Я, бамчицата ми не е пострадала ного - здравият разум е надделял: само 7% назад. За нея най се тревожех.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
DAX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеИмпе никой няма да иде никъде ти хванали нещо от това движение днес?
И иначе не знам дали щях да го - не очаквах да подскокнат толкова солидно нагоре след позорното отваряне. А и не съм сигурен дали воатилството няма да продължи и да има и други - дори още по-сгодни моменти - аз - знаеш: инвестирам дългосрочно в могъщество.
Нямам талант за спекулант и не го отричам. Аз: инвеститор.
И друго - тая година в Щатите искам да си купувам, а там по-скоро изборите ще чакам. Но честито на които от вас направили бръзи парички сутринта.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеТрябвало е да си купиш - 122 кинта при дивидент 7.3 и надали под 7 догодина - демек: дългосрочната.
Но дявол знай как нещата ще тръгнат - може и 120 да стане в някой миг.
BMW и Daimler - зависи кога си ги взел и на колко. Защото напускането на тия пияници - знаеш ли как ще се отрази на тия две могъщи компании? - Никак или почти никак.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеСега ще започнат да обясняват как в световен мащаб нищо особено няма да се случи и до две седмици ще запълнят гапа . Показателно е , че златото не можа да задължи дневния връх.
Избиха дългите , да се готвят късите
Коментар
-
Първоначално изпратено от vlado64 Разгледай мнениеАлианц сутринта беше добра цена и дръпна доста , но аз отново се набутах на мерцедеси и беемвета .
Но дявол знай как нещата ще тръгнат - може и 120 да стане в някой миг.
BMW и Daimler - зависи кога си ги взел и на колко. Защото напускането на тия пияници - знаеш ли как ще се отрази на тия две могъщи компании? - Никак или почти никак.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнениетъй ми глей и колегата Ники кво ви каа купувайте са е момента !!!Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеДаксът горе-долу се държи, но мръсните френски свини се продънват по най-гнусен начин.
А на тия социолози и анализатори и букмейкъри, дето ни подведоха: техните кожи, псориазис "слонска кожа" да хванат дано и проказа да им разкапе туловищата !!!! На тях ме е яд ного повече отколкото на ляводвижещите се британски обратняци.
Проклетидаса, проклетидаса, проклетидаса.. Да са живи и здрави, утре пак отначало.
The strongest stand last.
Коментар
-
Даксът горе-долу се държи, но мръсните френски свини се продънват по най-гнусен начин.
А на тия социолози и анализатори и букмейкъри, дето ни подведоха: техните кожи, псориазис "слонска кожа" да хванат дано и проказа да им разкапе туловищата !!!! На тях ме е яд ного повече отколкото на ляводвижещите се британски обратняци.
Проклетидаса, проклетидаса, проклетидаса.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнениеаре па вие ве стига сте ревали нема падне света на седмична графика на фашагата нищо му нема я ква дупка е сътворил а дупките се запълват тва съм го казвал не веднъжСега е момента да купувате ей
Избиха дългите , да се готвят къситеЗа спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от vlado64 Разгледай мнениеАлианц сутринта беше добра цена и дръпна доста , но аз отново се набутах на мерцедеси и беемвета .
При мен играта беше в Коба и да затворя късите и почнах да гледам аукциона на ХИМ и пропуснах да си купя ареал на 26 и нещо... ама здраве да е...средната мие на 30 и малко ..
Сутринта станах с 4-5 К в евро на загуба а сега съм поне с хилядарка на плюс...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеголяма грешка ,че не усредних Ареалбанк ,вече е почти 30 ...
трябва да се има предвид че банките са отиграли излизането на почти вчерашните нива и смятам че американците повече от процент и половина няма да завършат..
така че под 5 ще е вече към 4 ми се струва...
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеаз заредих само сантандер но не бързам да продавами ще почне една договорка ....
Коментар
Коментар