IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение

А се гътнеш,всичко се шитка.Помисли върху това
    И ти ли, Баце? Оти кешира наследството, нале праеше мелеони по борсите? Май требе с паре от реалните активи да се фука виртуалниот мелеонер.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
      След около 20 години, ако не съм умрял, ще мисля, дали цената продава, няма да е малко по-по добра.
      Зетя ще му се радва.И на колибите и на всичко
      А се гътнеш,всичко се шитка.Помисли върху това

Коментар

Затова го побърква злобата му към инвеститорите в недвижими имоти, направо не е на себе си от злоба и яд, като влезе в тая тема. Освирепява, няма си имоти и от безсилие, пише глупости. Колко бил богат в хартии, ама никога нищо не е доказал, само празни надувки. Даже не съм прочел и 1 акция или стотинка да е казал, че притежава!!!! Какъв е този имагинерен потребител?????????
        Регистратори са всички чекАле, само следят графиките.
        Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение

Какво да си говоря с човек, който се радваше на печалба от 300$ като малко дете ?!?!?!

Това са джобни пари?! Къде си ти , къде съм аз ?!

Два свята, които нямат нищо общо ...................... .....!
          Па да, на вас джобните са по неколко бинки, само дето и за имот в Годеч немате.
          Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

​​​​​

Споко, обещал съм да те почерпя една биричка от 330 милилитра, между Дружба и Слатина.
            Прати му я по пощата...

К'во ще си губиш времето...

Коментар

• ​​​​​
              Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение

Пак си злоупотребил.
              Споко, обещал съм да те почерпя една биричка от 330 милилитра, между Дружба и Слатина.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

при борсова цена коло 1.83-1.85 на грам ще вземеш повече за парите си прези един етф, койдо набива във физическо.
                верно не е в твое владение, но пък е по-удобно.
                След около 20 години, ако не съм умрял, ще мисля, дали цената продава, няма да е малко по-по добра.

Коментар

Затова го побърква злобата му към инвеститорите в недвижими имоти, направо не е на себе си от злоба и яд, като влезе в тая тема. Освирепява, няма си имоти и от безсилие, пише глупости. Колко бил богат в хартии, ама никога нищо не е доказал, само празни надувки. Даже не съм прочел и 1 акция или стотинка да е казал, че притежава!!!! Какъв е този имагинерен потребител?????????
                  Пак си злоупотребил.

Коментар

...!
                    Джобни за кого точно?
                    Когато си права, добре е, но не е лошо да се запознаете и с писанията на нарочения за професУр
                    Last edited by Bailor; Вчера, 22:15.

Коментар

• Първоначално изпратено от COVID-19 Разгледай мнение

Тоя е поредния "наследник"...

п.п. Ако има късмета да е наследник, ще е добре...
                      В противен случай ще се бори с останалите наследници...
                      Last edited by mibova; Вчера, 22:14.

Коментар

Първо не бяха 300, 500 бяха. Два свята са така е, аз на международните съм от две години, на БФБ от 12.
                        Ти имаш ли милионче в тухли и бетонче или си просто , безимотно гаменче?
                        Тоя е поредния "наследник"...

п.п. Ако има късмета да е наследник, ще е добре...
                        В противен случай ще се бори с останалите наследници, зазидани в деЦката...
                        Last edited by mibova; Вчера, 22:14.

Коментар

Какво да си говоря с човек, който се радваше на печалба от 300$ като малко дете ?!?!?!

............... .....!
                          Първо не бяха 300, 500 бяха. Два свята са така е, аз на международните съм от две години, на БФБ от 12.
                          Ти имаш ли милионче в тухли и бетонче или си просто , безимотно гаменче?
                          Last edited by Bailor; Вчера, 21:38.

Коментар

Хахаха, докато цените на НИ поскъпват за твое огромно съжаление, те ми донесоха да налея във физическо сребро, в GFI, в GAS ETC и още в SXR8. И всичко това, като подаръци за декември- Коледа..

Два свята, които нямат нищо общо ...................... .....!

Коментар

Не знам какво си разбрал ядейки жаби?!?

Друго си е да ям бабека..........
                              Хахаха, докато цените на НИ поскъпват за твое огромно съжаление, те ми донесоха да налея във физическо сребро, в GFI, в GAS ETC и още в SXR8. И всичко това, като подаръци за декември- Коледа..

Коментар

Абе, ти добре го изяде с дефлацията...всички разбраха камък прУфЕсУр-икономист си, хаххахаха
                                Не знам какво си разбрал ядейки жаби?!?

Друго си е бабека..........

Коментар

Working...
                                X