IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Какво очакваш за Сабадел...

В ДБ имам само 30 акции но те ще дават заедно с Райфайзен , сосиете женерал , парибас и уникредит ще дават тона ...
    Очаквам в 10 часа на 29 да са 70% добри резултати и да отворят маркетите с гап от поне 15% при повечето от банките на 1 авгст ... който са издържали....
    За Коба съм притеснен че мерил линч свалиха оценката на холт 6,5 евро от 11 евро и биу...
    Аз съм с 3700 броя в Сабаделл влезнах за кратко и дано не остана за дълго предполагам .че утре ще върне иначе чакам корекция ама тук не се сдържах да видим дали не съм сбъркал

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
      Ми погледни графиките на ДАУ И ДАХ от 2015 от април и виж .че може
      Таз седмица ,ще интересна чакам Абенгоа да бъде спасена от фалит .миналата година там бая се набутах и се надявам сега и малко горница да хвана .иначе от към банките сам в Сабаделл

Какво очакваш за Сабадел...

В ДБ имам само 30 акции но те ще дават заедно с Райфайзен , сосиете женерал , парибас и уникредит ще дават тона ...
      Очаквам в 10 часа на 29 да са 70% добри резултати и да отворят маркетите с гап от поне 15% при повечето от банките на 1 авгст ... който са издържали....
      За Коба съм притеснен че мерил линч свалиха оценката на холт 6,5 евро от 11 евро и биу...

Коментар

Не знам ,обаче вървят и се влияят от ДАУ...
        Ако ДАУ стане 19500 как очаквате да падне ДАХ .......на 9300 К прмерно...
        Освен да фалира някоя банка или излезе още някоя страна от ЕС...
        Ако стане това дах ще отиде на 6- 7К а ДАУ то на 13-15 К а може и по ниско...към 10 К....
        Ми погледни графиките на ДАУ И ДАХ от 2015 от април и виж .че може
        Таз седмица ,ще интересна чакам Абенгоа да бъде спасена от фалит .миналата година там бая се набутах и се надявам сега и малко горница да хвана .иначе от към банките сам в Сабаделл

Коментар

• В момента западните форуми са пламнали за дупката която се очаква в ДБ и резултата за стрестестовете ...
          27 и 29 почва някаква психоза....
          да не отворим утре с няколко процента надолЕ....
          нищо не показва ама....това нагнетяване на напрежение... дали не е с цел да бумнат най после късите ....след 29....

Коментар

И двата индекса са в мечи тренд от април 2015 по принцип аз мисля .че Ибех е много по бичи от Дакс

Не знам ,обаче вървят и се влияят от ДАУ...
            Ако ДАУ стане 19500 как очаквате да падне ДАХ .......на 9300 К прмерно...
            Освен да фалира някоя банка или излезе още някоя страна от ЕС...
            Ако стане това дах ще отиде на 6- 7К а ДАУ то на 13-15 К а може и по ниско...към 10 К....

Коментар

защо на ДАУ -19 и нещо а на ДАХ- 9300..
              За ибех е също нагоре....
              Най силната икономика е германската...
              И двата индекса са в мечи тренд от април 2015 по принцип аз мисля .че Ибех е много по бичи от Дакс

Коментар

Щото е разказ по картинки
                За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

Коментар

• http://labolsaporcarlosmaria.blogspo...semanales.html

Коментар

Днес за 15 минути преди да затвори борсата сам направил 15% от Abengoa.p
                      21.4% за три минути с vfc

Коментар

Анализа на Комерса за Даймлер е продава....
                        Така че внимавайте другата седмица....
                        Тази сряда мойте приятели от Мерил линч ми развалиха цената в Коба но другата ще компенсира според мен.....ако маркета е в рейндж и отчетите са добри ,но няма как да не са добри при тази паника и нивото е свалено ....
                        На 27 отчет на ДБ , 29 стрестестове -резултати,2 август отчет на коба....
                        в понеделник ще видя и календара на дах....
                        Хайде на плаж...

Коментар

+1
                          "В очите на завистта всеки успех е престъпление.."

Коментар

• Днес за 15 минути преди да затвори борсата сам направил 15% от Abengoa.p

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                              Ха-ха: ти - от моето кръвна група - и на мен - странно защо - юли-август ми идва непреодолимото желание да пия коняк и да пуша пура.
                              Да как ми се пуши кубинска пура, за съжаление в България не съм намирал оригинална само имитации от Доминиканска Република.
                              Последната кубинска замина миналия месец, влажна ароматна истинско съкровище

Коментар

http://www.finanznachrichten.de/nach...e-bank-511.htm
                                в останалата част са замесени италианските банки и помоща от държава....
                                да знаеш на Ареаалбанк кога е отчета... че следващите 10 дни ще са важни за мен ..

.
                                А иначе си прав ...
                                ще му ударим една бира....
                                Поздрави!
                                Ареала е най-малкото зло от европейските банкови акции. Пазара не се движи от отчети, а от съвсем други закони, така че спокойно. Банките ще ги помпат докато еврото съществува, колко време ще съществува еврото е друг въпрос. Вечна вакханалия няма никъде дори и в приказките.
                                Е имат и по-рационален вариант да изчистят всички гнили ябълки от финансовата система ама нямат смелост за това, но знае ли човек

Наздраве

Поздрав и от мен.

Коментар

Working...
                                X