If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Прекалено сигурни изглеждат, дано да няма изненада изотзад.
Щатските анализатори дават 40% вероятност за Брекзит - за мен нагласите са 50:50, но Камерън и сие могат да направят малка шашмичка при нужда и това накланя везните към оставане на пропадняците в.
чичо Митко,
ти си ГИГАНТ на мисълта! прекланям се пред нея
утре е денят Х, в други ден или гмур или подскок.
и да има подскок, няма да е голям, но поне пазарите поне ще се върнат към нормалният си ритъм.
Вече е решено какво ще е движението и позициите са заети....само дето ние не го знаем. Моето предположение е за спад, доста къси изгърмяха от началото на седмицата...
Мен ме притеснява друго....
Маркетите отиграват оставане в ес ..
първата мисъл че са сигурни в оставането ..
но втората, която ми дойде е ами ако се стремят да не уплашат и тези който ще гласуват ЗА....и да набират от нерешилите ....
В момента изследванията са на кантар....
Ако има нещо ново го пусни...
Нашата преса пуска че футболистите искали да останат ,че певците искали ...
Да ама Джордж не е певеч и футболист и не го интересува печалбата на елтън джон той живее в ферма и прави стикери който от Брюксер му нареждат какво да пише ,по три пъти в годинатах ..500 милиона стерлинги на седмица плащат на брюкселските зелки всички забранителни режими на чиновниците....
Прекалено сигурни изглеждат, дано да няма изненада изотзад.
Щатските анализатори дават 40% вероятност за Брекзит - за мен нагласите са 50:50, но Камерън и сие могат да направят малка шашмичка при нужда и това накланя везните към оставане на пропадняците в.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
но втората, която ми дойде е ами ако се стремят да не уплашат и тези който ще гласуват ЗА....и да набират от нерешилите ....
Да ама Джордж не е певеч и футболист и не го интересува печалбата на елтън джон той живее в ферма и прави стикери който от Брюксер му нареждат какво да пише ,по три пъти в годинатах ..500 милиона стерлинги на седмица плащат на брюкселските зелки всички забранителни режими на чиновниците....
Монти, не мога да вярвам на изследвания. Погледни представителните извадки от мненията на колко души са сглобени при всяко едно "изследване". Смехотворно е!
нета прелива в момента от предреферендумни призиви. нямам време да пускам.
за бг пресата като за м'ртвите... ще замълча.
утре е денят Х, в други ден или гмур или подскок.
и да има подскок, няма да е голям, но поне пазарите поне ще се върнат към нормалният си ритъм.
ще разберем много скоро
не мисля да се обзалагам, достатъчно много съм заложил вече.
Готов съм да заложа каквото и да е, че не са толкова прости, че да излязат от Съюза ..
100% сигурен! Трябва да са абсолютни идиоти, а те не са чак толкова тежък случай ...
ще разберем много скоро
не мисля да се обзалагам, достатъчно много съм заложил вече.
Готов съм да заложа каквото и да е, че не са толкова прости, че да излязат от Съюза ..
100% сигурен! Трябва да са абсолютни идиоти, а те не са чак толкова тежък случай ...
Коментар