If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
направо се притесних! Ами те утре могат да спрат и търговията в Ню Йорк и Виена!!!
Така били решили - егатти ИП-то!!!
това само за Бенча ли важи или за всички партньори по веригата?, че там са и моите бастуни Саксото, добре че преместих позицийте при IB, остайх го Саксонския акаунт само заради DAXa а и ми идва на идея, като че ли фашагите се притесняват за нещо щом го праат това .... за да нема водопад но ще го изтърбушим DAXa а немските акций кат не им ги купи никой, ше ги намалят пак, нема къде да одат ....
БенчМарк Финанс спира достъпа до инструменти от Deutsche Borse
За нас Новини Партньорства Документи Контакти Мнения и препоръки
18.03.2014 13:48
Уважаеми клиенти,
След 31 март няма да могат да се търгуват финансови инструменти от Deutsche Börse в платформата BenchMark Trader. Ограничението засяга всички акции, CFD върху акции, фючърси и борсови опции, които се търгуват на немската борса.
Ако имате отворени позиции в тези инструменти и желаете да ги затворите, можете да го направите до 31 март. По неокончателна информация останалите активни позиции след 31 март ще могат да бъдат затворени, но само след връзка с клиентското обслужване на БенчМарк Финанс и изчакване на котировка. При промяна, ще Ви информираме своевременно.
Важно: Търговията със CFD върху немския индекс DAX (Germany 30) и CFD върху немски облигации (BUND, BOBL и SCHATZ) няма да бъде ограничена.
От началото на април Deutsche Börse повишава няколкократно таксата за достъп до данни и котировки, което ще доведе до значително увеличаване на разходите за търговия. Считаме, че подобни условия няма да бъдат конкурентни и не биха удовлетворили нашите клиенти.
Благодарим Ви за разбирането!
Отдел Международни финансови пазари
БенчМарк Финанс АД
Амстердамчоо, що ми изтри поста бе?! Ти правиш ли разлика между заяждане и закачка бе, момче?!
Ся, аз не съм виновен, че докато ние, тарикатите, поливаме седмичните печалби ти требе да работиш по нощите за жълти стинки... Съдба бате! Аре със здраве мойто момче!
типично в DAXов стил 50 на доле, 60 на горе после 80 на доле, луда му работа ... само човек да ги лови тея глупости че даже и с 1 контракт пак стовка, кой ти ги дава ...
Всеки си гледа индикаторите и търгува, не че аз гледам де Май,, Юни ще прескочи 10 000 според мене. Дано се случи в началото на май да препечеля и аз нещо.
Не е препоръка!!!
ше вземеш бе що да не вземеш, то не е задължително да стигне 10тка за да спечелиш при опциийте, затова ги харесвам .. и аз мисля, че ше го добутат те нема да мирясат иначе а DAXa го цъкам малко да избием разходите по акцийте и квот дойде отгоре, амин и тва е
нема ракета колега видели го каде е кацнало и каде даде откат, нема такива, после ше хои там на десетка те нема да мирясат докато не го добутат, ама след това ....
нема ракета колега видели го каде е кацнало и каде даде откат, нема такива, после ше хои там на десетка те нема да мирясат докато не го добутат, ама след това ....
Коментар