месечна заплата която съм си спестил за наистина стойностни неща като да помогнеш на човек без работа или имащ нужда, а не да ги похарча за модни простотии или ненужни ми неща които след време като всяко нещо си губят интереса у мен. По скоро предпочитъм да помогна на някого отколкото цял живот да си тъпча ненаситеното его с боклуци.

Коментар

но ако ми дойдат от пирамидата, ще ги изгоня като мръсни кучета
                              Дори и ако се облечени като фараони и водят ескорт от млади нубийски робини?
                              Custodite sortem vestram

Коментар

Аман от мизерници. Само гледам някакви писания по 40 реда. Честно казано не ги и чета, те помиите не заслужават времето ми. Сполай ви, велики фараони!
                                То и губенето на време с многознайковци като теб от който по-добри няма също е загуба на време но въпреки това с радост пиша тези редове за да ти покажя че не съм на твоето ниво и че не търся сглобени мисли за да изразя недоверието си към тези хора (това което са написали) и поредна целенасочена изява.

Да си жив и здрав и цял живот да се радваш на парите които печелиш и харчиш по обекти и на данъците които си длъжен да плащаш за които и дума не казваш.

Коментар

Working...
                                X