Първоначално изпратено от Императорът
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
DAX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеАз лично нищо няма да купувам докато няма поне лекинка яснота.
Едно е, ако има 2 референдум и тъпуните се осъзнаят.
Друго е, ако има референдуми в Австрия, Холандия, Франция, Финландия и т.н. и гръмне още някоя държава.
Днес чета в един сайт, че лидерите на ФР и ГЕР ще предлагат още по-сериозна интеграция в рамките на ЕС или едва ли не супердържава което се лансира основно от руски медии и според мен е ташак, но ...
Има прекалено много събития с много висока честота, които могат да направят чудеса с борсите и затуй съм пас и само дебна с 50% кешовица.
Малко ми кахе кръвчица като гледам как другите 50% се топят, ама туй то ...
Пазарите от една страна неспаднали много заради. Но от друга страна така и така бяха на сравнително ниски нива спрямо щатските или спрямо собствените си нива отпреди година.
Затова пасувам - разбира се - ако паднат повечко, веднага щом подусетя твърдо дъно, ще си купя разни работи.... дори и за да ги продам при възстановяване, за да мога - когато Доналдът опозори клинтъновица - да си ги инвестирам - според първоначалните ми планове - в Америка.
Allianz под 118, Daimler под 50, BMW под 60 кинта ще са твърде изкусителни и трудно ще им устоя. Дивидентаджийска доходност 5% и нагоре - и то след данъкът, че то това и в България ного трудно намира се веч.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеАко лансират супердържава до края на годината, никой няма да остане в ЕС...
По-скоро ще има реализация на една друга идея - ядро от 10-на държави + някакви подобни на спътници, от които ще сме и ние.
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеАз лично нищо няма да купувам докато няма поне лекинка яснота.
Друго е, ако има референдуми в Австрия, Холандия, Франция, Финландия и т.н. и гръмне още някоя държава.
Днес чета в един сайт, че лидерите на ФР и ГЕР ще предлагат още по-сериозна интеграция в рамките на ЕС или едва ли не супердържава което се лансира основно от руски медии и според мен е ташак, но ...
Има прекалено много събития с много висока честота, които могат да направят чудеса с борсите и затуй съм пас и само дебна с 50% кешовица.
Малко ми кахе кръвчица като гледам как другите 50% се топят, ама туй то ...
Коментар
-
Аз лично нищо няма да купувам докато няма поне лекинка яснота.
Малко ми кахе кръвчица като гледам как другите 50% се топят, ама туй то ...Last edited by andy2000; 27.06.2016, 14:38.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнениеБраво на Дойче Банк и днес ще се отчете с двуцифрен спад,според очакванията
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеБе то и аз го искам на 98.48, ама ного трудно ще стане това."В очите на завистта всеки успех е престъпление.."
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеБе то и аз го искам на 98.48, ама ного трудно ще стане това.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеНа 102 е по-изгодно.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнениеда дааа... четем
колко му е да спретнат един фалит на Барклис, а?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнениеда дааа... четем
колко му е да спретнат един фалит на Барклис, а?
мисля че временно дъно ще е нивото на ДАХ е 9200-9250...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеТърговията с акции на двете британски банки Barclays и RBS бе прекратена временно в понеделник сутринта на фона на сериозните сривове на цените им на фондовата борса London Stock Exchange, предава Ройтерс.
Акциите на Barclays поеха в първите минути на сесията надолу с 10,3 на сто, а тези на RBS – с 15 на сто, което активира автоматичното прекратяване на търговията при спад от над 8 на сто.
колко му е да спретнат един фалит на Барклис, а?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнениезатова попитах
9200 - 8900 ще го тества скоро
Акциите на Barclays поеха в първите минути на сесията надолу с 10,3 на сто, а тези на RBS – с 15 на сто, което активира автоматичното прекратяване на търговията при спад от над 8 на сто.
Коментар
Коментар