IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• China Manufacturing PMI is better than expected. Expect Big Rally next week!

Мнение от дакс форум
    Вся Власть Советам

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзов! Разгледай мнение
      Много си се хванал в тия банки, голямо чакане пада там, да не казвам, че и вода може да се пие.
      Не си прав - всичко зависи от нивото на вход ....
      Аз също съм се обсебил от банките ... според мен там риска се компенсира от факта , че се търгуват на 5-10 г. годишни дъна.
      Смятам да си направя портфейл с 5-10 г. хоризонт и чакам февруарските дъна за HSBC, BCS, CS , DB ... от SAN имам на 3.33 ЕUR
      Склонен съм и да направя левъридж щото последната ми е 30% от портфейла а не искам да я намалявам ....
      Лошото при моя дънен риболов е , че на два пъти се разминах с 2-3 цента (HSBC, BBD) и след месец цената беше up up ...
      Last edited by Protokol; 30.04.2016, 15:52.
      За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
        Това разбирам това правя.... а водата е мноотго дълбока ....но за сега е спокойно....
        Ако имаше проблем щяха да падат с по 7,8 % на ден ... а вчера се качваха а днес коба едва направи 2 инещо...и то с мъка.... ама ДБ за сега избегна опастността....а коба премина преди 3 г. ареал банк пък кърти мивки...
        След юни излизам от дах ,даже ако питаш още май ще изляза....
        Има лав през май продавай през септември купувай....
        Мен ако питаш, на ДАКС подскок през май не чакай, а бягай от сега.

Коментар

Не се притеснявай другата седмица ще се върнем пак на 18 к ,сега ще гласуват калифорния на Клинтън любимия щат ...,нема да се пропукваме,а тръмп ще го плюеме там са много латиносите ....а след референдума през юни на англичаните не знам....
          Туй е единственият - засега според мене - прогнозируем шанс за по-сериозен спад до изборите в САЩ... макар че аз мисля: пияниците няма да напуснат ЕС - защото тогава ние няма да ги пускаме без визи на Слънчакът, а ония техните травестити с фустите може пак да поискат независимост.
          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Много си се хванал в тия банки, голямо чакане пада там, да не казвам, че и вода може да се пие.
            Това разбирам това правя.... а водата е мноотго дълбока ....но за сега е спокойно....
            Ако имаше проблем щяха да падат с по 7,8 % на ден ... а вчера се качваха а днес коба едва направи 2 инещо...и то с мъка.... ама ДБ за сега избегна опастността....а коба премина преди 3 г. ареал банк пък кърти мивки...
            След юни излизам от дах ,даже ако питаш още май ще изляза....
            Има лав през май продавай през септември купувай....

Коментар

За днес си прав, но за вчера ДБ направи хубав отчет и от 16,5 отиде на 17,50....е под там си продадох последните акции ,верно малко бяха но ...коба също се качи с 12 цента ....
              Сега чакам на 3 май добър отчет на коба и там вече ми е основното влизане....дано е добър иначе лошо... но смятам дах ще е нагоре поне с няколко процента та и лош да е ще излеза достоино с дивидент и печалба...от 7.,3 с продажба на 8,45 /една трета/ и допълване на 8 и нещо...

Коментар

От седмица на седмица не реализирате печалби. Греша ли някъде?

За днес си прав, но за вчера ДБ направи хубав отчет и от 16,5 отиде на 17,50....е под там си продадох последните акции ,верно малко бяха но ...коба също се качи с 12 цента ....
                Сега чакам на 3 май добър отчет на коба и там вече ми е основното влизане....дано е добър иначе лошо... но смятам дах ще е нагоре поне с няколко процента та и лош да е ще излеза достоино с дивидент и печалба...от 7.,3 с продажба на 8,45 /една трета/ и допълване на 8 и нещо...

Коментар

Не се притеснявай другата седмица ще се върнем пак на 18 к ,сега ще гласуват калифорния на Клинтън любимия щат ...,нема да се пропукваме,а тръмп ще го плюеме там са много латиносите ....а след референдума през юни на англичаните не знам....
                  От седмица на седмица не реализирате печалби. Греша ли някъде?

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
                    Това може да е извънредно опасно и болезнено за насилникът, ако "изненаданият" изотзад, си е заклещил бръснарско ножче в изходящото отверстие предварително.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                      След боя почва еВането
                      Хахахахахаха, бий ме-обичам тА!
                      иебан голяма ще има за всички

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                        Днес сериозно ни понабиха, тяхната кожа мишкуняшка.
                        След боя почва еВането

Коментар

Аз съм доволен. Днес 10% профит.

Коментар

• Аз не кахъря, кожата му - но - в лош момент - другата седмица: ексдивидентни дати и това може да има гнусен ефект върху.

Коментар

Не се къхари ще обърне................все някога

Коментар

• Днес сериозно ни понабиха, тяхната кожа мишкуняшка.

Коментар

Working...
                                X