IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
    дано и двамата сте прави.
    отпреди малко, започна и мен да ме понаболява
    https://www.boerse-stuttgart.de/de/b...TION=158582440

Коментар

дано и двамата сте прави.
      Аз си давам кураж след като влезнах в ДБ на дъно...
      не е нормално това което става и никой да не прави опит да спре спада на маркета ...
      Верно требва да затворят Брюксел и да стане Европа на отечествата....както е искал Де Гол...

Коментар

• дано и двамата сте прави.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
          Не вярвам паниката да продължи повече от утре ,тези дни ще се съберат и ще измислят някаква простотия и за една седмица да оптимизират маркета...
          Паника няма по скоро стрес-тест при банките и той е контролиран...

Коментар

пак ли ще се гмурнем!?
            голдманите започнаха да развяват червения флаг веднага. почват да внасят паника и страх с новите си бързи прогнози, след като месеци по-рано чертаеха златно бъдеще за европа
            Не вярвам паниката да продължи повече от утре ,тези дни ще се съберат и ще измислят някаква простотия и за една седмица да оптимизират маркета...

Коментар

• пак ли ще се гмурнем!?
              голдманите започнаха да развяват червения флаг веднага. почват да внасят паника и страх с новите си бързи прогнози, след като месеци по-рано чертаеха златно бъдеще за европа

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
                Теб да не ти стана скучно на БФБ
                Какво беше това БФБ?
                The strongest stand last.

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                  Биете ли мечките?
                  Теб да не ти стана скучно на БФБ

Коментар

• Май ще се гмурна днес в дълбокото.

Коментар

• Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнение
                      Аз вкарах малко в Газпрома, ама ще видим - за сега на плюс.
                      Аз в Ендеса

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                        Всички банки и фананси са надолЕ..
                        Готвят някаква стратегия ама докато я направят ше иде коня у реката...
                        Единственото което е в плюс ,че спада е много бавен....но за сметка така е от 1 час... а колко ще продължи....
                        Аз вкарах малко в Газпрома, ама ще видим - за сега на плюс.

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                          Натиснаха яко Credit Suisse ... пада повече от DB . Каква ли е причината ?
                          Всички банки и фананси са надолЕ..
                          Готвят някаква стратегия ама докато я направят ше иде коня у реката...
                          Единственото което е в плюс ,че спада е много бавен....но за сметка така е от 1 час... а колко ще продължи....

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                            Биете ли мечките?
                            Къде бием къде те ни бият

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                              Натиснаха яко Credit Suisse ... пада повече от DB . Каква ли е причината ?
                              Всички банки са натиснати,съвсем скоро ще сме в окото на бурята

Коментар

• Биете ли мечките?

Коментар

Working...
                                X