IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
    мисля си, че радост много няма да видим до самият референдум... но кой съм аз че да давам мнение само размишлявам. но продължавам с убеждението си, че тоя педе...стки брексит си е чиста конспирация и преекспонира потенциалните финансови проблеми, ако напуснат. по-скоро се цели шах и паника за политическо дестабилизиране, следствие от което е паника на пазарите.
    както и да е... дълга тема и не за тук.
    иначе евроакциите имат добър потенциал растеж. особено ABC акциите.
    пък и една солидна китайска вълна купувачи се е засилила в германия... поживем-увидим!
    Здравей,
    Споделям мнението ти ,че ЕС има огромен проблем даже и да не мине референдума...
    националистите все някъде ще победят и ще повлечат останалите...
    Иначе ме интересува краткосрочното движениее тези дни...
    Търся нови социологически прочвания от тези дни но намирам само цитати на едно от вчера с преимущество на оставането...
    Имаш ли повече информация ,ако залагам за оставане поне да влизам на по ниски нива а не да имам втори удар да купувам и на върха за седмицата...

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
      Днес Дах май ще е нагоре...
      Големи надежди за оставане в ЕС заради убииството на депутат привърженик на оставането...
      Да видим проучванията през почивните дни ....
      Смятам че спада ще има поне една вълна надолЕ.... до 23 ...
      мисля си, че радост много няма да видим до самият референдум... но кой съм аз че да давам мнение само размишлявам. но продължавам с убеждението си, че тоя педе...стки брексит си е чиста конспирация и преекспонира потенциалните финансови проблеми, ако напуснат. по-скоро се цели шах и паника за политическо дестабилизиране, следствие от което е паника на пазарите.
      както и да е... дълга тема и не за тук.
      иначе евроакциите имат добър потенциал растеж. особено ABC акциите.
      пък и една солидна китайска вълна купувачи се е засилила в германия... поживем-увидим!

Коментар

Големи надежди за оставане в ЕС заради убииството на депутат привърженик на оставането...
        Дано не си останем само със смятането

Коментар

Коментар

• фери, тоя 5 мин го издържах, само големи тъпотии, като тръгна да развива темата за данъците... и го спрях моментално. Тея яко ги облъчват...
            Last edited by pepe1234; 17.06.2016, 09:57.

Коментар

според мен този брексит е преекспониран.
              основният страх идва от потенциалната възможност да има достатъчно подобни последователи след това, което е ще е началото на краят на ЕО.
              съсипването на ЕО и на европазарите е основната цел на задокеанските евреи.

моите опасения са по-скоро, АКО брексит не се случи, оправдано ли ще е едно бързо солидно възстановяванен на финансовите пазари до нивата преди срива или АКО има такова възстановяване то ще трае години!???
              Желязко: пръво - "ужасно негативни сесии" трудно ще има - защото - колко да смъкнат Даксът? За да е ужасно, хем три сесии - например - трябва да падне под 9000, дори към 8768 (например). Нали се сещаш, че който продава на такива нива - ако пияниците не напуснат ЕС и пазарите възстановят, ще се почувства като пълен идиот, изненадан най-неочаквано изотзад от разгонено магаре, докато анусоотделя кротко посред полето? Референдумът още е с неясен изход - затова може да има спадове още дотогава, ама чак ужасни... не го виждам някак, разбира се - възможно е - всичко е възможно.

Питаш дали ще има бръзо, че и СОЛИДНО възстановяване до нивата преди сривът, или ще трае години то? Кой срив - от тия няколко дни ли - или някой друг? Според теб Вермахтът ще възстановява с години 600 пункта? Не се бъзикаш, нали?
              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
                Днес много тихо Импето се отказа и той да брани Дакса скука голяма а като гледам Дакс е безпилотно падане
                Небезпилотно - а аз си имам работа - не мога само да вися туканка.
                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Днес много тихо Импето се отказа и той да брани Дакса скука голяма а като гледам Дакс е безпилотно падане

Коментар

• Brexit - statistics data for Pro-Brexit oriented

Коментар

• Е ок де ти си профи, аз още прохождам и пазарите са ми едно малко хоби, щото няма време за повече. Така че не съм мерило в никой случай

Коментар

• Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
                        Фери много логични въпроси си задаваш. Напоследък тенденцията е все по-голяма волатилност, все по-големи обеми, все по-кратки срокове, та като нищо може за няколко дена да възсатнови. Но мен точно тази огромна волатилност ме плаши...
                        a pak men me radwa, rai za opcii s kas padeg

Коментар

• Фери много логични въпроси си задаваш. Напоследък тенденцията е все по-голяма волатилност, все по-големи обеми, все по-кратки срокове, та като нищо може за няколко дена да възсатнови. Но мен точно тази огромна волатилност ме плаши...

Коментар

• дали пук другата седмица няма да има 2-3 ужасно негативни сесии точно преди референдума!?

Коментар

това е ясно...
                              пиша за влизане през другата седмица ,понеделник да кажем...
                              Късо или дълго....
                              Поздрави!
                              според мен този брексит е преекспониран.
                              основният страх идва от потенциалната възможност да има достатъчно подобни последователи след това, което е ще е началото на краят на ЕО.
                              съсипването на ЕО и на европазарите е основната цел на задокеанските евреи.

моите опасения са по-скоро, АКО брексит не се случи, оправдано ли ще е едно бързо солидно възстановяванен на финансовите пазари до нивата преди срива или АКО има такова възстановяване то ще трае години!???

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
                                По късите съм в момента, такава е посоката.
                                Референдума ще покаже, че британците остават в ЕС.
                                Не съм сигурен обаче, че това ще е краят на спада.
                                Бих се въздържал от покупки на акции в близко бъдеще.
                                Ако остават....
                                ще се обърне сантимента за неопределено време....поне месец...

Коментар

Working...
                                X