Съобщение
Collapse
No announcement yet.
DAX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от vlado64 Разгледай мнениеИ вторите 20 са факт .Със сигурност ако падне до 108 ше ме е яд , но може и да усредниме ако има кинти . Риск на професията , както се казва . Но аз съм дългосрочен . Година , две , три има време .
Ама нищо: и утре е ден. По-добре, че пазарът се бори и не се срива с паника и позорство.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от vlado64 Разгледай мнениеИ вторите 20 са факт .Със сигурност ако падне до 108 ше ме е яд , но може и да усредниме ако има кинти . Риск на професията , както се казва . Но аз съм дългосрочен . Година , две , три има време .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеАшколсун, но аз лично на твое място бих изчакал с вторите 20.
А ако около идущият вторник станат на около например 108.46 - няма ли да се нервиш и саморугаеш?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеhttp://www.investor.bg/forum/attachm...1&d=1467800878
Ето го негативния тренд канал. Добре се виждат рамките и движенията на индекса.
За сега изгледи за пробив не се наблюдават, стойността се движи "по график".
"Който играе, печели.." - както е казал един наш велик "доктор хонорис кауза"...
https://www.tradingview.com/chart/GE...BZEtrd-DAX-30/
Тоест по-точно е да се каже може би: "сравнително вероятно" - иначе то е "възможно" и 5218 да стане Даксът.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от vlado64 Разгледай мнениеЧопнах още 20 бр и край .Нема пари . Вече съм дългосрочен , барабар с мерцедесите и беемветата .
А ако около идущият вторник станат на около например 108.46 - няма ли да се нервиш и саморугаеш?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от absd Разгледай мнениехайде утре още малко надолу за двойно дъно и после само нагоре до 10500 КThe strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vlado64 Разгледай мнениеЧопнах още 20 бр и край .Нема пари . Вече съм дългосрочен , барабар с мерцедесите и беемветата .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеАферим и успех.
Ще видя де ще са когато се прибера. Евентуално ще ги подебна и утре. Мисля, че още има накъде да слязат.
Коментар
-
http://www.investor.bg/forum/attachm...1&d=1467800878
Ето го негативния тренд канал. Добре се виждат рамките и движенията на индекса.
За сега изгледи за пробив не се наблюдават, стойността се движи "по график".
"Който играе, печели.." - както е казал един наш велик "доктор хонорис кауза"...
https://www.tradingview.com/chart/GE...BZEtrd-DAX-30/The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vlado64 Разгледай мнениеТози спад ми се струва малко панически . Струва ми се че няма да продълава ( ха поне така ми се иска ) Купих 20 бр. Алианц на Имповата цена и да видим .
Ще видя де ще са когато се прибера. Евентуално ще ги подебна и утре. Мисля, че още има накъде да слязат.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеАко приравняваш директно, може и да е така.
Банките не са това, което бяха.
Не всичко е банки.
Замисли се и за останалите компоненти от индекса,
как са били преди и след кризата цените им.
Само да кажа, че не си позволявам търговия с банкови акции.
Много ми е спокойно.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от vlado64 Разгледай мнениеТози спад ми се струва малко панически . Струва ми се че няма да продълава ( ха поне така ми се иска ) Купих 20 бр. Алианц на Имповата цена и да видим .
Спрях да купувам ,то не и останаха много пари ....
мислех че в понеделник ще резнат късите и ще бъдат в реиндж но паниката е страшно нещо ,особенно като не знаеш какво да направиш,за ецб става въпрос ...
Чети в инвестора за дупката при банките след референдума...
Това мисля е основното днес за спада....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеКъсите са много опасни особено след като кризата се е състояла...The strongest stand last.
Коментар
Коментар