If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Дойче бамк е твърде ного важна, за да я оставят да думне. Никой няма да смее да поеме такъв риск, камо ли европейските институции, които здраво печатат кинти и помпат какво ли не. Ще и дарят "на заем" 1-2 ГБ и ще потулят проблемът.
Апропо - моята бамчица при брекзитовият спад отстъпи доста по-скромно от доста други - хубаво е, че оперира най-вече в Азия.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Понеже си готин
Тази седмица сме на "качествен" доказателства, че моделите на управление стойност, анализ на риска, както и отговор на потенциални кризи. Фактът, че те не са преминали ни прави разделения Сантандер и Deutsche не могат да дават дивидент тази година . Гигантът Wall Street Morgan Stanley не е преминал изпитването, въпреки че в техния случай регулаторът е дал допълнително период до четвъртото тримесечие да определи своите недостатъци.
Благодаря ти междувременно и аз го намерих.
Междувременно в сряда моята бамка поредният дивидент ще ни снесе.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Кои други на стрес-тестове подложени били са? Пише ли го някъде туй?
Понеже си готин
Тази седмица сме на "качествен" доказателства, че моделите на управление стойност, анализ на риска, както и отговор на потенциални кризи. Фактът, че те не са преминали ни прави разделения Сантандер и Deutsche не могат да дават дивидент тази година . Гигантът Wall Street Morgan Stanley не е преминал изпитването, въпреки че в техния случай регулаторът е дал допълнително период до четвъртото тримесечие да определи своите недостатъци.
дивиденат тук е мижав. не е опция за заробване с акции на сантандер в сегашният момент. бях тръгнал да я пазарувам здраво тази банка, добре че някакво вътрешно усещане ме спря да подтвърдя покупката и да оставя повече време за новини и размисъл
Аз също не чакам дивидент примера бе че таз банка има потенциал поне за мен и не обръща внимание на УСА иначе за дивидент ме кефи Ендеса утре го чакам
Все пак Санатандер мисля че от почти 50 години раздава дивидент
Сантандера и той на доле уж не можел да изплати дивидента според стрес тестовете в УСА те па на пук го дигнаха в Европа
дивиденат тук е мижав. не е опция за заробване с акции на сантандер в сегашният момент. бях тръгнал да я пазарувам здраво тази банка, добре че някакво вътрешно усещане ме спря да подтвърдя покупката и да оставя повече време за новини и размисъл
Сред големите губещи днес се нареди Deutsche Bank. Звеното на банката в САЩ не успя да премине стрестестовете на Федералния резерв и това доведе до срив на цената на акциите й до най-високото си ниво за последните 30 години. Акциите на Deutsche Bank затвориха сесията с цена от 12,325 евро за брой, или спад от 2,65 на сто.
тук ,колегата Протокол изказа мнение за завера от Щатите и превземане на пазар ,може и да е прав....
а може и спокойно да я ликвидират тази банка по примера на ЛБ.
ДБ е 100 частна банка, така че с тези доказани пазарни манипулации бунда не им е длъен с нищо.
по-голямата част от бизнеса на ДБ може да се поеме от коба съвсем спокойно. още повее, че коба анонсираха приключването на многомилионен и 5-6 годищен проект по преструктуриране на ИТ - то си. Нещо което ДБ едва тепърва възнамерява да прави, ако въобще и останат сили и средства.
цени на хартията под 10 са напълно реялн с оглед последните новини около банката.
срока за НЕраздаване на дивидент може да се удължи и след 2017(не че е кой знае какво все пак).
Сред големите губещи днес се нареди Deutsche Bank. Звеното на банката в САЩ не успя да премине стрестестовете на Федералния резерв и това доведе до срив на цената на акциите й до най-високото си ниво за последните 30 години. Акциите на Deutsche Bank затвориха сесията с цена от 12,325 евро за брой, или спад от 2,65 на сто.
тук ,колегата Протокол изказа мнение за завера от Щатите и превземане на пазар ,може и да е прав....
Сантандера и той на доле уж не можел да изплати дивидента според стрес тестовете в УСА те па на пук го дигнаха в Европа
Коментар