IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
    Щатите отново ще потапят.
    Монтик, ща драснеш ли за 64646ти път, че ще има предизборно рали...?
    Колкото пъти драсна че ще има потапяне ,толкова пъти ДАУ се обърна....

Коментар

• Щатите отново ще потапят.
      Монтик, ща драснеш ли за 64646ти път, че ще има предизборно рали...?
      The strongest stand last.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
        За мен е пълна загадка кой нормален инвеститор ще предпочете президентка да стане старата Полужива и защо. Ами че тя доказа тоталната си непригодност - природно тъпа е, култивирала е у себе си чудовищно безотговорство, освен това кара на допинг и по всяко време може да се озъби.
        Другият вариант е човек, с колосален опит в реалният бизнес, прочул се като диалогически човек и феноменален майстор на преговорите още преди да навърши 30, постигнал всичко сам и най-вече: харизматически човек, чиито единствен грях е, че пощипвал някакви мадами... ами кого да пощипва - Путин или Главния китайски човек? А може би Главния индийски човек, дето ходи на срещи с други лидери по жълта рокля и бели напальонки? Е, ще е забавно, ако Доналдът щипне баба меркел или тереза мей (така ли беше новата главна в Англия), ама то - човещинка, пък и тия са дърти и грозни - сигурно няма да ги огрее.

Кой може да мисли, че при такова очевидно сравнение, Полуживата е по-добър вариант за Америка, за светът и за бизнесът от Доналдът?

Майкълов - какви са тия мъдри лами, бе? Ламята е гърбесто тревопасно, не по умно от говедо. Или това е някаква нова мода - движението на борсите да се предсказва с тревопасни? Мислех, че само по световните пръвенства по футбол ползват разни пъплеци за целта.

Не виждам варианти за такива спадове - 70% баси.
        Незнам баце, живот и здраве до тогава ше видим аз тва не мога да твърдя със сигурност кво ше стане ... Гледах там едни графики разчертали там нарисували някви цикли, тва онова кат чертеж на АЕЦ Козлодуй .... Некви сметки от сопорнайсе години насам. Викам хубу са квот стане, аз знам, че ше треа да има една малко по голяма гръдна жаба щото тва не може да си ходи до безкрай нагоре кат в реалността нема никой. .... Ама колко ше е голямо и колко надоле не мое ти каа

Коментар

• Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
          импи, ти BYD CO LTD имаше ли, че не помня?
          Още не съм си взел - дебна я - само дето ви я показах засега.

Търся я на по-тънко... мечтаех си на 4.80 да я изловя, ама май ще е трудно - поне на 5.80 да я...
          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
            смея да твърдя, че това го очертават наистина да е така дано има това развитие особено за ДАКс акциите, т.к. коментарите в анализите очертават европейскит еакции, и в частност немсиките, като изоставащи спрямо американските.
            моите изтопчници са няколко немски финансови издания, интервюта с фонд-мениджъри и обстоен преглед на пазара 2016 - 2018г.

акцента се поставяше предимно на АБСХ акциите.
            Швабските нормално сега да изостават от американските щото Америте им го подават на Швабосите с възелин, къде със скандали ту тая кола пуши, ту тая банка ше фалира, или па я земи тея тълпи бежанци, я плати за Украйна, нема продаваш тая фирма на жълтите нищо, че е на загуба нема да търгуваш с руснаци нема тва нема онова и то е съвсем нормално да е така ..... Но американските акции ше потънат кат Отче Наш нека се наиграят още малко, аз затова не държа нищо дългосрочно а само пера опции щото като се изсипе не, че ше фалирам ама кел файда кат си купиш връх и после да го чакаш пак да стигне до там ....

Коментар

Хм, не че - зле де...

Примерно J&J да си ги купувам по 32 еврака, а да ми снасят дивидентчета от по две зеленички... а ако и европейските паднат с едни 60-70%? - Ми аз и елмазите си ще продам, и Златният кинт, за да си пазарувам могъщи акции, бе...
              импи, ти BYD CO LTD имаше ли, че не помня?

Коментар

• Хм, не че - зле де...

Примерно J&J да си ги купувам по 32 еврака, а да ми снасят дивидентчета от по две зеленички... а ако и европейските паднат с едни 60-70%? - Ми аз и елмазите си ще продам, и Златният кинт, за да си пазарувам могъщи акции, бе...

Коментар

• Първоначално изпратено от absd Разгледай мнение
                  значи тези дни може да се активизират продавачите всички очакват победа за Хилари....пък и той пазара към момента си е един комар без ясна посока и утвърден тренд....
                  За мен е пълна загадка кой нормален инвеститор ще предпочете президентка да стане старата Полужива и защо. Ами че тя доказа тоталната си непригодност - природно тъпа е, култивирала е у себе си чудовищно безотговорство, освен това кара на допинг и по всяко време може да се озъби.
                  Другият вариант е човек, с колосален опит в реалният бизнес, прочул се като диалогически човек и феноменален майстор на преговорите още преди да навърши 30, постигнал всичко сам и най-вече: харизматически човек, чиито единствен грях е, че пощипвал някакви мадами... ами кого да пощипва - Путин или Главния китайски човек? А може би Главния индийски човек, дето ходи на срещи с други лидери по жълта рокля и бели напальонки? Е, ще е забавно, ако Доналдът щипне баба меркел или тереза мей (така ли беше новата главна в Англия), ама то - човещинка, пък и тия са дърти и грозни - сигурно няма да ги огрее.

