IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Според мен ,клинтановица беше спокойна в ню йорк/иначе лошо ако беше загубила-тя е техен кандидат на уол стриит/ и сега може да почне някаква малка корекция.....тези дни...
    Всеки гледа своя хороскоп Според моя корекция тези дни ще има, но след като стигнем около 540 Аз лично смятам да продавам около 500, освен ако звездите не се объркат, тогава ще бегам бързо
    Не е препоръка за каквото и да било.

Коментар

• Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение
      Батко ти, време е за звездите ми го говорят Четвътра корективна подвълна на трета голяма завърши. Точно там където хороскопа каза, 300-289 с тест на SMA200 Сега сме в пета подвълна на трета голяма. Тя ще е дълга като 1-ва (тъй като трета е най-дълга) и ще завърши около 540. Точно там е 50% на големия жмуц април 15 - април 16 или много ключово ниво - PP. Там без корекция няма да минем и ще започне четвърта голяма корективна вълна. След нея ... ай да не се повтарям. Следи хороскопа

Според мен ,клинтановица беше спокойна в ню йорк/иначе лошо ако беше загубила-тя е техен кандидат на уол стриит/ и сега може да почне някаква малка корекция.....тези дни...

Коментар

• Първоначално изпратено от volaswap Разгледай мнение
        много рисувате. по таzи логика и zвеzдите и хороскопи можем да гледаме...
        Батко ти, време е за звездите ми го говорят Четвътра корективна подвълна на трета голяма завърши. Точно там където хороскопа каза, 300-289 с тест на SMA200 Сега сме в пета подвълна на трета голяма. Тя ще е дълга като 1-ва (тъй като трета е най-дълга) и ще завърши около 540. Точно там е 50% на големия жмуц април 15 - април 16 или много ключово ниво - PP. Там без корекция няма да минем и ще започне четвърта голяма корективна вълна. След нея ... ай да не се повтарям. Следи хороскопа

Коментар

Out 0.12 aftermarket

Коментар

• Short Aurubis AG 46.17/0.11

http://www.derivate.bnpparibas.com/z...t/de000pb2kg66

Коментар

• zа дена

Vale bid at 0.51 out 0.57 (11.7%)
              Anglo bid at 0.21 out 0.22 (4.7%)
              Rio Tinto bid 0.26 out 0.27 (3.8%)
              Deutsche Boerse bid 0.16 out 0.18 (12.5%)

open positions:

Long Zalando bid at 0.16
              Short RWE bid at 0.25

Коментар

Anglo out 0.22

Коментар

Rio Tinto out 0.27

Коментар

Ще видим, засега рисунката си заслужава

Коментар

Това вече ми хареса. Аргументирано е. Откакто сме нагоре трендът е в перфектни Елиот вълни. 391 удържа да, сега корекция до около 300 (4 вълна, на трета голяма). След това 5та вълна (на трета голяма) до около нивата които си казал 500-540. След това 4 корективна (голяма). Следва 5-та нагоре (голяма), която да затвори гап-а от началото на годината, след това корекция от ABC вълни. След това не знам Аз лично също смятам да продавам около 500. След корекцията пак ще се включа, но с по-малък обем, че петите вълни са коварни. Така като гледам третата е най-голяма, което предполага 5-та да е като 1-ва, ама знае ли човек

Коментар

• Първоначално изпратено от Anyone Разгледай мнение
                        Корекция на тези нива ще има. Текуща корекция твърде вероятно около 300. Ключово ниво 391 засега удържа. Ако го премине зоната 500 - 540 е за продажба. Пробие ли 280 - пътят към 150 е открит ( с известна пауза около 200 - 220).
                        Това вече ми хареса. Аргументирано е. Откакто сме нагоре трендът е в перфектни Елиот вълни. 391 удържа да, сега корекция до около 300 (4 вълна, на трета голяма). Да сме по-точни тест на 200 SMA на дневна на 286, но няма да пробие. След това 5та вълна (на трета голяма) до около нивата които си казал 500-540. След това 4 корективна (голяма). Следва 5-та нагоре (голяма), която да затвори гап-а от началото на годината, след това корекция от ABC вълни. След това не знам Аз лично също смятам да продавам около 500. След корекцията пак ще се включа, но с по-малък обем, че петите вълни са коварни. Така като гледам третата е най-голяма, което предполага 5-та да е като 1-ва, ама знае ли човек
                        Last edited by GiRo; 19.04.2016, 16:39.

Коментар

Vale SA: closed at 0.57/ 4акам нова ваzможност

Коментар

Ще попасе, ама за малко. Нещо е разгонен и пашата много много не го интересува ...
                            Корекция на тези нива ще има. Текуща корекция твърде вероятно около 300. Ключово ниво 391 засега удържа. Ако го премине зоната 500 - 540 е за продажба. Пробие ли 280 - пътят към 150 е открит ( с известна пауза около 200 - 220).
                            NO SIGNATURE FOUND

Коментар

• Deutsche Bank може и на минус да мине

Коментар

• BHP/Anglo като намалат о4акваниата си zа желеzната руда сте има експлоzиа при Vale, Anglo i BHP.

не е препорака, 4е може да се zасегнете ако не сам прав. иzглежда това е модерно

Коментар

Working...
                                X