If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Според мен ,клинтановица беше спокойна в ню йорк/иначе лошо ако беше загубила-тя е техен кандидат на уол стриит/ и сега може да почне някаква малка корекция.....тези дни...
Всеки гледа своя хороскоп Според моя корекция тези дни ще има, но след като стигнем около 540 Аз лично смятам да продавам около 500, освен ако звездите не се объркат, тогава ще бегам бързо
Батко ти, време е за звездите ми го говорят Четвътра корективна подвълна на трета голяма завърши. Точно там където хороскопа каза, 300-289 с тест на SMA200 Сега сме в пета подвълна на трета голяма. Тя ще е дълга като 1-ва (тъй като трета е най-дълга) и ще завърши около 540. Точно там е 50% на големия жмуц април 15 - април 16 или много ключово ниво - PP. Там без корекция няма да минем и ще започне четвърта голяма корективна вълна. След нея ... ай да не се повтарям. Следи хороскопа
Според мен ,клинтановица беше спокойна в ню йорк/иначе лошо ако беше загубила-тя е техен кандидат на уол стриит/ и сега може да почне някаква малка корекция.....тези дни...
много рисувате. по таzи логика и zвеzдите и хороскопи можем да гледаме...
Батко ти, време е за звездите ми го говорят Четвътра корективна подвълна на трета голяма завърши. Точно там където хороскопа каза, 300-289 с тест на SMA200 Сега сме в пета подвълна на трета голяма. Тя ще е дълга като 1-ва (тъй като трета е най-дълга) и ще завърши около 540. Точно там е 50% на големия жмуц април 15 - април 16 или много ключово ниво - PP. Там без корекция няма да минем и ще започне четвърта голяма корективна вълна. След нея ... ай да не се повтарям. Следи хороскопа
Това вече ми хареса. Аргументирано е. Откакто сме нагоре трендът е в перфектни Елиот вълни. 391 удържа да, сега корекция до около 300 (4 вълна, на трета голяма). След това 5та вълна (на трета голяма) до около нивата които си казал 500-540. След това 4 корективна (голяма). Следва 5-та нагоре (голяма), която да затвори гап-а от началото на годината, след това корекция от ABC вълни. След това не знам Аз лично също смятам да продавам около 500. След корекцията пак ще се включа, но с по-малък обем, че петите вълни са коварни. Така като гледам третата е най-голяма, което предполага 5-та да е като 1-ва, ама знае ли човек
много рисувате. по таzи логика и zвеzдите и хороскопи можем да гледаме...
Корекция на тези нива ще има. Текуща корекция твърде вероятно около 300. Ключово ниво 391 засега удържа. Ако го премине зоната 500 - 540 е за продажба. Пробие ли 280 - пътят към 150 е открит ( с известна пауза около 200 - 220).
Това вече ми хареса. Аргументирано е. Откакто сме нагоре трендът е в перфектни Елиот вълни. 391 удържа да, сега корекция до около 300 (4 вълна, на трета голяма). Да сме по-точни тест на 200 SMA на дневна на 286, но няма да пробие. След това 5та вълна (на трета голяма) до около нивата които си казал 500-540. След това 4 корективна (голяма). Следва 5-та нагоре (голяма), която да затвори гап-а от началото на годината, след това корекция от ABC вълни. След това не знам Аз лично също смятам да продавам около 500. След корекцията пак ще се включа, но с по-малък обем, че петите вълни са коварни. Така като гледам третата е най-голяма, което предполага 5-та да е като 1-ва, ама знае ли човек
Ще попасе, ама за малко. Нещо е разгонен и пашата много много не го интересува ...
Корекция на тези нива ще има. Текуща корекция твърде вероятно около 300. Ключово ниво 391 засега удържа. Ако го премине зоната 500 - 540 е за продажба. Пробие ли 280 - пътят към 150 е открит ( с известна пауза около 200 - 220).
Коментар