IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

SCI - мнение?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
    За тези думи, може и в съда да влезеш.
    Крайно време е да се влезе в съд

Коментар

• За тези думи, може и в съда да влезеш.
      Никой не е измамен и няма и да бъде.
      По време на презентациите, дори и на рождения ден, пастор Петров каза че трябва да вялваме, и ако наистина вярваме ще преуспеем. Докато вярва човек ще има непрекъснат приток от хора и партньори докато станем наистина глобални.
      Ако спрем да вярваме, естествено че ще фалираме всички. Но това е причина и следствие, без вяра нищо не става в нито един сериозен бизнес.
      Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

Eто ти запис http://www.youtube.com/watch?v=LNmNy2MF4NQ
        Над 2 милиона раздадени комисионни още на първата година.
        Тази година се очаква 10 милиона.
        А ако направим представителства в Индия,Пакистан и Бангладеж, очаакваме поне 200 милиона да разделим като комисион до края на 2013г. и това е само началото.
        За данъците имам друго обяснение. Не забравяйте че пастор Петров прави много дарение към много църкви в района на Пловдив а и извън него.
        Пастор Петров е мошеник. А ти Черкезов, ако не си мошеник като него си най-малоумния човек в България и БангладеЖ

Коментар

• Първоначално изпратено от ggnore13 Разгледай мнение
          Aбе, човек ти слушаш ли ме, че във финансовия им отчет пише, че имат приход и РАЗХОД половин милион. Аз ти говоря за финансови отчети на фирмата, ти ми говориш кой какво обявил на рождения ден и на запис от тубата. Какви данъчни облекчения, какви 5 лева, какви правила на играта? Ако го криеха първо - нямаше да крият разхода, а само прихода. Второ - това, което според теб са правилата на играта според Наказателния кодекс е престъпление. Трето - ако тоя запис, на който обявяват, че са раздали 2 милиона (предполагам, че го има щом казваш) стигне до данъчните или прокуратурата е основание да започнат проверки срещу тях и евентуално досъдебно производство поне по 2 члена на НК.
          Сериозно ли искаш да ми кажеш, че финансовия отчет на фирмата, обявен от самата фирма в търговския регистър е по-недостоверен източник от youtube?
          В заключение, да, лъжат, лъжат и то най-нагло, а вие им вярвате дори когато и документи, изхождащи от самите тях показват обратното.
          Eто ти запис http://www.youtube.com/watch?v=LNmNy2MF4NQ
          Над 2 милиона раздадени комисионни още на първата година.
          Тази година се очаква 10 милиона.
          А ако направим представителства в Индия,Пакистан и Бангладеж, очаакваме поне 200 милиона да разделим като комисион до края на 2013г. и това е само началото.
          За данъците имам друго обяснение. Не забравяйте че пастор Петров прави много дарение към много църкви в района на Пловдив а и извън него.
          Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Първоначално изпратено от abraham Разгледай мнение
            Големите глави, които сте много компетентни по всички въпроси някак си пропускате малката подробност, че отчета в който в отчета за приходи и разходи пише половин милион е за 2011г. Изчакайте още един месец да видите какво ще пише в отчета за 2012г и тогава говорете за данъчни, прокуратура и т.н.

Предлагам ви по-скоро да се съсредоточите в този вълнуващ материал, който най-вероятно ще бъде въртян като грамофонна плоча поне до 2017г:

http://www.investor.bg/novini-i-anal...na-bfb,146640/

Дрън, дрън, дрън. Вие само това можете, да отклонявате сериозните въпроси с глупости. Аз (и не само аз) каквото трябва съм написал. Който има достатъчно акъл ще го прочете, осмисли и ще благодари на участниците в тази тема, които са го вразумили. А останалите, които вече са нагазили надълбоко, не можем да ги спасим, тьй като и те не искат да се спасяват.

За мен казуса е приключен.

Коментар

• Първоначално изпратено от abraham Разгледай мнение
              Големите глави, които сте много компетентни по всички въпроси някак си пропускате малката подробност, че отчета в който в отчета за приходи и разходи пише половин милион е за 2011г. Изчакайте още един месец да видите какво ще пише в отчета за 2012г и тогава говорете за данъчни, прокуратура и т.н.

Предлагам ви по-скоро да се съсредоточите в този вълнуващ материал, който най-вероятно ще бъде въртян като грамофонна плоча поне до 2017г:

За 2011 1000 лева осигуровки. За 2012???????