Кой може да мисли, че при такова очевидно сравнение, Полуживата е по-добър вариант за Америка, за светът и за бизнесът от Доналдът?

Майкълов - какви са тия мъдри лами, бе? Ламята е гърбесто тревопасно, не по умно от говедо. Или това е някаква нова мода - движението на борсите да се предсказва с тревопасни? Мислех, че само по световните пръвенства по футбол ползват разни пъплеци за целта.

Не виждам варианти за такива спадове - 70% баси.

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
                    добрутро, четох едни анализи и мъдрите лами разпраат (ама не тея по новините) че 2017г. ше е силна година т.е. нагоре и последно "ура" после ше слезнем другарки и другари и то некъде от порядъка на 70% Off неккъв си голем мечешки цикъл треало да приключи тогава и ше треа сериозно да обуваме ските ..... Краткосрочно щело да падне са до края на Февруари там до 1950 (SPX) и после е това последно алелуя след което е тва големо надоле нешо би тряяло да е от порядъка къде 2018г. / 2019г. ....
                    Но ше га видим дали ше е така като му дойде времето ....
                    P.S. за любителите на жълтеницата т.е. (кат мене) слеащата година ше е take off са ше има спад и после до къде 2020г. ше пори мрака .....
                    смея да твърдя, че това го очертават наистина да е така дано има това развитие особено за ДАКс акциите, т.к. коментарите в анализите очертават европейскит еакции, и в частност немсиките, като изоставащи спрямо американските.
                    моите изтопчници са няколко немски финансови издания, интервюта с фонд-мениджъри и обстоен преглед на пазара 2016 - 2018г.

акцента се поставяше предимно на АБСХ акциите.

Коментар

значи тези дни може да се активизират продавачите всички очакват победа за Хилари....пък и той пазара към момента си е един комар без ясна посока и утвърден тренд....
                      добрутро, четох едни анализи и мъдрите лами разпраат (ама не тея по новините) че 2017г. ше е силна година т.е. нагоре и последно "ура" после ше слезнем другарки и другари и то некъде от порядъка на 70% Off неккъв си голем мечешки цикъл треало да приключи тогава и ше треа сериозно да обуваме ските ..... Краткосрочно щело да падне са до края на Февруари там до 1950 (SPX) и после е това последно алелуя след което е тва големо надоле нешо би тряяло да е от порядъка къде 2018г. / 2019г. ....
                      Но ше га видим дали ше е така като му дойде времето ....
                      P.S. за любителите на жълтеницата т.е. (кат мене) слеащата година ше е take off са ше има спад и после до къде 2020г. ше пори мрака .....
                      Last edited by michaelis12; 31.10.2016, 10:02.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Тръмп вече води в анкетите....
                        Но ралито ще го има в полза на Килъри в края на другата седмица и в понеделник ....
                        "В очите на завистта всеки успех е престъпление.."

Коментар

• Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение
                          Може би чичковците с дебелите пури пиещи бърбън в швейцарските Алпи да имат съвсем друг план за развитие на задокенската си губерня.
                          Кой знае.............. Времето ще покаже.

Тръмп вече води в анкетите....
                          Но ралито ще го има в полза на Килъри в края на другата седмица и в понеделник ....

Коментар

Защо пък да са в Алпите и да пият бръмбръм? Според мене са си в самата Америка и пият винце.

А какво ще стане, ако Полуживата вземе та пукне?
                            Светът ще се избави от едно недоразумение на природата.
                            И на негово място ще сложат друго такова.
                            Винаги са правили така- С малки изключения, като бързо са поправяли грешките си.
                            Между другото от години тече подготовка за евентуални огромни безредици на територията на САЩ. Постоянно увеличават капацитета на въоражените сили, които евентуално трябва да се справят с недоволните при евентуална ескалация на напрежението. Всичко това добре подплатено чрез съответните юридически актове, и базирано на агенция създадена още в края на седемдесетте.
                            Last edited by Muller; 30.10.2016, 22:05.

Коментар

• Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение
                              Може би чичковците с дебелите пури пиещи бърбън в швейцарските Алпи да имат съвсем друг план за развитие на задокенската си губерня.
                              Кой знае.............. Времето ще покаже.
                              Защо пък да са в Алпите и да пият бръмбръм? Според мене са си в самата Америка и пият винце.

А какво ще стане, ако Полуживата вземе та пукне?

Коментар

не ми се мисли колко много ще почервенеят индексите ако се окаже че Тръмп е новия президент на САЩ....ще видим доста апетитни цени за вход въпреки че не се знае това нанодолее колко може да продължи при така стеклите се обстоятелства
                                Ми дано: около 78% от клиентите ми туй чакат цяла година... и аз така - защото съм убеден, че после - дългосрочно - баси яхо-о-о-о-о - то, Доналд ще е могъщ държавник и президент.

Коментар

Working...
                                X