If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Първоначално изпратено от Black and white cat-footРазгледай мнение
дреме ми за дакс, в 14 часа луфтханза пускат данните за януари
ае гледай DAX зарежи ги тея данни за януарий .... литне ли DAXa а го гледам, че ич не му се седи мирно, твойте излитат с него независимо дали данните са им ок или не
сега ше се върне да вземе още пътници че е ЕМА50 на 1h после на 9250 направо отива у Франкфурт на майната си ....
Кат го гледам май за по пряко ше мине първо през 9250 ....
Надеждата ми е Европа днес да остиска ако не на плюс, то поне без големи загуби до 17 часът - тогава Стария джадай отвъд океанът ще ни дръпне нагоре.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Засега даксът отваря стабилно един вид - ама кой го знае - той и вчера така отвори - да го такова рогоцифка в розавия анус ако пак се спихне, проклетдае.
По-скоро да пъкат отчетите на силните компании, че дано дадат някаква подкрепа, макар мишкуняци отчети да не четат.
дреме ми за дакс, в 14 часа луфтханза пускат данните за януари
destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Амииии фючърсите, показват лееееко закъснение на "полета"
сега ше се върне да вземе още пътници че е ЕМА50 на 1h после на 9250 направо отива у Франкфурт на майната си ....
Кат го гледам май за по пряко ше мине първо през 9250 ....
Засега даксът отваря стабилно един вид - ама кой го знае - той и вчера така отвори - да го такова рогоцифка в розавия анус ако пак се спихне, проклетдае.
По-скоро да пъкат отчетите на силните компании, че дано дадат някаква подкрепа, макар мишкуняци отчети да не четат.
Един пиян клошар на улицата по-разбираемо "лафи" и се прави на интересен, но поне му ходи. ( а може и повече да разбира от пазари)
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Няма нормална логика при отрицателни или нулеви лихви да очаквате високи дивиденти от компаниите, в които сте инвестирали! Бабата с нейното "изказване"най-вероятно ще продължи срива!Мисля си за сутринта едно отваряне на дакса със 100 пункта гап и после леко нагоре в опит за запълване....
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар