Малък коментар към тези които си мислят че в САЩ за да си част от МЛМ не се плаща членски внос , закупуване на Бизне център , франчаиз или както искате го наричайте. Според щатските закони МЛМ компания която изисква членски внос и той надхвърля 500 $ трябва да има специален статут на регистрация. Според статията която чета в mlm.com съществуват МЛМ с първоначална вносна такса от 5000 $. Може да проверите в горепосочения сайт за повече инфо.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
SCI - мнение?
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от dimitar.k Разгледай мнениеНякой хора просто не приемат факта, че други като нас успяват. Няма как да има укриване на данъци,тъй като всяка една стотинка която си спестил или спечелил ти е описана от какво е в твоя оnline офис. И преди тази стотинка да е дошла при теб, тя първо е обложена с данък и чак тогава идва при теб! Естествено когато една такава компания за 1 година успява толкова много (най-проспериращата за момента в Б-я), много ясно че други хора от други компании ще започнат да плюят и ЗАБЕЛЕЖЕТЕ само в интернет пространството! Нека който има съмнения да подаде сигнал в телевизията,радиото,в държавни институции и т.н. Тук работят всякакви хора, студенти,работници,чистачки,доктори,адвокати и кой ли не. Пожелавам успех на всички които сме започнали да я изграждаме много успех, а на тези които само плюят и си нямат друга работа, с която да се занимават а по цял ден стояд пред компютъра и се чудят кой им е виновен за живота им, да направят нещо по въпроса!!!
За какво ти го казвам това!?Ами,като чуя,че на едно място са се събрали "....всякакви хора, студенти,работници,чистачки,доктори,адвокати и кой ли не...",с обща "инвестиционна" цел,това за мен е сигурен знак да бягам като дявол от тамян..
П.С. Уважавам всеки труд!
Коментар
-
Първоначално изпратено от dimitar.k Разгледай мнениеНяма как да има укриване на данъци,тъй като всяка една стотинка която си спестил или спечелил ти е описана от какво е в твоя оnline офис. И преди тази стотинка да е дошла при теб, тя първо е обложена с данък и чак тогава идва при теб!
Коментар
-
Нека всеки който търси информация за SCI първо да прочете това:
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A4%...B8%D0%B4%D0%B0
Коментар
-
Първоначално изпратено от Danny1982 Разгледай мнениеАко ти допада идеята да работиш с компания като тази, по- добре се присъедини към Lyoness. Създателите на SCI бяха едни от първите ентусиасти, които работеха с Lyoness и след като осъзнаха потенциала на идеята си направиха Copy Paste компания, като добавиха бизнес центровете, за да има постоянен поток на свежи пари и да се плащат бонусите на "звездите" в компанията. В много държави по света компания като SCI би била незаконна. Lyoness оперира в цял свят и е по- добрата ти опция. Можеш да видиш инфо тук http://www.lyoness.com/ въпреки че можеш да се регистрираш през сайта, ако идеята ти харесва те съветвам да се регистрираш чрез спонсор, защото в този бизнес е много по- добре да си част от екип, отколкото соло. Ако имаш въпроси пиши ми danrus1982@gmail.com
Коментар
-
Някой хора просто не приемат факта, че други като нас успяват. Няма как да има укриване на данъци,тъй като всяка една стотинка която си спестил или спечелил ти е описана от какво е в твоя оnline офис. И преди тази стотинка да е дошла при теб, тя първо е обложена с данък и чак тогава идва при теб! Естествено когато една такава компания за 1 година успява толкова много (най-проспериращата за момента в Б-я), много ясно че други хора от други компании ще започнат да плюят и ЗАБЕЛЕЖЕТЕ само в интернет пространството! Нека който има съмнения да подаде сигнал в телевизията,радиото,в държавни институции и т.н. Тук работят всякакви хора, студенти,работници,чистачки,доктори,адвокати и кой ли не. Пожелавам успех на всички които сме започнали да я изграждаме много успех, а на тези които само плюят и си нямат друга работа, с която да се занимават а по цял ден стояд пред компютъра и се чудят кой им е виновен за живота им, да направят нещо по въпроса!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеНе мисля че лъжат.....но това е по правилата на играта. Взимай от богатите, давай на бедните.
"Не мисля че лъжат.....но това е по правилата на играта.ВЗИМАЙ ОТ БЕДНИТЕ,ДАВАЙ НА БОГАТИТЕ....."„Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
Джеси Ливърмор
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеretro_69
Защото системата има ограничение за символите, което си е голям абсурд. И се налага да се излагаме. А от инвестора смениха системата, отново благодарение на мен, защото подписа ми беше от 15 000 символа и някой хора не можаха да преживеят дългия ми подпис.
Относно бизнесите ми, ще си говорим след година - две, когато ще чуеш за Черкезов Глобъл Прайвит Еър Груп който ще обслужва Африка - САЩ- - Европа, както ще пусна и 3 боинга да фърчът само с бизнес клиенти за да обикалят всички Офшорни зони, защото нуждата е голяма.
Коментар
-
retro_69
Защото системата има ограничение за символите, което си е голям абсурд. И се налага да се излагаме. А от инвестора смениха системата, отново благодарение на мен, защото подписа ми беше от 15 000 символа и някой хора не можаха да преживеят дългия ми подпис.
Относно бизнесите ми, ще си говорим след година - две, когато ще чуеш за Черкезов Глобъл Прайвит Еър Груп който ще обслужва Африка - САЩ- - Европа, както ще пусна и 3 боинга да фърчът само с бизнес клиенти за да обикалят всички Офшорни зони, защото нуждата е голяма.Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
"В мирновременавоенните се гледа като на бреме но когато започне войната тесаединствената надежда!"
Черкезов,това горното,защо си го написал толкова неграмотно?!
Ти не си неграмотен човек,значи влагаш някакъв скрит смисъл?!
Какъв е той,ако не е тайна,разбира се?
Ей зевзек,Боинги-Моинги,Пирмиди,Бангладеш, Вулкани и прочие дъра-бъра
....
Бе ти наистина май си голям зевзек, а не хахо,на какъвто се правиш....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеКакто нямате право да говорите и пишете за фалиращи банки или такива в затруднение,, така нямате право да говорите за Сейф Къмпани, че ще се фалира или подобни глупости, най-малкото защото вече обиждате 21 000 човека а и не е почтенно и културно. Плюс това заради подобни ваши писаници създавате недоверие в нашите партньори и по този начин отслабва имунната система на нашата почтенна и здрава организация. Всеки наш член е осъзнал "рисковете" да е наш член, така че стига негативизъм! Правете добри неща, а не оплювайте и малкото млади и свестни хора останали в държавата, опитвайки се да съживят икономиката на страната.
Коментар
-
Както нямате право да говорите и пишете за фалиращи банки или такива в затруднение,, така нямате право да говорите за Сейф Къмпани, че ще се фалира или подобни глупости, най-малкото защото вече обиждате 21 000 човека а и не е почтенно и културно. Плюс това заради подобни ваши писаници създавате недоверие в нашите партньори и по този начин отслабва имунната система на нашата почтенна и здрава организация. Всеки наш член е осъзнал "рисковете" да е наш член, така че стига негативизъм! Правете добри неща, а не оплювайте и малкото млади и свестни хора останали в държавата, опитвайки се да съживят икономиката на страната.Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
Коментар