If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Вчера фотоволтаиците в Германия са произвели 22000 MW електроенергия
Нищо не може да ти даде Дохтурът. А и моето нещо си работи, трета година поред, а кухавелци като него така и нищо не разбраха. Който не вярва, може да ми дойде на гости и не просто да види с очите си, ами и да докосне и отвсякъде да се убеди, че нещата са читави. Виж, Дохтурът, беше някакъв пишман-инвестор ама, като видя, че се иска истинско участие, се скри като наакано дете.
Нел тей, Дохтур-Мохтур?
Опита се да ми вземе 100-200К евро, за съществуващо изобретение което се намира много дълбоко в подсъзнанието му, като ме помисли за голям шаран, но аз навреме се окопитих
Пирамида, абе защо доктора те нарече измамник преди време?
Докторе, очаквам включване по тази интересна тема и от вас
Опита се да ми вземе 100-200К евро, за съществуващо изобретение което се намира много дълбоко в подсъзнанието му, като ме помисли за голям шаран, но аз навреме се окопитих
Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Моментни мощности в мрежата в 11:38 часа: Солари 20,51% , ВЕЦ 8,06% , Микро ВЕЦ 6,88% , ВяЕЦ 1,01% - Общо над 36%. А перките не са пуснати, фактически.
не го вярвам.
Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Моментни мощности в мрежата в 11:38 часа: Солари 20,51% , ВЕЦ 8,06% , Микро ВЕЦ 6,88% , ВяЕЦ 1,01% - Общо над 36%. А перките не са пуснати, фактически.
Аз и в момента съм си в Бремерхавен, а пък за комунист, определено не съм. Истината е в една интелигентна система, много панели има тук, и доколкото съм наясно вкарват енергията директно в мрежата без никакви акомулатори/излишно се оскъпява системата/
Коментар