IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
    Сега гледах Дакс има един гап и слизане до 8900 ,ще има но дано преди това има рали
    Бобец ли фърли?
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от vlado64 Разгледай мнение
      И вторите 20 са факт .Със сигурност ако падне до 108 ше ме е яд , но може и да усредниме ако има кинти . Риск на професията , както се казва . Но аз съм дългосрочен . Година , две , три има време .
      Пак не можа да стигне моето цена: 118.38.

Ама нищо: и утре е ден. По-добре, че пазарът се бори и не се срива с паника и позорство.

Коментар

И вторите 20 са факт .Със сигурност ако падне до 108 ше ме е яд , но може и да усредниме ако има кинти . Риск на професията , както се казва . Но аз съм дългосрочен . Година , две , три има време .
        Сега гледах Дакс има един гап и слизане до 8900 ,ще има но дано преди това има рали

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
          Ашколсун, но аз лично на твое място бих изчакал с вторите 20.

А ако около идущият вторник станат на около например 108.46 - няма ли да се нервиш и саморугаеш?

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
            http://www.investor.bg/forum/attachm...1&d=1467800878

Ето го негативния тренд канал. Добре се виждат рамките и движенията на индекса.
            За сега изгледи за пробив не се наблюдават, стойността се движи "по график".
            "Който играе, печели.." - както е казал един наш велик "доктор хонорис кауза"...

https://www.tradingview.com/chart/GE...BZEtrd-DAX-30/
            Докъде го виждаш да слезе, Богов? Наистина ли мислиш възможно: около 8500?

Тоест по-точно е да се каже може би: "сравнително вероятно" - иначе то е "възможно" и 5218 да стане Даксът.

Коментар

Чопнах още 20 бр и край .Нема пари . Вече съм дългосрочен , барабар с мерцедесите и беемветата .
              Ашколсун, но аз лично на твое място бих изчакал с вторите 20.

А ако около идущият вторник станат на около например 108.46 - няма ли да се нервиш и саморугаеш?

Коментар

• Първоначално изпратено от absd Разгледай мнение
                хайде утре още малко надолу за двойно дъно и после само нагоре до 10500 К
                Още ли я мислиш така?
                The strongest stand last.

Коментар

Чопнах още 20 бр и край .Нема пари . Вече съм дългосрочен , барабар с мерцедесите и беемветата .
                  Споко не си сам

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                    Аферим и успех.

Ще видя де ще са когато се прибера. Евентуално ще ги подебна и утре. Мисля, че още има накъде да слязат.

Коментар

• http://www.investor.bg/forum/attachm...1&d=1467800878

Ето го негативния тренд канал. Добре се виждат рамките и движенията на индекса.
                      За сега изгледи за пробив не се наблюдават, стойността се движи "по график".
                      "Който играе, печели.." - както е казал един наш велик "доктор хонорис кауза"...

https://www.tradingview.com/chart/GE...BZEtrd-DAX-30/
                      Attached Files

Коментар

Този спад ми се струва малко панически . Струва ми се че няма да продълава ( ха поне така ми се иска ) Купих 20 бр. Алианц на Имповата цена и да видим .
                        Аферим и успех.

Ще видя де ще са когато се прибера. Евентуално ще ги подебна и утре. Мисля, че още има накъде да слязат.

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
                          Ако приравняваш директно, може и да е така.
                          Банките не са това, което бяха.
                          Не всичко е банки.
                          Замисли се и за останалите компоненти от индекса,
                          как са били преди и след кризата цените им.

Само да кажа, че не си позволявам търговия с банкови акции.
                          Много ми е спокойно.
                          + 638 211

Коментар

Този спад ми се струва малко панически . Струва ми се че няма да продълава ( ха поне така ми се иска ) Купих 20 бр. Алианц на Имповата цена и да видим .
                            не знам какво да ти кажа...
                            Спрях да купувам ,то не и останаха много пари ....
                            мислех че в понеделник ще резнат късите и ще бъдат в реиндж но паниката е страшно нещо ,особенно като не знаеш какво да направиш,за ецб става въпрос ...
                            Чети в инвестора за дупката при банките след референдума...
                            Това мисля е основното днес за спада....

Коментар

• Този спад ми се струва малко панически . Струва ми се че няма да продълава ( ха поне така ми се иска ) Купих 20 бр. Алианц на Имповата цена и да видим .

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                                Късите са много опасни особено след като кризата се е състояла...
                                Късите са полезни при низходящ тренд. Сега сме в такъв и ми носят пари.

Коментар

Working...
                                X