IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от vlado64 Разгледай мнение
    RWE превъртях през 5-6% и продадох и сега се колебая . Какво мислиш за тях .
    просто има много фантаzиа, макар РВЕ е де факто фалирал. едни 18 евро са ватре, 11 при еон

само zа силни нерви

Коментар

• Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнение
      ДБ затваря една четвърт от клоновете си в Германия
      Това е добре. Режат разходите. Пък и те в ритейл банкинга не могат да се конкурират с ландес банките.

Коментар

• Първоначално изпратено от volaswap Разгледай мнение
        RWE i E.ON
        RWE превъртях през 5-6% и продадох и сега се колебая . Какво мислиш за тях .

Коментар

• RWE i E.ON

Коментар

• Първоначално изпратено от vlado64 Разгледай мнение
            Ето ви една секси компания както се изразява Импето - LEO Leoni , за нула време направих над 20% . Очаквам и още .

Leoni: Der Fahrstuhl aus dem Keller hat die erste Etage noch nicht erreicht!

Коментар

• Първоначално изпратено от Ferry
              fuck the chicken pimp
              Преведи

Коментар

• Ето ви една секси компания както се изразява Импето - LEO Leoni , за нула време направих над 20% . Очаквам и още .

Коментар

• http://www.wallstreet-online.de/nachricht/8772928-no-risk-no-fun-motto-draghis-kaufprogramm-firmenanleihen-haelfte-b-rating

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                    Докато онази с пурите не я изберат поне за представител на демократите нема да има сериозно спускане...
                    Само аз ли вярвам че другата седмица ще бъде седмица на банките в европа...
                    мисля, че трябва да има леко охлаждане дебна една апетитна хапка с потенциал за тейковър и поне 40% бонус при факт. само някакви си 1-1.5% назад ми трябват

иначе аз реколтата догодина ще събирам изцяло.
                    сега фокуса ми е в/у НИ, че много пари почнаха да влизат изведнъж

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
                      На 27 е отчета на Сантандера
                      http://www.estrategiasdeinversion.co...er-bbva-326350
                      Тогава е и на ДБ ще бъде голяма веселба...
                      И морган стенли с добър отчет....

Коментар

Докато онази с пурите не я изберат поне за представител на демократите нема да има сериозно спускане...
                        На 27 е отчета на Сантандера
                        http://www.estrategiasdeinversion.co...er-bbva-326350

Коментар

• Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
                          кога започва спускането отново!???

Коментар

• Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение
                            Явно си ме послушал за Ареала, но и не за Комерца.

за комерса послушах ники....
                            Февруари ги купих на 6,5 и ги разкарах над 8 и нещо ама той твърдеше за 10 и така...пак влезнах на 6 и нещо средна ....

Коментар

боба е смилянски ,вече е 10100 пункт е ДАХ...показал го е още вчера
                              само едно е лошо Кобата е назад...Верно Ареал вече е на печалба ...
                              но комерса ме дъни яко....
                              Явно си ме послушал за Ареала, но и не за Комерца.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
                                кога започва спускането отново!???
                                предполагам като отвори кънтри клуба

Коментар

Working...
                                X