Коментар

Колегите не спят!
                http://www.bgzele.com/view.php?id=309930

Е признаам си тия са много кухи. По текста на обявата си личи че даже не знаят с какво са се заханали. До колкото знам SCI забраняа каквато и да е реклама от типа на горе опоменатата.
                SCI Пазарува и печели
                Повече информация на: http://info.sci.sc/

Коментар

Aбе, човек ти слушаш ли ме, че във финансовия им отчет пише, че имат приход и РАЗХОД половин милион. Аз ти говоря за финансови отчети на фирмата, ти ми говориш кой какво обявил на рождения ден и на запис от тубата. Какви данъчни облекчения, какви 5 лева, какви правила на играта? Ако го криеха първо - нямаше да крият разхода, а само прихода. Второ - това, което според теб са правилата на играта според Наказателния кодекс е престъпление. Трето - ако тоя запис, на който обявяват, че са раздали 2 милиона (предполагам, че го има щом казваш) стигне до данъчните или прокуратурата е основание да започнат проверки срещу тях и евентуално досъдебно производство поне по 2 члена на НК.
                  Сериозно ли искаш да ми кажеш, че финансовия отчет на фирмата, обявен от самата фирма в търговския регистър е по-недостоверен източник от youtube?
                  В заключение, да, лъжат, лъжат и то най-нагло, а вие им вярвате дори когато и документи, изхождащи от самите тях показват обратното.

SCI е шансът да покажем на другите народи, че ние българите сме нация от победители !

Коментар

Не мисля че лъжат. На рождения ден на фамилията обявиха публично че са раздали над 2 милиона..., но не си спомням кой от шефовете го съобщи. Има го на запис в тубата. Може би заради данъчни облекчения не са отчели всичката сума, но това е по правилата на играта. Взимай от богатите, давай на бедните.

Коментар

• Ако ти допада идеята да работиш с компания като тази, по- добре се присъедини към Lyoness. Създателите на SCI бяха едни от първите ентусиасти, които работеха с Lyoness и след като осъзнаха потенциала на идеята си направиха Copy Paste компания, като добавиха бизнес центровете, за да има постоянен поток на свежи пари и да се плащат бонусите на "звездите" в компанията. В много държави по света компания като SCI би била незаконна. Lyoness оперира в цял свят и е по- добрата ти опция. Можеш да видиш инфо тук http://www.lyoness.com/ въпреки че можеш да се регистрираш през сайта, ако идеята ти харесва те съветвам да се регистрираш чрез спонсор, защото в този бизнес е много по- добре да си част от екип, отколкото соло. Ако имаш въпроси пиши ми danrus1982@gmail.com
                      Да си скъсан е временно, бедността е за цял живот

Коментар

Да, колегите ти не спят, а нагло лъжат.
                        Във въпросната обява пише : За една година изплатихме комисионни от почти 3 000 000 лева!!!
                        Изплатихте грънци. Във отчета ви за последната година компанията има приход от около 500 000лв. и (забележете) абсолютно същия разход (но в отчета изобщо не искам да задълбавам, защото там работата е грозна). Та как сте изплатили 3 млн. лева?

Колкото до духовната страна, това е най-смешната част. Говорим хем за бизнес и за пари, хем за духовно развитие. Много сме духовни, дайте ни пари !
                        Не мисля че лъжат. На рождения ден на фамилията обявиха публично че са раздали над 2 милиона..., но не си спомням кой от шефовете го съобщи. Има го на запис в тубата. Може би заради данъчни облекчения не са отчели всичката сума, но това е по правилата на играта. Взимай от богатите, давай на бедните.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                          Още по неприятно. Зомбирани са, мечтаят да станат милионери, а дори не могат да си избият парите. Мислят си, че при тях нещо не е наред и за това имат слаби резултати
                          Проблема е, че много интензивно ги облъчват по семинарите им. Хората, които са налапали въдицата са я налапали дотолкова, че за тях хората, които се опитват да ги вразумят всъщност са балъците. Те са научени, че те са иновацията, революцията и че не трябва да се подават на нашите приказки. На повечето дотолкова им е изкривено съзнанието, че след като 1 схема се провали просто търсят друга компания, не искат да се откачат от идеята за милионите чрез МЛМ.

Коментар

• Първоначално изпратено от Сталинградом Разгледай мнение
                            Според мен тази пирамида е опасна за хората които са в нея защото са като зомбирани и си вярват че ще станат милионери и целият свят ще работи за тях след няколко години.
                            За това призовавам всички трезвомислещи да продължават коментарите тук, за да може който търси информация да разбере за какво става въпрос.
                            Още по неприятно. Зомбирани са, мечтаят да станат милионери, а дори не могат да си избият парите. Мислят си, че при тях нещо не е наред и за това имат слаби резултати

Коментар

• Според мен тази пирамида е опасна за хората които са в нея защото са като зомбирани и си вярват че ще станат милионери и целият свят ще работи за тях след няколко години.
                              За това призовавам всички трезвомислещи да продължават коментарите тук, за да може който търси информация да разбере за какво става въпрос.

Коментар

Колегите не спят!
                                http://www.bgzele.com/view.php?id=309930
                                Да, колегите ти не спят, а нагло лъжат.
                                Във въпросната обява пише : За една година изплатихме комисионни от почти 3 000 000 лева!!!
                                Изплатихте грънци. Във отчета ви за последната година компанията има приход от около 500 000лв. и (забележете) абсолютно същия разход (но в отчета изобщо не искам да задълбавам, защото там работата е грозна). Та как сте изплатили 3 млн. лева?

Колкото до духовната страна, това е най-смешната част. Говорим хем за бизнес и за пари, хем за духовно развитие. Много сме духовни, дайте ни пари !

Коментар

Working...
                                X