Съобщение
Collapse
No announcement yet.
DAX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеАко приравняваш директно, може и да е така.
Банките не са това, което бяха.
Не всичко е банки.
Замисли се и за останалите компоненти от индекса,
как са били преди и след кризата цените им.
Само да кажа, че не си позволявам търговия с банкови акции.
Много ми е спокойно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
В момента цената на акциите на дойче банките са по ниски от 2009 г...
То се приравнява на ДАХ 6500-7000...
само за протокола през 2008 ДБ беше най ниско около 25/6 по спомен...а сега е 11...за кобата е същото 13 а сега е под 5,5- след хиляди разводнявания...
Така че ...нещата не са нормални....
Банките не са това, което бяха.
Не всичко е банки.
Замисли се и за останалите компоненти от индекса,
как са били преди и след кризата цените им.
Само да кажа, че не си позволявам търговия с банкови акции.
Много ми е спокойно.The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеПреди DAX 8500 не бих купувал акции.
В момента цената на акциите на дойче банките са по ниски от 2009 г...
То се приравнява на ДАХ 6500-7000...
само за протокола през 2008 ДБ беше най ниско около 25/6 по спомен...а сега е 11...за кобата е същото 13 а сега е под 5,5- след хиляди разводнявания...
Така че ...нещата не са нормални....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеНе съм сигурен в това - а и здравият разум бунтува - на тия нива да се продава: това е перверзно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеМи продай и чакай тамМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнениеЗасега имаш два дни надолу, а истинските разпродажби траят по десетинаМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеНе зная дали ще слезе до 8500. Но до около 8988 (напримерно) може и да успее да.
Още около например миналият четвъртък заподозрях, че спекулантите готвят гнъсен номер и гоят щедро прасенцето, преди да му резнат гръцмулчето - май така стана.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеТова си мисля и аз. Засега не усещам твърдо дъно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеПреди DAX 8500 не бих купувал акции.
Още около например миналият четвъртък заподозрях, че спекулантите готвят гнъсен номер и гоят щедро прасенцето, преди да му резнат гръцмулчето - май така стана.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениемисла, че ако изчакаш още малко, ще се "налапаш" още повече...
мислИ..
долу емоциЙте...Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеИмам чувството, че скоро ще дочакаме времената за които говореше Ив-макс - възможност да се напапаш със сгодни акции на такива нива, че повече да не им береш гайлето, докато си жив.
мислИ..
долу емоциЙте...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеТи и преди седмица ми казваше, че изпуснал корабът - а аз ти казвах: неизпуснал.
Ето: неизпуснал.The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеТо трябва и кинти и топки пак ,ще изпусне кораба
Ето: неизпуснал.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
Коментар