Първоначално изпратено от Императорът
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
DAX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеСтига паники,криза или не да му мислят индустриалците,масата тук са спекуланти.
За нас е важно да знаем посоката!!!
Що пара направи народа покрай предната криза. .
Е верно е,масата обедня, ама.....
Ножицата се отваря все повече и няма връщане,луксозните стоки са с рекордни продажби! !!
Коментар
-
Стига паники,криза или не да му мислят индустриалците,масата тук са спекуланти.
За нас е важно да знаем посоката!!!
Що пара направи народа покрай предната криза. .
Е верно е,масата обедня, ама.....
Ножицата се отваря все повече и няма връщане,луксозните стоки са с рекордни продажби! !!Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеПлаща, плаща. Ама със собственост. Не само съм я играл, но съм я и измислил.
В играта е лесно - ставаш ПОБЕДИТЕЛ. В реалния живот е по-сложно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеЧакай малко, все още никой не говори за криза. По ТВ говорят за грипа, за бежанците, за катастрофите с МПС и т.н. Сега просто си падат борсите и се вдигат някои CDS-и, но те са много малко известни, щом дори и ти не си чувал за тях.
Представям си как Ани Салич или Юксел говорят са CDS-и.... ами то ще трябват поне 5 минути, за да обяснят за какво иде реч.... и пак никой няма да разбере, че и те самите.
За криза тепърва ще се говори.
Кажи ми една поне развита икономика, която е в криза и има спад... при това ефектът от евтиният петрол още не се е отразил реално.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеБТВ говорят за криза или за качване ,обикновено след като е свършила/о .....Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеИма една класическа игра - Monopoly. Сигурно си я играл. Та в нея идва един момент, в който ти притежаваш повечето имоти, построил си върху тях къщи и хотели, но който и да стъпи, може да ти плати само 10-на процента от дължимия наем. Та така и с национализацията на компаниите - много имот, много нещо, но няма кой да "стъпва" на него.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеБТВ говорят за криза или за качване ,обикновено след като е свършила/о .....
П.П. Всъщност, почти всички го правят - от медиите, та чак до фин.министрите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеЧакай малко, все още никой не говори за криза. По ТВ говорят за грипа, за бежанците, за катастрофите с МПС и т.н. Сега просто си падат борсите и се вдигат някои CDS-и, но те са много малко известни, щом дори и ти не си чувал за тях.
Представям си как Ани Салич или Юксел говорят са CDS-и.... ами то ще трябват поне 5 минути, за да обяснят за какво иде реч.... и пак никой няма да разбере, че и те самите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеТая криза е нещо като Торбалан.
Всички дечица се страхуват от Торбаланът, ама никой не го е виждал.
Въпреки че никой не го е виждал обаче, всички дечица се страхуват, затова се и напишкват в креватченцата си, пък ти върви им обяснявай, че няма Торбалан, щом Баба им вече ги е подплашила.
Криза в реалната икономика НЯМА. Евтиният петрол ще бъде като допинг за.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеАко загрубеят нещата, ще трябва рязко да обезценят юана
А този капитал е в юани, който трябва да стане в долари, евро, йени и т.н. по-нормални валути при напускането на страната. Значи ще се продават юани на поразия и трябва някой да ги изкупува, за да поддържа курса. Не е трудно да се сетим кой е тоя "някой".
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Ефтининия петрол показва че няма работеща икономика.....
А щатите го изкуствено намалиха но няма да могат да спрат спада...вече.....
Отвориха кутията на Пандора....
цялата им политика е на принципа да убият муха с атомна бомба.......
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
Криза в реалната икономика НЯМА..
Пътека се прави камък по камък!
Коментар
Коментар