If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
За да няма неяснота защо в последния 1 час индексите засилиха спада си:
13:21 ET - Yellen sums up 3 hours of congressional testimony concisely. When asked if the economic outlook has shifted since December, she simply says, "Maybe--but the jury is out." She just wrapped up her testimony before the House Financial Services Committee; she'll be back on Capitol Hill tomorrow for a reprise before the Senate Banking Committee
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Първоначално изпратено от Black and white cat-footРазгледай мнение
уау, а аз мисля какво ще става до 2019 в луфтханза като купувам
Летял немалко, стискат се на питиетата, ала като цяло добро обслужване - доволен.
Ти внимавай с тях обаче, че юниъните никакво разбиране не проявяват, докато изиджет и райънеър както им се канят на ценова война и да ги схрускат за закуска....
Импе, проблемът с централните банки е, че хората са некомпетентни и не разбират действията им. Как е възможно някой да харесва нещо което не разбира? Хората затова се страхуват от неизвестното. Замисли се честно какво изобщо разбираш от централно банкерство, парична политика и така нататък. Възможно ли е с твоите знания да дадеш адекватна оценка на действията на "баба йелън"? Понеже хората които имат проблем трябва да обвинят някой друг за да не поемат лична отговорност избират лошите банкери услужливо посочени с пръст от некомпетентни и продажни политици. Все пак пасмината като Тръмп, Бойко Борисов, Жириновски, Люпен, Сидеров ... говори на прост и разбираем език за паплачта без никакви икономически познания.
ДДДД - не говоря за действията, но за изказванията на. А да сравняваш дебилът бойкоборисов с Тръмп е направо смешно. Какво е направил Тръмп? - Някои от най-красивите и емблематически сгради на света. Какво е направил бойкоборисов? - първо "работил" мутра, после закрилник на мутрите, накрая гробокопач на цяла държава. Единият цял живот гради, другият цял живот руши.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
тва с цената на петрола и пазара не се връзва както виждаме има свръх производство тоест коли4ество на ниска цена и това не е проблем на консуматорите защото плащат по малко за енергоносителя а проблеми на спекулантите който приемат 4е щом цента е ниска зна4и и потребление няма а това огромно коли4ество къде отива?
Аз не споря за това.
Мисълта ми е насочена към търговията. Йелън даде неясни за мен сигнали и не мога да определя посоката за следващите 2-3 дни. По-скоро съм бичи, но няма да влизам.
уау, а аз мисля какво ще става до 2019 в луфтханза като купувам
destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Това глупаво същество обикновено прави бели със своите изказвания - по-добре да говори като Стратегосът (преди малко по телевизията - пак култово интервю), отколкото да казва нещо конкретно.
Кога баба йелън най-после ще умре?
Импе, проблемът с централните банки е, че хората са некомпетентни и не разбират действията им. Как е възможно някой да харесва нещо което не разбира? Хората затова се страхуват от неизвестното. Замисли се честно какво изобщо разбираш от централно банкерство, парична политика и така нататък. Възможно ли е с твоите знания да дадеш адекватна оценка на действията на "баба йелън"? Понеже хората които имат проблем трябва да обвинят някой друг за да не поемат лична отговорност избират лошите банкери услужливо посочени с пръст от некомпетентни и продажни политици. Все пак пасмината като Тръмп, Бойко Борисов, Жириновски, Люпен, Сидеров ... говори на прост и разбираем език за паплачта без никакви икономически познания.
Това глупаво същество обикновено прави бели със своите изказвания - по-добре да говори като Стратегосът (преди малко по телевизията - пак култово интервю), отколкото да казва нещо конкретно.
Кога баба йелън най-после ще умре?
тя не е виновна 4леновете на фед правят цирка тя е само 1 пионка аа и тези ортодоксалните евреи също диктуват онея с 4ерните бомбета и плитки по брадата
Моментната слабост на финансовия сектор не е задължително да води към началото на рецесията и вероятно е част от спад между два върха, заяви Joseph Zidle, портфолио стратег в Richard Bernstein.
Популярни барометри показват, че рисковете от рецесия се повишават, което обяснява отчасти слабото представяне на финансите, каза Zidle, но отбеляза, че сегашното състояние на пазара на труда и тенденциите в потреблението, исторически не водят до икономически спад.
Потребителското доверие остава високо, а данни за заетостта се подобряват, казва той. Броят на американците, отказали се от работните си места, също се увеличава, което дава знаци, че са достатъчно уверени, за да поемат риска от напускане на позициите си, добавя той.
Ниските цени на енергията са стимулирали потребителските разходи, отбелязва той, а реалните продажби на дребно вече са над номиналните продажби. Това означава, че американците купуват повече неща, защото са по-евтини.
Ако ме размръзи до довечера, ще напиша една статия и ще я пратя на инвесторът, ако искат да я публикуват.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар