IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
    Не ви ли се струва, че Брекзитът бе донякъде отигран в цялото движение за последните месеци? Вижте де бяха европейските индекси декември дори и къде бяха вчера. Разбира се - повлияха им и други работи.

Аз се поядосвах и ги наругах.
    После казах: майната им на обратняците.
    Напих се с биричка, напуших се с една хубава пура.
    После си полегнах за следобедна дрямка и се наспах като пор.

Ще ми се да си купя разни работи на сгода в Америка - знаете - ама май няма да стане сега. Даже на Франкфуртската щатските акции, дето ги дебна, се търгуваха на плюс.
    те тва е инвеститор
    Вся Власть Советам

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
      Като гледам Америка май ,ще приключат на плюс но да видим
      Като гледам ситуацията , смятам че идват слеедващите слаломи....
      Какво може да направи ЕЦБ и полит.ръководството на ЕС за да спаси маркета....
      Ако не го направи тази неделя в понеделник ще е късно....

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
        Не ви ли се струва, че Брекзитът бе донякъде отигран в цялото движение за последните месеци? Вижте де бяха европейските индекси декември дори и къде бяха вчера. Разбира се - повлияха им и други работи.

Ще ми се да си купя разни работи на сгода в Америка - знаете - ама май няма да стане сега. Даже на Франкфуртската щатските акции, дето ги дебна, се търгуваха на плюс.
        много ме кефиш! направо ми идва да те цуна

Коментар

• Лондон иска независимост
          http://www.bbc.com/news/uk-politics-...endum-36620401

Коментар

• Импе, много хора караме на интуиция, но това твоето наистина е прекалено

Коментар

• Не ви ли се струва, че Брекзитът бе донякъде отигран в цялото движение за последните месеци? Вижте де бяха европейските индекси декември дори и къде бяха вчера. Разбира се - повлияха им и други работи.

Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Ха-ха, всичко е възможно...

Коментар

• Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнение
                  Какъв Брекзит, какви пет лева.

Хенкел ми е +0.5%

Коментар

• Какъв Брекзит, какви пет лева.

Хенкел ми е +0.5%

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                      Ако не сте стегнат в кръста ще трябва да стягат халката
                      Гледам и суровините при металите не паднаха кой знае колко ,
                      Театър има тука да не видим сега силна ръка от страна на европа и да видим как след новите избори се чудят какво да правят Джентълмените

Коментар

Аз да си кажа точно така не го очаквах но така стана по лесният начин запълниха се доста гапове сега на горе по бавно нищо чудно и Испанците се стегнат и след изборите да сформират правителство
                        Ако не сте стегнат в кръста ще трябва да стягат халката
                        За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                          Отново и отново - гледайте златото ... мъчи се да задържи над 1300 а при тия новини трябваше да е на 1400 ... и не съм го казал аз..
                          Отделно някои май очакваха крах и на борсата отвъд океана ама май не се случва ...
                          Внимателно с късите
                          Аз да си кажа точно така не го очаквах но така стана по лесният начин запълниха се доста гапове сега на горе по бавно нищо чудно и Испанците се стегнат и след изборите да сформират правителство

Коментар

Дори до края на другата седмица гапа ,ще е затворен
                            Отново и отново - гледайте златото ... мъчи се да задържи над 1300 а при тия новини трябваше да е на 1400 ... и не съм го казал аз..
                            Отделно някои май очакваха крах и на борсата отвъд океана ама май не се случва ...
                            Внимателно с късите
                            За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• добре де, напуснаха ЕУ... и к'во!???
                              катастрофа, катарзис, катаклизъм или клизъм!??
                              днес е един прекрасен слънчев ден, утре също ще е такъв.

от понеделник ще започне отрезвяването и паникьосаните ще почнат да се завръщат.
                              живота е прексен и става все по-хубав с всеки изминал ден.

Коментар

• Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнение
                                Със здраве да си е държиш
                                Как беше "Кой разбира, тук се спира"
                                Не мога да разбера къв ти е проблема.Ако четеш по подробно и внимателно ще разбереш ,че Вола си е супер.Обявава си позициите. А всеки си има глава на раменете и си преценя как да си инвестира парите и кого да слуша. Тебе няма как да те видим кво прайш и колко си добър. Така че или показвай действия или не се заяждай с тез които имат смелостта да го правят.

Коментар

Working...
                                X