IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
    Дойче банк ми изглежда на доста добра цена, как мислите?
    AngloAmerican састо

Коментар

• Дойче банк ми изглежда на доста добра цена, как мислите?

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
        И какво се случи?
        Как какво,остаряхме с още един ден
        Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
          Усещате ли миризмата на изгоряло?! Ако ли не,от (Черния)понеделник-26.10. нататък, ще видите кво ше се случи....
          И какво се случи?
          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Импе, твоите могъщи и тук ли са дългосрочни ...
            "Dozens of mutual funds owned by Pimco, Allianz, Legg Mason and Western Asset Management have sued Petrobras over losses stemming from huge and long-running incidences of bribery at the Brazilian oil company ... "
            За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Усещате ли миризмата на изгоряло?! Ако ли не,от (Черния)понеделник-26.10. нататък, ще видите кво ше се случи....
              Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                Млък бре, колкото по бърже - по добре.
                Имам бас с Мастъра да печеля, почти съм на половината път.
                Той сигурно затуй изчезна яко дим от форума....
                а така бързо да се връща над 12,000
                destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                  Мале-мале: Вермахтът и днес Полша ще гази.

Не толкова бръже нагоре, бе-е-е-е-е-е !!!
                  Млък бре, колкото по бърже - по добре.
                  Имам бас с Мастъра да печеля, почти съм на половината път.
                  Той сигурно затуй изчезна яко дим от форума....

Коментар

• Мале-мале: Вермахтът и днес Полша ще гази.

Не толкова бръже нагоре, бе-е-е-е-е-е !!!

Коментар

• пак Даксът се бори храбро, но другите дънят пеизажът.

Скоро трябва полека-лека да започнат да пъкват и отчетите.

Коментар

• Първоначално изпратено от Stone_Kold Разгледай мнение
                        сега разбирате ли 4е те освен да пе4атат хиляди трилиони и малоумния свят да им ламти за зелените артий с цифри друго не правят...гърците били не знам кво си
                        Това е клевета, уе... американците не печатат терабимбериците, а ги правят в компютрите си - ама не както биткойновете...

Коментар

• как става туй там 4е само принтират цифри а инфлацията не е стигнала до 50 000 за бургер? а тука видиш ли ако се вдигнели заплатите ше станело виденово време и пак криза? вси4ко е полити4еско решение и икономиката няма дума тук..онея отгоре решават ти колко ше ядеш и как ше живееш независимо от труда..а тук е геноцид
                          Вся Власть Советам

Коментар

• сега разбирате ли 4е те освен да пе4атат хиляди трилиони и малоумния свят да им ламти за зелените артий с цифри друго не правят...гърците били не знам кво си
                            Вся Власть Советам

Коментар

• Дали ситуацията отпреди 2 години ще се повтори в САЩ: размотаване до последния момент в кон=нгреса, липса на решение за повишаване на лимита на дълг, парализиране на държавата и всички държавни институции, понижаване на потреблението и т. н. Всичко това би оказало негативно влияние на пазара на акции.
                              Финансовият министър на САЩ Джак Лю заяви , че лимитът на дълга в САЩ ще бъде доатигнат на 3-ти ноември, два дни преди очакваното.
                              Лю също заяви, че правителството на САЩ няма да е в състояние да изпълни повечето от своите задължения, без по-висок таван на дълга призовавайки конгреса да повиши горната граница.
                              "Ние научихме от миналото, че бездействието до последния момент може да причини сериозни вреди в доверието на бизнеса и потребителите, повишаване на разходите за краткосрочни заеми за данъкоплатците, и да повлияе отрицателно върху кредитния рейтинг на Съединените щати", каза той.

нищо не се е променило къде са сега борсовите спекуланти да окъсят вси4ко де може да се окъсява ми нема ги щото имат заповед да не барат нищо което засяга вселенското зло сащ ами рейтинговите агенций и те а инак било свободен пазар
                              Вся Власть Советам

Коментар

• Както очаквах и се надявах един вид - два дена леки до умерени спадове дойдоха ного на ниско намиращите се пазари.

Мачкай, Вермахт, мачкай.

Коментар

Working...
                                X