Първоначално изпратено от Монти
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
DAX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеДнес: съвсем очаквано - ние бием мишкунякът. За миг ме разтревожи само BASF - но както очаквах: ексдивидентна дата.
Не те ли тревожат банките днес....при този дах от почти един процент нагоре....
Ако утре коба не даде добри резултати ,гответе са срив под 10 К.....,
Коментар
-
Първоначално изпратено от forral Разгледай мнениеНе е добър знак, че златото и еврото доста поскъпнаха, но да се надяваме, че всичко е наред.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеДнес: съвсем очаквано - ние бием мишкунякът. За миг ме разтревожи само BASF - но както очаквах: ексдивидентна дата..
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеИмпе,събрахме парсата от проклетите костенурки днес.(макар,че не вярваше -направиха си по 30 пункта на парче)
Дано и твоите колици са ок.
At Volkswagen AG, bad news is now good news.
Read more: http://www.nasdaq.com/article/vw-loo...#ixzz47Qn20vkq
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеНедълбока корекция - всъщност, ако не броим петъкът, в който ни понашамариха по-осезателно, спадът бе незначителен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Ша се опраИм....
Според мен в понеделник малко надолЕ на ДАХ и после много нагорЕ.... но само ако Коба направи добър отчет във вторник ....или задоволителен...че ще потопи финансовия сектор и всичко покрай него...Last edited by GiRo; 01.05.2016, 18:26.Не е препоръка за каквото и да било.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеНедълбока корекция - всъщност, ако не броим петъкът, в който ни понашамариха по-осезателно, спадът бе незначителен.Един такъв месец на "недълбоки" корекции и сме пак на дъното от февруари
За петъка, не шамари ами направо си беше побой ако питаш мен
Не е препоръка за каквото и да било.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Ша се опраИм....
Според мен в понеделник малко надолЕ на ДАХ и после много нагорЕ.... но само ако Коба направи добър отчет във вторник ....или задоволителен...че ще потопи финансовия сектор и всичко покрай него...
Коментар
-
Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнениеНе знам какво им е по-доброто при положение, че са по-слаби от очакваните, но аз също съм оптимист за следващата седмица. Трябва да си призная, че не очаквах толкова дълбока корекция миналата седмица, макар че същия филм го гледахме и при 10К. Надавям се вече да е приключила, както си мисля, че иначе ...Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнениеНе знам какво им е по-доброто при положение, че са по-слаби от очакваните, но аз също съм оптимист за следващата седмица. Трябва да си призная, че не очаквах толкова дълбока корекция миналата седмица, макар че същия филм го гледахме и при 10К. Надавям се вече да е приключила, както си мисля, че иначе ...
Ша се опраИм....
Според мен в понеделник малко надолЕ на ДАХ и после много нагорЕ.... но само ако Коба направи добър отчет във вторник ....или задоволителен...че ще потопи финансовия сектор и всичко покрай него...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Stone_Kold Разгледай мнениеChina Manufacturing PMI is better than expected. Expect Big Rally next week!
Мнение от дакс форумНе е препоръка за каквото и да било.
Коментар
Коментар