IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
    Ти: като мене. Когато човекът ненаясно е какво движение ще има, най-добре е да стои в сигурни активи. Аз - какво? - Активи на БФБ в могъщи дивидентаджийски компании - тук всичко е ок. Златце, сребърце и платинчичка - тоже е ок. Известно количество сухо в платформата - също тоже ок. Акции навън - неного - падат, да - но са в най-могъщи компании, дето неминуемо ще възстановят. Щеше да е супер, ако бях избягал в четвъртък, но ляводвижещите се мерзавци ме изненадаха изотзад. Парички в чужди рачички - ми вече съм над 90% в консервативни фондове - част от тях бръзо и лесно мога да прехвърля към агресивни щом реша, че мигът е ударил. Тук - тоже ок.
    Пазарите от една страна неспаднали много заради. Но от друга страна така и така бяха на сравнително ниски нива спрямо щатските или спрямо собствените си нива отпреди година.

Затова пасувам - разбира се - ако паднат повечко, веднага щом подусетя твърдо дъно, ще си купя разни работи.... дори и за да ги продам при възстановяване, за да мога - когато Доналдът опозори клинтъновица - да си ги инвестирам - според първоначалните ми планове - в Америка.

Allianz под 118, Daimler под 50, BMW под 60 кинта ще са твърде изкусителни и трудно ще им устоя. Дивидентаджийска доходност 5% и нагоре - и то след данъкът, че то това и в България ного трудно намира се веч.
    Изненадали го. По два пъти на ден ти разправяхме, да излизаш..
    The strongest stand last.

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
      Аз лично нищо няма да купувам докато няма поне лекинка яснота.
      Едно е, ако има 2 референдум и тъпуните се осъзнаят.
      Друго е, ако има референдуми в Австрия, Холандия, Франция, Финландия и т.н. и гръмне още някоя държава.
      Днес чета в един сайт, че лидерите на ФР и ГЕР ще предлагат още по-сериозна интеграция в рамките на ЕС или едва ли не супердържава което се лансира основно от руски медии и според мен е ташак, но ...
      Има прекалено много събития с много висока честота, които могат да направят чудеса с борсите и затуй съм пас и само дебна с 50% кешовица.
      Малко ми кахе кръвчица като гледам как другите 50% се топят, ама туй то ...
      Ти: като мене. Когато човекът ненаясно е какво движение ще има, най-добре е да стои в сигурни активи. Аз - какво? - Активи на БФБ в могъщи дивидентаджийски компании - тук всичко е ок. Златце, сребърце и платинчичка - тоже е ок. Известно количество сухо в платформата - също тоже ок. Акции навън - неного - падат, да - но са в най-могъщи компании, дето неминуемо ще възстановят. Щеше да е супер, ако бях избягал в четвъртък, но ляводвижещите се мерзавци ме изненадаха изотзад. Парички в чужди рачички - ми вече съм над 90% в консервативни фондове - част от тях бръзо и лесно мога да прехвърля към агресивни щом реша, че мигът е ударил. Тук - тоже ок.
      Пазарите от една страна неспаднали много заради. Но от друга страна така и така бяха на сравнително ниски нива спрямо щатските или спрямо собствените си нива отпреди година.

Затова пасувам - разбира се - ако паднат повечко, веднага щом подусетя твърдо дъно, ще си купя разни работи.... дори и за да ги продам при възстановяване, за да мога - когато Доналдът опозори клинтъновица - да си ги инвестирам - според първоначалните ми планове - в Америка.

Allianz под 118, Daimler под 50, BMW под 60 кинта ще са твърде изкусителни и трудно ще им устоя. Дивидентаджийска доходност 5% и нагоре - и то след данъкът, че то това и в България ного трудно намира се веч.
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
        Ако лансират супердържава до края на годината, никой няма да остане в ЕС...
        Туй си е хибридна новина отвсякъде, но знае ли човек какво ще им дойде на акъла?
        По-скоро ще има реализация на една друга идея - ядро от 10-на държави + някакви подобни на спътници, от които ще сме и ние.

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
          Аз лично нищо няма да купувам докато няма поне лекинка яснота.
          Друго е, ако има референдуми в Австрия, Холандия, Франция, Финландия и т.н. и гръмне още някоя държава.
          Днес чета в един сайт, че лидерите на ФР и ГЕР ще предлагат още по-сериозна интеграция в рамките на ЕС или едва ли не супердържава което се лансира основно от руски медии и според мен е ташак, но ...
          Има прекалено много събития с много висока честота, които могат да направят чудеса с борсите и затуй съм пас и само дебна с 50% кешовица.
          Ако лансират супердържава до края на годината, никой няма да остане в ЕС...

Коментар

• nice.

Коментар

• Аз лично нищо няма да купувам докато няма поне лекинка яснота.
              Last edited by andy2000; 27.06.2016, 14:38.

Коментар

• Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнение
                Браво на Дойче Банк и днес ще се отчете с двуцифрен спад,според очакванията
                до 1-1.5 дни курс става едноцифрен

Коментар

• Браво на Дойче Банк и днес ще се отчете с двуцифрен спад,според очакванията

Коментар

Бе то и аз го искам на 98.48, ама ного трудно ще стане това.
                    абе знае ли човек....в такива несигурни пазари всичко може да се случи.....
                    "В очите на завистта всеки успех е престъпление.."

Коментар

Имай търпение и под 90 ще стане

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
                        На 102 е по-изгодно.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
                          да дааа... четем
                          колко му е да спретнат един фалит на Барклис, а?
                          Ного малко вероятно е някой да поеме такъв мегариск.

Коментар

да дааа... четем
                            Тогава ще стане страшно...
                            мисля че временно дъно ще е нивото на ДАХ е 9200-9250...

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                              Търговията с акции на двете британски банки Barclays и RBS бе прекратена временно в понеделник сутринта на фона на сериозните сривове на цените им на фондовата борса London Stock Exchange, предава Ройтерс.

Акциите на Barclays поеха в първите минути на сесията надолу с 10,3 на сто, а тези на RBS – с 15 на сто, което активира автоматичното прекратяване на търговията при спад от над 8 на сто.
                              да дааа... четем

Коментар

затова попитах
                                9200 - 8900 ще го тества скоро
                                Търговията с акции на двете британски банки Barclays и RBS бе прекратена временно в понеделник сутринта на фона на сериозните сривове на цените им на фондовата борса London Stock Exchange, предава Ройтерс.

Акциите на Barclays поеха в първите минути на сесията надолу с 10,3 на сто, а тези на RBS – с 15 на сто, което активира автоматичното прекратяване на търговията при спад от над 8 на сто.

Коментар

Working...
                                X