If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Браво и тогава ква е файдата от теб ,значи чакаме да пада да издухаме 1000 евро,щото ,ще внесат още толкова и да купят евтино ,а ти само ,ще надблудаваш как им заминават парите ли?
Ми нали после се вдига, бе? А и аз не мога друго - освен да наблюдавам, освен ако клиентът разпореди нещо друго. който иска да отиграва пазарните движения, аз съм ок да съдействам.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
zа DB: аz уважвам мнеието на Marcus Schneck (с когото сам говорил малко докато бе в една друга компаниа) и тои направи едно хубаво иzкаzване zа сегасниа си работодател: никога не сам иzжививал такива моменти, както парвите два месеца на 2016, дори и по време на криzата. това ми стига, да не барна таzи акции или да скасаивам при нива които са добри zа моето 4увство
сега Катарците се опитват да подкрепат Achleitner, след като се набутаха на 29 евро ама кои zнае. zа range trading винаги става, докато не видим некав тренд.
отделно политика на ецб е пално ебано zа тех. CDS интресно не мрадва на доле
Аз също четох днес за катареца и подкрепата на ДБ и мислех че ще скочат с поне 5 % а те в момента са минус 11 цента при такъв плюс на ДАХ....луда работа..
Малко са една стотица ама защо да е така....
63,71....в момента ..10 % в какъв диапазон...
Имам малко ДБ от 16 и не мога да разбера защо падат вече 15 дни без сериозен повод в момента..сутрин са 2% нагоре и после падат с процент ,два....
Знам че не им вярваш но какво смяташ....
June 16
zа DB: аz уважвам мнеието на Marcus Schneck (с когото сам говорил малко докато бе в една друга компаниа) и тои направи едно хубаво иzкаzване zа сегасниа си работодател: никога не сам иzжививал такива моменти, както парвите два месеца на 2016, дори и по време на криzата. това ми стига, да не барна таzи акции или да скасаивам при нива които са добри zа моето 4увство
сега Катарците се опитват да подкрепат Achleitner, след като се набутаха на 29 евро ама кои zнае. zа range trading винаги става, докато не видим некав тренд.
отделно политика на ецб е пално ебано zа тех. CDS интресно не мрадва на доле
63,71....в момента ..10 % в какъв диапазон...
Имам малко ДБ от 16 и не мога да разбера защо падат вече 15 дни без сериозен повод в момента..сутрин са 2% нагоре и после падат с процент ,два....
Знам че не им вярваш но какво смяташ....
Седиш-гледаш, седиш-гледаш, седиш-гледаш - като стане бая надолу - пьяу: още една бимберица за доинвестиране.
Доста мои клиенти правят това, защото още не са толкова храбри, че да сменят фондове.
Браво и тогава ква е файдата от теб ,значи чакаме да пада да издухаме 1000 евро,щото ,ще внесат още толкова и да купят евтино ,а ти само ,ще надблудаваш как им заминават парите ли?
Коментар