IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Не те ли тревожат банките днес....при този дах от почти един процент нагоре....
    Ако утре коба не даде добри резултати ,гответе са срив под 10 К..... ,
    Не мисля, че Кобът е от чак такова значение, че да срине Даксът.
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
      Днес: съвсем очаквано - ние бием мишкунякът. За миг ме разтревожи само BASF - но както очаквах: ексдивидентна дата.

Не те ли тревожат банките днес....при този дах от почти един процент нагоре....
      Ако утре коба не даде добри резултати ,гответе са срив под 10 К..... ,

Коментар

• Първоначално изпратено от forral Разгледай мнение
        Не е добър знак, че златото и еврото доста поскъпнаха, но да се надяваме, че всичко е наред.
        След изказванията на чичко Драги обикновено еврото пада, а с него и златото и петрола.

Коментар

Днес: съвсем очаквано - ние бием мишкунякът. За миг ме разтревожи само BASF - но както очаквах: ексдивидентна дата.
          Не е добър знак, че златото и еврото доста поскъпнаха, но да се надяваме, че всичко е наред.

Коментар

• Днес: съвсем очаквано - ние бием мишкунякът. За миг ме разтревожи само BASF - но както очаквах: ексдивидентна дата.

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
              Импе,събрахме парсата от проклетите костенурки днес.(макар,че не вярваше -направиха си по 30 пункта на парче)
              Дано и твоите колици са ок.
              Не е зле, 30%. Но костенурките тепърва ще вървят нагоре. Догодина по това време може и да са на 200.

At Volkswagen AG, bad news is now good news.

Read more: http://www.nasdaq.com/article/vw-loo...#ixzz47Qn20vkq

Коментар

• Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
                шамари ще има още доста
                Още утре. Пътя е дълъг.

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзов! Разгледай мнение
                  Бе? Свърши ли спада?
                  шамари ще има още доста

Коментар

Недълбока корекция - всъщност, ако не броим петъкът, в който ни понашамариха по-осезателно, спадът бе незначителен.
                    Бе? Свърши ли спада?

Коментар

Ша се опраИм....
                      Според мен в понеделник малко надолЕ на ДАХ и после много нагорЕ.... но само ако Коба направи добър отчет във вторник ....или задоволителен...че ще потопи финансовия сектор и всичко покрай него...
                      За Даксът и аз така си мисля, ама да видим
                      Last edited by GiRo; 01.05.2016, 18:26.
                      Не е препоръка за каквото и да било.

Коментар

Недълбока корекция - всъщност, ако не броим петъкът, в който ни понашамариха по-осезателно, спадът бе незначителен.
                        Импе, ти 500 точки за 1 седмица на Даксът за нищо ги нямаш Един такъв месец на "недълбоки" корекции и сме пак на дъното от февруари За петъка, не шамари ами направо си беше побой ако питаш мен

Коментар

Ша се опраИм....
                          Според мен в понеделник малко надолЕ на ДАХ и после много нагорЕ.... но само ако Коба направи добър отчет във вторник ....или задоволителен...че ще потопи финансовия сектор и всичко покрай него...
                          taq koba koko li oshte trupove ima v garderoba...

Коментар

• Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение
                            Не знам какво им е по-доброто при положение, че са по-слаби от очакваните, но аз също съм оптимист за следващата седмица. Трябва да си призная, че не очаквах толкова дълбока корекция миналата седмица, макар че същия филм го гледахме и при 10К. Надавям се вече да е приключила, както си мисля, че иначе ...

Коментар

• Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение
                              Не знам какво им е по-доброто при положение, че са по-слаби от очакваните, но аз също съм оптимист за следващата седмица. Трябва да си призная, че не очаквах толкова дълбока корекция миналата седмица, макар че същия филм го гледахме и при 10К. Надавям се вече да е приключила, както си мисля, че иначе ...

Ша се опраИм....

Коментар

• Първоначално изпратено от Stone_Kold Разгледай мнение
                                China Manufacturing PMI is better than expected. Expect Big Rally next week!

Мнение от дакс форум

Коментар

Working...
                                X