If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
аз X-са си го трейдвам на NYSE-къде с успех къде не толкова за което ти Благодаря че ни подсказа ама тука като цяло не съм много наясно с пазара и следя мненията на по опитните колеги за идеи по въпроса
"В очите на завистта всеки успех е престъпление.."
Вече ставаш скучен (6 358 прозяващи се човеченца). Знаем, че ти винаги, всеки ден, печелиш по 7% за 15-20 минути, без значение накъде се движат пазарите, а после отиваш да пиеш 100-годишно уиски на някой слънчев доминикански плаж.
Преодолей леността и заядливостта си и напиши една книга: "КАК ВИНАГИ ДА СПЕКУЛИРАМЕ УСПЕШНО И ДА ПЕЧЕЛИМ ПО 7% НА ДЕН ЗА 15 МИНУТИ РАБОТА" - ще я продадеш в мегамилионен тираж.
Не се прави на много интересен и витиеват, не ти се получава.
За книгата, е ясно.
Ще съдържа твоите виждания и накрая ще има съвет към инвеститорите, да правят обратното.
Това щеше да звучи на място, ако индекса отиваше нагоре.
Май пак ще има не-разбрали, въпреки че им направиха услугата, да им го кажат..
Добре бе, пий си стогодишното уиски и ме остави да си губя на спокойствие - какво ти пука - нали ти абсолютно винаги печелиш?
Или вместо 20 минути на ден, "поработи" 2 часа, та да печелиш ни по 7%, а по 40% !!! Или се срамуваш толкова бръже да станеш най-богатият човек на света?
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Яхоо, още едно полезно отиграно движение, на стойност един годишен дивидент...
Вече ставаш скучен (6 358 прозяващи се човеченца). Знаем, че ти винаги, всеки ден, печелиш по 7% за 15-20 минути, без значение накъде се движат пазарите, а после отиваш да пиеш 100-годишно уиски на някой слънчев доминикански плаж.
Преодолей леността и заядливостта си и напиши една книга: "КАК ВИНАГИ ДА СПЕКУЛИРАМЕ УСПЕШНО И ДА ПЕЧЕЛИМ ПО 7% НА ДЕН ЗА 15 МИНУТИ РАБОТА" - ще я продадеш в мегамилионен тираж.
Импе, по принцип съм оптимист (рогат ), но имам едно усещане, че имаш още 2-3 дни да излезеш без вазелин След което ще боли. Дивидентът ще бъде малка утеха, но само ще притъпи болката Ако това те успокоява имам и друго усещане, че ще можеш да излезеш на около тези нива покрай изборите в щатите. След което имам трето усещане ... за голямото нанадолнище Надявам се усета ми да ме лъже, ама кой знае ...
И на какво се базират тия твои усещания? Нещо сънува ли или просто така си усещаш?
Коментар