If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Абе не сте ли ходили покрай Марица Изток? Там има няколко от същите. Издълбаха бая кв.км на юг и изток от Раднево.
Сума ти села си заминаха, засипани от плюнките на тия "динозаври".
Звярът в катринаката според мен е от преди поне 5 години, ако не и доста повече. Мсля, че го бях мяркал и по други долументални материали, по спомен се използва за въгледобив и отдавна е нарязан и изпратен при китайците да си дълбаяът те, защото тяхната енергетика е 80% на въглища ощем, а от там и голямато замърсяване , както при нас. А германците много отдавна вече нямат въгледобив, това остана само за третия свят... Тъй, че не сте прави...
Звярът в катринаката според мен е от преди поне 5 години, ако не и доста повече. Мсля, че го бях мяркал и по други документални материали, по спомен се използва за въгледобив и отдавна е нарязан и изпратен при китайците да си дълбаят те, защото тяхната енергетика е 80% на въглища още, а от там и голямато замърсяване , както при нас. А германците много отдавна вече нямат въгледобив, това остана само за третия свят... Тъй, че не сте прави...
Да де, но производствата вече са изградени, дори са свръхпроизводства и Германия няма да изнася в същите количества като звярът от долната картинка. Това прави големия износ на Германия. А вие сте се вперили само в автомобилите...
аноне 2 неста:
1) колко внаса Германиа
2) кои са 5те страни кам които ние немците изнасаме наи много и какав е нетние ефект?
Както обикновено френските се окъкаха най-здраво, проклетидаса.
ФЕД - доколко е фактор ФЕД - щом Щатите пак са на зелено? Аз мисля, че ного по-негативен фактор са уродите оланд, меркел и юнкер, които с бъклица и баница канят талибанските орди в Европа. Кой пада най-най-малко? - Марципанаджиите. Колко талибанина ще пуснат в страната си те? - Нула, то се знае. Колко минарета ще допуснат да се построят? - Ами: хич минарета.
Какво е това колосално нещо по-долу на картинката - истинско е ли? За какво служи - баси нещото - някакво антиизвънземно оръжие е ли?
Почвам и в това да се съмнявам. Разбирам, че опира до голяма степен до вложените материали, но съм виждал такива конструктивни "иновации" спрямо оригинала в китайски стоки менте или оригинал, че свят ми се е завивало. А това не опира до чак толкова много пари, тъй като става дума за масова стока и един проект за нея. Т.е., за да избегнат преследване за интелектуална собственост, те променят нещо, но са като слон в стъкларски магазин.
Пресен пример ми е една пръскачка за лозе. Страхотия е конструкцията на помпата. Едно пръскане и пръскачката е за боклука.
Разбира се, че така ги правят. Но Китай на този етап няма ноу-хау, за да направи подобна машина. Дочух, че направили док и реновират стари руски кораби на него.
Същото важи за самолетите, пътнотранспортната, подемната, медицинската и т.н. техника. Дори и с огромните интелектуални кражби, пак са на светлинни години назад от Запада в машиностроенето. Вече (разбирай почти 10 години!!!) дори един гаечен ключ (не, че е много лесно), нокторезачка или запалка не могат да направят като хората.
сещаш ли се на тва нещо колко и къде са му сложили слаби места за да може после само пройзводителя те да могат да го обслужват със специфични части и дейности и като се запо4не от гаранция и смяна на консумативи само и зири4но от техни представители и приходите след афтермаркета пак са милиони
Разбира се, че така ги правят. Но Китай на този етап няма ноу-хау, за да направи подобна машина. Дочух, че направили док и реновират стари руски кораби на него.
Същото важи за самолетите, пътнотранспортната, подемната, медицинската и т.н. техника. Дори и с огромните интелектуални кражби, пак са на светлинни години назад от Запада в машиностроенето. Вече (разбирай почти 10 години!!!) дори един гаечен ключ (не, че е много лесно), нокторезачка или запалка не могат да направят като хората.
Да де, но производствата вече са изградени, дори са свръхпроизводства и Германия няма да изнася в същите количества като звярът от долната картинка. Това прави големия износ на Германия. А вие сте се вперили само в автомобилите...
сещаш ли се на тва нещо колко и къде са му сложили слаби места за да може после само пройзводителя те да могат да го обслужват със специфични части и дейности и като се запо4не от гаранция и смяна на консумативи само и зири4но от техни представители и приходите след афтермаркета пак са милиони
Коментар