Първоначално изпратено от Anyone
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
DAX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнениеТози разгонен бик ще дойде много и на слоницаТребе мамут да съживяват отнякъде
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеСега ще видите в четвъртък от ЕЦБ като се изтропат на метеното от "йейййй" как ще стане "мяууууууууу". Подозирам ги, че ще се оплескат нещатаНе е препоръка за каквото и да било.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнениенямам претенции на разбирач, но аз(ако имах дб) щях да ги държа най-малко до 18-18.50 и постоянно следене на данните около банката.
при тази жестока ликвидност на дакса, да излезнеш не ти е проблем
но това е моето лично мнение. по-долу бях споменал, че съм почти като онази сениорна женица преди години, правя мин. дубъл и излизам и после в друга.Ами пусти страх....
Предишния път купувах на 14 и ги държах до 18 и нещо ,добре че ги продадох и пак стигнахме 13,7 ,сега коба го дава скоростно а ДБ се уморява и съпоставяна с коба трябваше да сме минали 18 сега...та ...сега по кротко...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеНе е ...но на тази позиция видях 13,69 - минус 2 евро.....а тази е само да не губя.... а важната е 1500 коба от 7,3 вече 1000 ...та затова питам да не се мина....
На мен основната ми е Коба .....
при тази жестока ликвидност на дакса, да излезнеш не ти е проблем
но това е моето лично мнение. по-долу бях споменал, че съм почти като онази сениорна женица преди години, правя мин. дубъл и излизам и после в друга.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнениеok20 centa, shtom tova ti e targeta
а тази е само да не губя.... а важната е 1500 коба от 7,3 вече 1000 ...та затова питам да не се мина....
На мен основната ми е Коба .....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеЕ, ако мишкунякът беше слонь (по-точно: слонка) щеше да цвърчи по друга причина.Требе мамут да съживяват отнякъде
Не е препоръка за каквото и да било.
Коментар
-
Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнениеКонсолидация, корекция и нагореМонти защо бързаш да продаваш Коба ? Според мен Даксът е още нагоре
Не е препоръка за каквото и да било.
Коментар
-
Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнениеДедо ти Фриц днес използва много разгонен бик. Мишкунякът цвърчи на умрелоМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Гледам маркета , ДАХ е на 2,3 % нагоре а ДБ е на процент следобед дах ще върне поне процент , дау може да се прави на девственица и първо да върне....тогава и банката ще отиде на около 15...
Просто анализирам моментния маркт...а и спечелих 20 цента на акция...
20 centa, shtom tova ti e targeta
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеАз не забравям това - така и трябва да бъде: но ме кефи да слушам как мишкунякът жалко цвърчи, докато дедо Фриц се гаври с него.Не е препоръка за каквото и да било.
Коментар
-
Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнениеХе, хе, Импе липсваше ми твоето включване за деняЩе има и още бой. Скоро ще успокоим топката, после малко щя я върнем, но само за да я ритнем отново в небесата
Радвай се и не забравяй, че рано или късно сме надоле
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
Коментар