Първоначално изпратено от danetha
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеСлед около 20 години, ако не съм умрял, ще мисля, дали цената продава, няма да е малко по-по добра.
А се гътнеш,всичко се шитка.Помисли върху това
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Затова го побърква злобата му към инвеститорите в недвижими имоти, направо не е на себе си от злоба и яд, като влезе в тая тема. Освирепява, няма си имоти и от безсилие, пише глупости. Колко бил богат в хартии, ама никога нищо не е доказал, само празни надувки. Даже не съм прочел и 1 акция или стотинка да е казал, че притежава!!!! Какъв е този имагинерен потребител?????????Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
Какво да си говоря с човек, който се радваше на печалба от 300$ като малко дете ?!?!?!
Това са джобни пари?! Къде си ти , къде съм аз ?!
Два свята, които нямат нищо общо ...................... .....!Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Споко, обещал съм да те почерпя една биричка от 330 милилитра, между Дружба и Слатина.
К'во ще си губиш времето...
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
Пак си злоупотребил.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
при борсова цена коло 1.83-1.85 на грам ще вземеш повече за парите си прези един етф, койдо набива във физическо.
верно не е в твое владение, но пък е по-удобно.
Коментар
-
Затова го побърква злобата му към инвеститорите в недвижими имоти, направо не е на себе си от злоба и яд, като влезе в тая тема. Освирепява, няма си имоти и от безсилие, пише глупости. Колко бил богат в хартии, ама никога нищо не е доказал, само празни надувки. Даже не съм прочел и 1 акция или стотинка да е казал, че притежава!!!! Какъв е този имагинерен потребител?????????
- 2 Харесвания
Коментар
-
...!
Когато си права, добре е, но не е лошо да се запознаете и с писанията на нарочения за професУрLast edited by Bailor; Вчера, 22:15.
Коментар
-
Първоначално изпратено от COVID-19 Разгледай мнение
Тоя е поредния "наследник"...
п.п. Ако има късмета да е наследник, ще е добре...
В противен случай ще се бори с останалите наследници...Last edited by mibova; Вчера, 22:14.
Коментар
-
Първо не бяха 300, 500 бяха. Два свята са така е, аз на международните съм от две години, на БФБ от 12.
Ти имаш ли милионче в тухли и бетонче или си просто , безимотно гаменче?
п.п. Ако има късмета да е наследник, ще е добре...
В противен случай ще се бори с останалите наследници, зазидани в деЦката...Last edited by mibova; Вчера, 22:14.
Коментар
-
Какво да си говоря с човек, който се радваше на печалба от 300$ като малко дете ?!?!?!
............... .....!
Ти имаш ли милионче в тухли и бетонче или си просто , безимотно гаменче?Last edited by Bailor; Вчера, 21:38.
Коментар
-
Хахаха, докато цените на НИ поскъпват за твое огромно съжаление, те ми донесоха да налея във физическо сребро, в GFI, в GAS ETC и още в SXR8. И всичко това, като подаръци за декември- Коледа..
Два свята, които нямат нищо общо ...................... .....!
- 4 Харесвания
Коментар
-
Не знам какво си разбрал ядейки жаби?!?
Друго си е да ям бабека..........
Коментар
-
Абе, ти добре го изяде с дефлацията...всички разбраха камък прУфЕсУр-икономист си, хаххахаха
Друго си е бабека..........
Коментар
Коментар