IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнение
    Очевидните изводи от последните месец и полвина са че Китай и американците под една или друга форма са се договорили,преките съперници на китайските стоки са Европа и Япония и ударът ще го понесат те,некоя от поизводствените бази на света трябва да си иде за да просъществуват другите
    Съмнява ме! Китай и САЩ за нищо не могат да се разберат, те са в необявена война! Китай също има сумати проблеми, няма да са между капките и там! Еврозоната ако ще гърми е защото е най-слабото звено, като стопанство и като валута, и двете са пълен смях! За Япония нямам мнение!
    ДБ е жертва на себе си по-скоро, отколкото на заговор от могъщи сили!

Коментар

• Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение
      Ще ми е интересно при един бърз спад на ДАХ с 1000 пункта, какво ще е положението при ДБ, с оглед, че достигна предишното си дъно почти! Дано поне се отложи за края на май! Че ми се ще нещо да придвижа!
      Принципно спадовете на пазарите ще засегнат небезизвестните деривати на ДБ.
      Счетовотството на ДБ, спрямо обезпечение на позиции и дългове към други банки, ми се струва, че ще се окаже, че е твърде ЕНРОНСКО!
      както и друг пат сам ти писал: раzбери кво е Notional, Netting, Credit Support Annex, Clearing Obligations

Коментар

Ще ми е интересно при един бърз спад на ДАХ с 1000 пункта, какво ще е положението при ДБ, с оглед, че достигна предишното си дъно почти! Дано поне се отложи за края на май! Че ми се ще нещо да придвижа!
        Счетовотството на ДБ, спрямо обезпечение на позиции и дългове към други банки, ми се струва, че ще се окаже, че е твърде ЕНРОНСКО!
        Очевидните изводи от последните месец и полвина са че Китай и американците под една или друга форма са се договорили,преките съперници на китайските стоки са Европа и Япония и ударът ще го понесат те,некоя от поизводствените бази на света трябва да си иде за да просъществуват другите

Коментар

Като цяло за да заработи отново системата трябва некой да поеме товара и да се оттече в канала,очертава се че ще е европейската империя

Коментар

• така, пе4алибите от прединсите дни отиват в облигации на IKB AG : DE000A161VT6

Коментар

Тоя воденичен камък, дано устиска още 2 месеца преди да потъне съвсем! Ама като гледам може и да не.
              Като цяло за да заработи отново системата трябва некой да поеме товара и да се оттече в канала,очертава се че ще е европейската империя

Коментар

ДБ всеки ден взе да търси ново дъно
                Тоя воденичен камък, дано устиска още 2 месеца преди да потъне съвсем! Ама като гледам може и да не.

Коментар

• Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнение
                  Нула е добра цена, бих взел целия немски бизнес тогава
                  Техдакс-а дали ще пропадне до 1500-1550 следващите 2 седмици инфарктно!?

Коментар

• ДБ всеки ден взе да търси ново дъно

Коментар

• Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнение
                      Ако не мога да разбера нещо, много ясно че ще търся вината в себе си а не в учителя си. То и в училището учителя си приказва и една част разбират а друга не. Тук обаче не търся вината в себе си, понеже ники не е казал защо мисли че даймлер ще ходи на 63. Както казах просто тема за размисъл какво има в главата му за да вземе това решение, още повече че явно е фундаментално фен на даймлер, щом е решил да си купува тяхни Equity Bond
                      не са техни, това са стрсктурирани продукти на определин банки, които састност ти продават deep out of the money puts и ти дават 4аст от премиата под формата на фиксирана доходност (5 до 9 процента). ако оба4е определена бариера е докоснотта, не полу4вас главницата си, а определен брои акции на даимлер. така 4е играта тук е колко може да падне даимлер. ако купис продукти с бариера 50 евро и никога не стигне там, се радвас и пребираШ добар процент, ако не полу4вас акиции по 50 евро и ако фундаментално сметас 4е таz цена е ниска пак не те ебе...

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                        Защо мислиш, че?

Доколкото разбрах - Daimler от днес вече се търгува без дивидент ли?

Ама и шефчето на - има баси якият дядовски мустак.
                        Daimler си го пише на сайта. Днес е ex-dividend date. Което значи, че дивиденчето ти пътува към сметката А относно индекса моята цел за днес е 9750 (нищо, че малко сурна по обяд ). Mоже и още малко нагоре да отиде, но след това е надоле
                        Не е препоръка за каквото и да било.

Коментар

Защо мислиш, че?

Доколкото разбрах - Daimler от днес вече се търгува без дивидент ли?

Ама и шефчето на - има баси якият дядовски мустак.
                          Daimler стигнаха доста апетитна цена започвам да се замислям за отваряне на позиция тук
                          "В очите на завистта всеки успех е престъпление.."

Коментар

• Първоначално изпратено от Pronto Разгледай мнение
                            Като стигне Дакса 5000, преобладаващото мнение ще е да изчакаш до 2500 или 0.
                            Нула е добра цена, бих взел целия немски бизнес тогава

Коментар

Доста витиевато си се изказал!
                              Не мога да разбера смисъла на казаното, но търся вината преди всичко в себе си, не се чувствай длъжен да ми поясниш!
                              Конкретната позиция няма съществено отношение, към това, което, генерално се опитваш да кажеш, затова няма какво да я тълкуваме. Можеш да я проследиш ако ти е интересно!

Относно възможностите за търговия, едва ли изисква голямо мислене, факта, че един посредник предлага едно или друго, в зависимост пакетите към клиентите си, както и ликвидността на текущата база за различните инструменти, за да може да се предлага даден инструмент изобщо от него, което първо да е по-възможностите му, и второ, базата да го прави рентабилно!
                              Ако не мога да разбера нещо, много ясно че ще търся вината в себе си а не в учителя си. То и в училището учителя си приказва и една част разбират а друга не. Тук обаче не търся вината в себе си, понеже ники не е казал защо мисли че даймлер ще ходи на 63. Както казах просто тема за размисъл какво има в главата му за да вземе това решение, още повече че явно е фундаментално фен на даймлер, щом е решил да си купува тяхни Equity Bond
                              Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.

Коментар

Време за малко хумор? Как го виждаш Даксът на 2500?
                                Шойбле, прясно вбесен от пореден гръцки номер, се изправя и засилва Драги през прозореца на кабинета му. Еврото удря едно към три за долар - ми се вижда по-реалистичен вариант.
                                Last edited by Pronto; 07.04.2016, 13:12.

Коментар

Working...
                                X