If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Иска да качва, появиха се и купувачи на тези нива.
Обаче много я шортят мръсниците, само да качи малко и почват да я шортят.
Докато не се разкарат шортаджиите няма да може да мръднем нагоре.
Мисля че шортаджийте стават повече и аз май сега от тука пак да опъна една къса за 40 точки, какво мислиш? Трябва да събираме пари за 14-ти за подаръци
Иска да качва, появиха се и купувачи на тези нива.
Обаче много я шортят мръсниците, само да качи малко и почват да я шортят.
Докато не се разкарат шортаджиите няма да може да мръднем нагоре.
Аз за тва стоповете не ги обичам много, само в краен случай.
Колкото пъти слагам стопове, все ми удря стопа и после ракета нагоре, вече си мисля че някой се ебава с мен и спрях да слагам стопове.
а да бе и ко да го чакам да се върне, ше се върне кога комунистите върнат пенсиите на ората ... слагам кат удари удари майната му, гледам ги днеска цял ден казачоци еми квот такова ...
Колкото пъти слагам стопове, все ми удря стопа и после ракета нагоре, вече си мисля че някой се ебава с мен и спрях да слагам стопове.
Твоят стоп е марджин кола
До новите собственици на INVESTOR.BG - не притежавам никакво злато, сребро, депозити и акции.
Ей бутнаха ми стопа кавалите, да се беше появил по рано бе бастун да скочи малко тоя DAX та да искарам за цигари са само 1€ да му се невиди ...
А сега пък ако пазара реши че данните са лоши и има голяма вероятност за пауза Март, и почне да вдига ... оххх котьо ... ще има здрави печалби.
Не искам да ти развалям еуфорията, ама последно имаше изказвания, че данните за безработицата ще продължават да бъдат следени, но вече няма да са определящи за решенията за политиката им.
До новите собственици на INVESTOR.BG - не притежавам никакво злато, сребро, депозити и акции.
Коментар