IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Към края на сесията как хубавко и мазно си катери нагорце бавничко без флуктуаций нагоре надоле да можеше сичките движения да са такива бавно и полика само в 1 посокаида пратат меил с целта е датата на която ще се достигне и да тварим колко можем
    Вся Власть Советам

Коментар

• Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение
      А вече е възможно викаш. Ще се научиш ти да възприемаш, ама практика трябва и малко да заболи, че иначе човек не се учи
      Възможно е, но е малко вероятно в близка перспектива... преди големият "жмуц" за който говориш. Защото и аз съм съгласен, че такъв ще има, но за моментът пазарите ного устойчиво посрещат лошите новини.
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Даймлера, държи, както и целият автомобилен сектор днес. Той няма и накъде да пада много. Аз съм къс на индекса, очаквам още някой друг процент надоле преди да затворя и да стана дълъг. Успех!
        Така е, ако гледаш разумно и четеш отчети. Но една пазарна паника ще повлече надолу всичко - тогава може: Daimler и на под 50 кинта... разбира се няма как да задържи там, но ще е сгоден момент човекът да си купи... ама тогава не само това ще е сгодно да се купи. Аз искам вече - крайно могъщи компании в сферата на потребителските стоки, но ги чакам на сгодни и тънки нива. Автомобилни - бих си купил още малко Ford... но ниски евентуални нива биха ме "принудили" да допълня Даймлерченца и Беемвенца, просто защото няма да ми се пропуска далаверата.

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
          Ти като за стратегия на вечно твои и ултрадългострочно стискани и съмнително дивидентни активи доста често следиш нивата.. Що т'ка?
          Заради клиентите ми, драги Богов. Уведомявам ги ежедневно за движенията на пазарите...а и моите инвестиции навън не са само в дивидентни акции, но и във фондове. Пък и - дявол знае - може да се пробвам някой път със спекулантство? Хората се променят, ситуацията - тоже.

Коментар

• Първоначално изпратено от volaswap Разгледай мнение
            Къси на Даймлер. Обивяваш ми воина

Само мир да е ,ще ги затворя утре....

Коментар

Не е препоръка за каквото и да било.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

А дано ...
                Имам къси на Даймлер от 58 ,но нещо много тегаво....
                Успех и на теб....
                Даймлера, държи, както и целият автомобилен сектор днес. Той няма и накъде да пада много. Аз съм къс на индекса, очаквам още някой друг процент надоле преди да затворя и да стана дълъг. Успех!

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                  Ще видим: възможно е.
                  Ти като за стратегия на вечно твои и ултрадългострочно стискани и съмнително дивидентни активи доста често следиш нивата.. Що т'ка?
                  The strongest stand last.

Коментар

А дано ...
                    Успех и на теб....

Коментар

Така е. Ти имаш повод за радост. Банките държат при падащ пазар. А последният няма да пада вечно, а и ще качи доста над 10100 преди да се срути. Така, че гледай си Коба и на повече от 9 и си свиркай

А дано ...
                      Успех и на теб....

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                        А вече е възможно викаш. Ще се научиш ти да възприемаш, ама практика трябва и малко да заболи, че иначе човек не се учи

Коментар

Защо ? банките се държат добре ,вече виждам коба при ДАХ около 10100 на 9 евро...
                          Така е. Ти имаш повод за радост. Банките държат при падащ пазар. А последният няма да пада вечно, а и ще качи доста над 10100 преди да се срути. Така, че гледай си Коба и на повече от 9 и си свиркай

Коментар

Май настороението не е много весело вече. Следобяд се беше превъзбудил леко Краткросрочно трендът е надоле и няма да се спре на 9750, колкото и да ти се иска. Няма обаче и да е големия жмуц, казах ти отлага се за известно време, след тази корекция първо ще има голям ръст и тогаз ...

Коментар

Май настороението не е много весело вече. Следобяд се беше превъзбудил леко Краткросрочно трендът е надоле и няма да се спре на 9750, колкото и да ти се иска. Няма обаче и да е големия жмуц, казах ти отлага се за известно време, след тази корекция първо ще има голям ръст и тогаз ...

Защо ? банките се държат добре ,вече виждам коба при ДАХ около 10100 на 9 евро...

Коментар

Long Bayer @ 89
                                Очаквам картелни проблеми тука

Коментар

Working...
                                X