кога започва спускането отново!???
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
DAX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеТъй ли, петролчо...
Още преди БФБ да отвори съм бил на въпросните.
От къде се вземат такива тука......
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеТи нали играеше на късо Гейропата....
когато играх дълги рублата и сбербанк ти не знаеше че има западни маркети...
Още преди БФБ да отвори съм бил на въпросните.
От къде се вземат такива тука......The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеДа, интересно би било.
хем Гейропата им крива, хеМ в ДАКС СЕ БУТАТ.
когато играх дълги рублата и сбербанк ти не знаеше че има западни маркети...
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеЗаеби беемве, отвори тема за RTXL и коментирай инвестициите си в секси лади.
хем Гейропата им крива, хеМ в ДАКС СЕ БУТАТ.The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеЗащо: "незаслужен"? BMW е секси.
Чувам пак са си измислили нова готина колица.
Коментар
-
Първоначално изпратено от absd Разгледай мнениеBMW-то го наградих с една къса преди малко за незаслужения ръст напоследък....лошото е че ако извадят някой напомпан отчет като Даймлер и Голфа ще стане доста Дискомфортен момент
Чувам пак са си измислили нова готина колица.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от volaswap Разгледай мнениеshort"В очите на завистта всеки успех е престъпление.."
Коментар
-
Първоначално изпратено от absd Разгледай мнениеGolfa направо ги прегази днес...няма ограничение на скоростта при него
FRANKFURT (Reuters) - Volkswagen (DE:VOWG_p) reported on Wednesday its operating profit came to 7.5 billion euros ($8.3 billion) in the first half of 2016, beating market expectations and pushing its shares higher.
Adjusted for one-off costs of 2.2 billion euros, operating profit came to 5.3 billion euros, it said in a statement.
It said it still expected 2016 sales revenue to decline as much as 5 percent from 2015, with an operating return on sales of 5 to 6 percent.
Коментар
-
Golfa направо ги прегази днес...няма ограничение на скоростта при него
FRANKFURT (Reuters) - Volkswagen (DE:VOWG_p) reported on Wednesday its operating profit came to 7.5 billion euros ($8.3 billion) in the first half of 2016, beating market expectations and pushing its shares higher.
Adjusted for one-off costs of 2.2 billion euros, operating profit came to 5.3 billion euros, it said in a statement.
It said it still expected 2016 sales revenue to decline as much as 5 percent from 2015, with an operating return on sales of 5 to 6 percent.Last edited by absd; 20.07.2016, 12:50."В очите на завистта всеки успех е престъпление.."
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеЕдна ми е късата, отворил съм я на 4270, няма и сто пункта разлика от текущата стойност. Хеджирана е отдавна. Има доста боб да хвърляш още..
само едно е лошо Кобата е назад...Верно Ареал вече е на печалба ...
но комерса ме дъни яко....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеколко отдавна в петък обеща да ми обявиш кога го закриваш....
Бъди коректен ,ние ти вервахме за онези 30% сега кажи с колко ти гръмнаха късите ....The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеКъсите съм ги закрил много отдавна, но това какво значение има по въпроса?
Ето за това хората се дръпнаха от тук и не споделят нищо, щото им се врете и се хващате за всяка дума по махленски.
Тъпотията е, че се мяташ на неща, където и водещи финансисти берат грижи.
Бъди коректен ,ние ти вервахме за онези 30% сега кажи с колко ти гръмнаха късите ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Що да не ти гръмна късите в САС...
Виждам че вече знаеш кое е хим прив. и хим обикн. .. а те взеха да ги конвертируват....
толкова учене нахалост.....
Важното е че мойто става а късите гърмят от 10 дни....
Ето за това хората се дръпнаха от тук и не споделят нищо, щото им се врете и се хващате за всяка дума по махленски.
Тъпотията е, че се мяташ на неща, в които и водещи финансисти берат грижи, а ти си съвсем, съвсем, съвсем противоположен на тях.Last edited by Manyface God"; 20.07.2016, 10:13.The strongest stand last.
Коментар
Коментар