If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Днес имаме "игра в центъра". Чакаме хамериканците, но и те днес ще протакат, докато не мине това: http://www.chernomore.bg/bg-ikonomik...ade-prez-april
след което този прекален скок от сряда ще бъде изтрит и посоката ще си поеме регулярно надоле.
Тия ги бях забравил ,но като гледам котировките на петрола в момента ,маркета очаква добри новини...
Днес имаме "игра в центъра". Чакаме хамериканците, но и те днес ще протакат, докато не мине това: http://www.chernomore.bg/bg-ikonomik...ade-prez-april
след което този прекален скок от сряда ще бъде изтрит и посоката ще си поеме регулярно надоле.
Даксът вчера не успя да пробие 10100, което не ми хареса . Продължава да е в консолидация, което значи, че днес можем да видим нива и около 10000. Ако не стане чудо в американската сесия или надупят олиото днес, май ще отложим повторният тест на 10100 за другата седмица. След което пътят към 10300 е открит. Затвори ли днес под 10К или по-лошо падне под 9950 няма да е добър знак
Щатите стоят под 18 К и поне трябва да го преборят за ден ,два ....обикновенно в петък ДАУ излиза на минус ,но когато повече очакват, не става...плюс това днес е отчета на ситито....и то ще промени може би посоките..въпреки че за мен е под въпрос добрите данни...ама щом я дават за най подготвените американски банки...
за това не продавам още...
Даксът вчера не успя да пробие 10100, което не ми хареса . Продължава да е в консолидация, което значи, че днес можем да видим нива и около 10000. Ако не стане чудо в американската сесия или надупят олиото днес, май ще отложим повторният тест на 10100 за другата седмица. След което пътят към 10300 е открит. Затвори ли днес под 10К или по-лошо падне под 9950 няма да е добър знак
GiRo и Ferry, мерси за информацията....
Значи на 18 е последния срок а данъка 18 % ли беше ,че от 2014 не съм получавал на ДАХ дивидент и то тогава от ДБ....
GiRo и Ferry, мерси за информацията....
Значи на 18 е последния срок а данъка 18 % ли беше ,че от 2014 не съм получавал на ДАХ дивидент и то тогава от ДБ....
Коментар