Първоначално изпратено от Императорът
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
DAX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениефолсваген под 90, но го изпуснах.....комерца малко пада а трябва повече/ при тази ДБ трябва да е под 6/....
щях да ти препоръчам да наблюдаваш алианц и аспирините но като видях до къде са се вдигнали.....не ги бях гледал от зимата.....
РВЕ какво мислиш...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениефолсваген под 90, но го изпуснах.....комерца малко пада а трябва повече/ при тази ДБ трябва да е под 6/....
щях да ти препоръчам да наблюдаваш алианц и аспирините но като видях до къде са се вдигнали.....не ги бях гледал от зимата.....
РВЕ какво мислиш...
Allianz все още не е ного скъп. доходността само от дивидентец ще е над 5%. Виж BMW и Daimler - други мои ного любими акции - по не ти ги препоръчвам - щото вече - малко скъпички.
RWE някак са ми ного лабилни - те не се ли занимаваха с атомчета. Хапчеджийницата - и мене ми се види скъпичка - а и тука у нас си имам достатъчно в бизнесът.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнениеПод 20 е още по-добра цена, ако падне толкова ще взема още 500 бр.
Кажи някоя друга интресна немска акция, Комерцбанк за купуване ли е?комерца малко пада а трябва повече/ при тази ДБ трябва да е под 6/....
РВЕ какво мислиш...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениезащо бързаш.....
аз смятам цена под 20 за добра....
Кажи някоя друга интресна немска акция, Комерцбанк за купуване ли е?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vomma Разгледай мнениеLol just saw DB, leoni and bilfinger haha
Нямам данни какво точно са решавали съветите, предприети действия, реакции, профилактика. Има начин да се "скалъпи".
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vomma Разгледай мнениеLol just saw DB, leoni and bilfinger haha
По добри кажи къде го виждаш дъното .. ако имаш някакъв погледЗа спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от nacheff Разгледай мнениеТова сигурно ще ви е любопитно:
Класация на най-добрите надзорни съвети в DAX MDAX.
Die besten Aufsichtsräte in Dax und MDax
Няма необходимост да напомням, че в тези неща има субективизъм и не са препоръка за нищо, нали!
За мързеливите, резултати:
DAX
1. Deutsche Bank
2. Deutsche Börse
3. Adidas
4. Münchener Rück
5. Allianz
6. Siemens
7. Daimler
8. Commerzbank
9. ThyssenKrupp
10. Deutsche Post
MDAX
1. ProSiebenSat.1
2. Aareal Bank
3. Leoni AG
4. Axel Springer
5. Klöckner & Co
6. Kuka
7. Tui
8. Bilfinger Berger
9. Hugo Boss
10. Osram
Коментар
-
Това сигурно ще ви е любопитно:
Класация на най-добрите надзорни съвети в DAX MDAX.
Die besten Aufsichtsräte in Dax und MDax
Няма необходимост да напомням, че в тези неща има субективизъм и не са препоръка за нищо, нали!
За мързеливите, резултати:
DAX
1. Deutsche Bank
2. Deutsche Börse
3. Adidas
4. Münchener Rück
5. Allianz
6. Siemens
7. Daimler
8. Commerzbank
9. ThyssenKrupp
10. Deutsche Post
MDAX
1. ProSiebenSat.1
2. Aareal Bank
3. Leoni AG
4. Axel Springer
5. Klöckner & Co
6. Kuka
7. Tui
8. Bilfinger Berger
9. Hugo Boss
10. Osram
Коментар
-
Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнениеЗа АнглоАмерикан не съм сигурен, но днес взех Дойче банк
аз смятам цена под 20 за добра....
Коментар
Коментар